Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Buna dimineata

Virgo poti sa iei linistita si apa si gris si lapte si borcanele. Eu am zburam vineri si am avut de toate. In termos apa fierbinte si in bibi apa de baut. Plus in bagajul meu de mana cutia cu lapte inceputa si cea de gris. In avion in general iti pot incalzi ei mancarea, cel putin noua ne-au oferit posibilitatea.
Zbor placut!

Gratiela un pic off topic..cred ca abia acum m-am prins ca ai studiat mate cand ai spus de nea Ion. Eu l-am avut pe Nastasescu la algebra si in anul I stiu ca eram bulversata..credeam ca daca tot a scris culegerea pe care o facusem din scoarta in scoarta e mort de mult. :)

In rest ce sa va spun..desi nu intreaba nimeni de noi suntem bine, eu un pic racita ca am tot stat in curent iar Clara in culmea fericirii ca toata lumea roieste in jurul ei.

Pupici

PS Elenutza cred ca si azi ratam parcul. Mai avem acte de rezolvat si sotul inca face nani. Dar de maine e plecat cateva zile asa ca vin eu sigur. la Eva mica. Pana una alta facem din Clara pasare de noapte. Aseara a adormit pe terasa la Marriot ca mama si sotzul aveau chef de bere asa ca am iesit la "una mica". :)

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

sa iti treaca raceala repede si sa nu se molipseasca si Clara.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Grati si celelalte fete care au facut Infanrix+Engerix... De care Infanrix? Penta???

Am vb cu doctorita, a zis c-o sa facem asa pana la urma... dar am uitat s-o intreb cum cer la farmacie... Infanrix penta? si Engerix??

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

fetelor stiti unde gasesc bavetici de unica folosinta? am facut bataturi la maini spaland la astea textile si tot patate raman..

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

De ce n iei de plastic? Eu am si o sterg bine dupa masa si se comporta f bine. Nu mai frec la pete

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Bai, eu nu inteleg nimic:
Din ce am citit de pe site-ul celor care fabrica Infanrixurile,
Penta este un Hexa fara Haemophilus Influenzae
Infanrix IPV este un Penta fara hepatita B.

Deci de ce s-ar face IPV + Engerix B si nu s-ar face Penta, care e acelasi lucru?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Bai, eu nu inteleg nimic:
Din ce am citit de pe site-ul celor care fabrica Infanrixurile,
Penta este un Hexa fara Haemophilus Influenzae
Infanrix IPV este un Penta fara hepatita B.

Deci de ce s-ar face IPV + Engerix B si nu s-ar face Penta, care e acelasi lucru?

poze

Ioana, eu i-am facut la 4 luni PENTA; asta o sa i-l fac si la 1 an. E drept, ca eu nu m-am confruntat cu lipsa lui (de fiecare data, o sun pe pediatra cam cu o saptamana inainte si ea face rost - 210 RON penta si 240 RON hexa)

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

fetelor stiti unde gasesc bavetici de unica folosinta? am facut bataturi la maini spaland la astea textile si tot patate raman..

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Ema, eu ii pun prosoape de hatrie, mai ales la masa de 6:00 dupa amaiaza, cand ii dau iaurt + fructe, si curge peste tot; si ii mai pun si in cana si ii dau cana.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Penta se gaseste, si eu i-am facut la 4 luni...dar acum la 6 nu gasesc hexa si am comandat dar nu se mai fabrica. De-asta trebuie sa-l inlocuim cumva.

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Penta se gaseste, si eu i-am facut la 4 luni...dar acum la 6 nu gasesc hexa si am comandat dar nu se mai fabrica. De-asta trebuie sa-l inlocuim cumva.

poze

Ai incercat si la farmaciile Dona? Eu la ei, am gasit multe chestii pe care alte farmacii nu le-aveau (ex: deflamol si pediavit multi).
Uite tel sa suni: 021-361.46.92

Poate ai noroc.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Am sunt peste tot, nu am gasit. Am facut comanda aici, in orasul meu si au zis ca au multe comenzi si nu au gasit la niciun depozit, nici macar la producator... Cica nu se mai fabrica... Oare de ce?

poze

Mergi la inceput