Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (190)
Raspunsuri - Pagina 15
Donia spune:
Apropos de socializare, sa va zic una faina din concediu. Eram cu Cristi pe malul lacului (imi tot vine sa zic pe malul marii...) si el s-a apropiat de un baietele putintel mai mare, dar nici celalalt nu vorbea inteligibil. Si se uitau unul la altul, baietelul celalalt era doar in scutec de baie, si ii arata lui Cristi ca el e cu picioarele goale, ca nu are pantaloni de baie, iar in tot timpul asta spunea ceva in felul lui... Cristi s-a uitat la baietel, la el, iar la baietel, iar la el... si apoi a inceput sa boscorodeasca si el si sa se traga de pantaloni, era atat de clar ca ii arata ca el are pantaloni... Apoi au inceput sa se alerge, sa se tranteasca ba in apa, ba in nisip si radeau de nu mai puteau, asa rapid s-au legat, era tare fain sa ii urmarim!
Mi s-a parut fantastic cum au reusit sa comunice... si in tot timpul asta socializam si eu, vorbeam cu mama baietelului, in engleza desigur, ne miram cum reusesc copiii sa se inteleaga... si din vorba in vorba... tu de unde esti, dar tu? ne-am spus noi locatiile canadiene... dar din ce tara esti? Eu aveam impresia ca ea e din America de Sud... zic "I come from Romania", la care ea imi raspunde in romaneste "Si eu!"... ne-a bufnit rasul pe amandoua, cat ne chinuisem sa povestim in engleza...
asiza, poti sa ii dai cat timp are diaree, oricum presupun ca nu ajungi sa ii dai doza maxima zilnica, nu?
Si poti sa ii mai dai si dupa ce termina cu diareea vreo 2-3 zile, dar diluate cam la jumatate. Pe aici mai exista si un fel de saruri de mentinere care se dau in perioada de convalescenta, nu numai la diaree (deci e tot o solutie cu saruri, doar ca mai diluata). Lui Cristi i-au dat si in spital cand era cu laringita si nu papa bine.
dianarus, sa va relaxati din plin si sa va simtiti bine! Si sa veniti acasa sanatosi!
saryta, felicitari, multi ani inainte, sa fiti fericiti, sa fiti sanatosi si sa aveti parte de armonie!
Ah, ce frumosi si tineri sunteti, cu mandrele alea de fete! Sa va traiasca, ati facut treaba buna in astia 10 ani!
Da tu nu razi destul in poze... vreau si eu o poza in care sa razi mai tare, cu gura pana la urechi...
a_deju, deci astept de... o luna? doua? si tu vii cu o mana de poze? Nu ca n-ar fi faine... din contra, sunt atat de faine, ca mai vreau... mai baga!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Teutz spune:
A_deju, motanul arata de parca ar avea 3 ani! Ii prieste aerul de la Anglitera. Si mie mi-a placut tare echipamentul ala impermeabil! Dar vad ca e frig bine la voi, nu gluma… Brrr!
Saryta, la multi ani fericiti! Ati facut o treaba excelenta! Sunteti o familie foarte frumoasa si implinita.
Dianarus, vacanta placuta si sa va intoarceti sanatosi!
Donia, tare faza cu mamica baietelului!
In seara asta, in timp ce-i faceam masaj, Alexia imi spune: "Cuca!" Zic: "Ce spui tu acolo, mami? Vrei sa te culci?" Ea: "Nuu! Cuca! Cuca!" Habar n-aveam ce vrea. Intreb: "Ce e cuca?" Si ea scoate limbuta si o muta dintr-o parte in alta a gurii, incercand sa scoata si niste sunete. M-am prins imediat si intreb: "Curca?" Ea, bucuroasa ca am inteles: "Daa!" Eu ii aratasem cum face curcanul acum 3-4 zile si nu stiu de unde pana unde tocmai in timp ce-i faceam masaj si-a adus ea aminte de chestia asta.
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
Asiza, sanatate multa Denisucului!
Noapte buna, vise placute!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
a_deju spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianocica neata si de la noi. bre, adejule aia erau lilieci? brrrr... |
aoleu, mamaie, pune-ti ochelarii, ca e jale :))) care lilieci bre??? la rate/gaste (ca nu stiu exact ce sunt si cu ce se mananca ) te referi?? :)))) ele este vecinele noastre de lac, amice de incredere, ofera entertainement pe orice vreme :) deci, nope, fara lilieci momentan :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
donia, super tare faza!! pana la ora actuala am intalnit doar doua romance (..iar in rest..reactia majoritara la "I'm from Romania" este "Romania???Hmm..Is that in Europe??"......), la cumparaturi intr-un magazinas. si eu strigam dupa fi-miu, si ele holbasera niste oooochiiii, de m-am speriat, am zis ca acuma suna la protectia copilului sa ma ridice :) bai si frumusele amandoua, surori cred, da' as fi bagat mana-n foc ca erau indience asa brunetele si bronzolite cum erau :) si pe la rafturile de congelate, ele holbandu-se in continuare, n-am mai rezistat si am intrebat daca e ceva in neregula.. la care aia mai mare, cu ochii maaari si vocea tremuranda, imi zice, asa, soptit.."vorbiti romaneste???" (in romana, evident). i-am zis ca da (evident...), ca abia ce-am ajuns in uk, ca suntem din cta, ele erau de prin vest de pe undeva dupa accent, ca la prea multa socializare n-am stat :)
cat despre poze, promit c-o sa mai vina, momentan atata am avut :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
danita spune:
revenit putin aici .
azi fost cu mitzu la dr . imbarcat cu totii in masina , P era tare afectat ca mitzu tre dus la dr :) . i-a explikat bunicii cum merge mitzu, cum s-a rupt cutia cand l-am bagat inauntru :)) ...pe scurt : totul ! schiopata si dr zice ca si-a luxat piciorul ca sigur a ratat o aterizare . asa ca .. injectie si o crema si speram sa ii treaca . dr ne-a recunoscut si ne-a intrebat de catzel :(( . aseara cand ii dadeam de macare la pisik l-am strigat involuntar pe numele catzelusei :(( . ne-a oferit un pui de catzel dar inca nu putem sa il luam :( .
asizoi : pupici la voi de la noi ! am citit de curand despre roscove , si vreau sa incerc sa ii mai dau cu lapte .
a_deju + donia : un coleg de scoala general de-al tov de camera mergand in vizita intr-un alt oras in canada( el locuieste prin nord unde cica nu prea sunt ro ) s-a intalnit pe banda rulanta de la mall cu un alt coleg de data asta de serv al aceluiasi personaj . chiar am zis ce inseamna cunostintele comune si ce mika e lumea :) .
weekend frumo !
D
desiree spune:
faza tare, o tinem din eveniment in eveniment: azi la pranz l-am adormit ca de obicei, se scoala dupa o ora , ma striga,mamaaaaaaa!..ma duc cu tzatzele pregatite..se uita la mine, imi face cu mana si zice: paaaaaaaa! si buf ii cade capu si adoarme....am ramas pe loc vreun minut sa ma dumiresc ..era adevarat..am inchis usa si am iesit..adormise!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
luciaro spune:
Multumesc tuturor celor care m-au descurcat in hatisul intrebarilor pt bone, din pacate inca nu am apucat sa ma vad cu vreuna, aveam o lista destul de lunga si a trebuit sa le tai pe rand, pt ca majoritatea si-au gasit de lucru intre timp... in fine, e mai complicat decat ma asteptam si ma simt putin descurajata, am vorbit cu 2-3 la telefon si o sa ne si vedem, dar nu prea e ce vreau eu... am inceput sa ma gandesc tot mai serios la varianta gradinita particulara cu grupa de la 2-3 ani, desi nu am studiat deloc problema pana acum, nu stiu daca mai sunt locuri, daca ne permitem financiar raportat la o bona part-time cum am fi vrut... offffffff!!!
Dar pt ca v-am promis, poftiti:
Poze Moeciu
si Poze Baile Olanesti
Un week-end minunat!
a_deju spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desiree faza tare, o tinem din eveniment in eveniment: azi la pranz l-am adormit ca de obicei, se scoala dupa o ora , ma striga,mamaaaaaaa!..ma duc cu tzatzele pregatite..se uita la mine, imi face cu mana si zice: paaaaaaaa! si buf ii cade capu si adoarme....am ramas pe loc vreun minut sa ma dumiresc ..era adevarat..am inchis usa si am iesit..adormise! Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic |
Donia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui a_deju
aoleu, mamaie, pune-ti ochelarii, ca e jale :))) care lilieci bre??? la rate/gaste (ca nu stiu exact ce sunt si cu ce se mananca ) te referi?? :)))) ele este vecinele noastre de lac, amice de incredere, ofera entertainement pe orice vreme :) deci, nope, fara lilieci momentan :)) |
Si eu care nu mai puteam de invidie, zic "uite dom'le, cum vede dianocica toti liliecii si eu nu!"
Bine c-ai facut lumina... gaste canadiene aveti voi acolo, da, da, gaste canadiene... cel putin pe continentul nostru asa le zice, probabil la fel cum zic si englezii English Channel in loc de Canalul Manecii
Si uite asa intalnesti romani pe unde nu credeai... Iti vorbeste glasul experientei, mare grija ce vorbiti chiar si in romaneste pe acolo!
Teutz, ma distreaza la culme Alexia, scoate la perle...! Ea cu ba-ba, Victorila al lui acs cu ca-ca
danita, ma bucur mult ca l-ati gasit pe mitzu! Aaah, ce-am mai plans eu cand am pierdut in pisoi... l-am gasit si eu dupa vreo sapatamana, dar intre timp a fost jale mare. Dar de ce n-are voie in casa?
Dia, citeam de Oana la gradinita... ce bine ca a fost si Ada acolo, mi-a placut cand zicea Oana ca Ada are grija de ea
Spune-i lui bebinuta sa mai vina si ea pe aici, sa ne spuna si punctul de vedere al Adei
Laura, stiam ca vreau sa-ti spun ceva dar nu mai stiu ce... ba da, mi-am amintit, dar iti dedic o postare noua
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.