Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Madalina mamaaaa ce sperietura.Of, bine ca e bine puiutu!Tare atente trebuie sa fim de-acu incolo, trebuie sa avem enshpe ochi, in toate partile.
Miri ma bucur ca ai primit laudele pe care le meriti. Acu vrei sa pleci si tu de acolo cand incep sa se aseze lucrurile?Oricum bafta pt jobul de receptioner, sa fie cum vrei tu.

Natalia nu ai facut tumbe?pai cum se poate? [:)))].Sa stii ca si eu am apucaturi de astea de copii.Mai ales cand eram la gradi, intotdeauna ma prosteam si eu cu copiii: saream coarda, ma jucam cu ei baba oarba (eram si e baba oarba, bineinteles), sau lupu si oaia, iepurasu in iarba, etc.Faceam parte din joc cu ei.Era tare frumos!!!!Na, ca ma apuca dorul de gradi.

LalaD of ce noapte ai avut.Cm se simte Bogdan in dimineata asta?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Monica, predai mate in Germania? Vad ca esti cu 6 ani mai micutza asa ca poate ai amintiri mai frumoase din facultate.
Fetelor poate vin si eu intr-o seara in Moghioros.
Dudu a dormit in patutul lui toata noaptea asa ca a papat tzitzi doar de 3 ori. Acum e suparat ca-l tin in patuc cu jucariile lui.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Ramona, cum a fost aniversarea?

Cynthia, ce bine ca a fost ok octi cu formula. incet-incet o sa-si scoata mesele de noaptea, pt ca formula ii tine mai mult de foame. prima scoasa o sa fie cea de la 4...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Ooooo a fost bine!Ne-am simtit f bine, am mers la un restaurant, de data asta l-am luat si pe micu cu noi.Seara s-a incheiat cu sex bestial . Vreti detalii?

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Si eu, la cana cu ness (sunt ceva de speriat - cred c-am ramas cu ceva pe creier, de cand eram gravida si nu beam deloc cafea; acum, beau o cana acasa si la max 1h, mai bag o cana)

Miri, exact cum a spus si Shose, ti-am zis noi ca esti buna?! Si dak nu venea sefu', tot buna esti si n-ai nevoie de aprecierilor lor (ma rog, ai, ca fac bine la moral da' sa n-auda aia )

Ven, nu fi suparata ca n-ai primit clasa; cateodata, elevii fac cate-o pasiune (de-aia, curata - sa nu te gandesti la aiureli) pentru un profesor care nu le e diriginte (eu sunt un astfel de ex care, si in gimanaziu si in liceu, am avut cate-o prof de suflet; nu dirigintele, care la dirigentie erau prea obosite sa vorbeasca cu noi)

LalaD, cum e Bogdan? Stiu cum e sa te trezesti de n-shpe mii de ori pe noapte. O pentru tine si cate-u pentru strengari (mai ales, pt Andrei exploratorul)

Un pentru Shose si mai ales pt Pipetu' cel frumos; si sa nu-ti fie rusine ca bubulina a dormit cu voi pan-acum.
Buburuza mea a dormit in camera ei, de cand am adus-o dar, am leganat-o si am adormit-o in brate de mii de ori - si acum fac la fel; eu nu am taria s-o las sa planga sau sa ma intorc cu spatele, cand intinde bratele la mine s-o iau in brate, sau s-o pun in pat cand ea se uita fix in ochii mei (asa a facut de cand am adus-o) si tacea instantaneu, cand ma simtea langa ea.
Si, mi-asum riscul ca sa ma escrocheze pe viitor; mai nienasa, decat sa rama eu cu pitici pecreier ca i-am refuzat ceva.

Helene, off, ce mai tragi si tu cu soacra! Din pacate, n-o s-o mai schimbi (si nici pe sot) dar macar, ignor-o, pleaca din bucatarie, las-o sa-i si mestece; asa, te 'protejezi' pe tine. Altfel, o s-ajungi cu nervii prashtie.

Lavi(mishu) ce bine ca bb Conrad n-are nimik (urinar, ma refer).
Badfta la examene.

M-am intins ca o placinta!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

A doua "placinta":

Nati, super ca te-ai pus la mintea printzeselor; stai linistita, si eu m-am bagat odata, pe trambulinele alea (sau ce-o fi, saltele) si m-am jucat cu niste copii (n-o aveam pe buburuza).
Si Dan m-a pozat; a zis sa aibe dovada dak cumva, in viitor, o sa-i zic Adelei "acum esti mare, nu mai poti face asa ceva"

Mada, si mama i-a scos susezata din gura - si-o bagase invers si statea ca moaca - nu incepuse sa planga - si cand s-a uitat mama la ea, a vazut ca nu mai putea inchide gura.

Ramo, nebunatico ! vrem detalii doar dak ati experimentat ceva nou.
Cadou ti-a luat? am si eu un fix.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna..
am citit si eu capitolul acesta...caci stefiuta doarme dusa din cauza ca azi noapte s-a trezit de vreo 6 ori..in urlete...nu stiu ce o fi avut..parea ca de fapt doarme..dar urla..nu vroia nimik....suzi nema..doar tztzi..dar spre dimineata chiar ma usturau sfarcurile..nu mai puteam..offf..poate i-o fi fost foame...habar nu am..nu vrea sa manance nimik...aseara am reusit sa ii dam vreo 5 ingurite de piure de morcov..dar atat..a baut in schim mult ceiut de menta..ceea ce m-a bucurat./..dar nu vrea nimik solid..nu stiu ce sa ma mai fac...a slabit tare..falcutele nu mai sunt..piciorusele..sunt flescaite..era asa de grasa..si acum..imi vine sa mor de ciuda...azi o sa incerc sa ii fac un piure mai consistent..cu mai multe legume si sa ii pun si carne...
de dimineata am facut un pic de cereale..dar nu vrea..a mancat vreo 5 linguri..si la fel..si-a sigilat gura..a facut buzele tugui..si nu mai vroia cu nici un chip...
Ce sa mai fac? Ce sa ii mai gatesc astfel incat sa manance?
Aseara am plimbat-o si se pare ca i-a priit...a venit tare incantata..s-a jucat si a "vorbit" apoi...dar...de mancat tot nu a vrut nimik...doar tztzi...offff

In rest..am vazut ca se discuta problema dormitului..deci..la noi..totul a inceput ca la carte..cu dormit in patut..cu "dresaj"...dar pe la vreo 4 luni a trebuit sa dormim in acelasi pat pentru o luna jumate..de atunci..doarme cu mami...sincer..nu stiu daca stefiuta are nevoie de dresaj..sau mami..adik...cred ca acum ar fi ok sa reincep sa o invat cu patutul ei...dar cred ca eu nu am inima sa o las..adik...mie imi face bine sa dorm cu ea...offf...stiu ca nu e ok...dar...hai ca s-a trezit..va zic mai incolo cum fac vizite conjugale in dormitor la sot..:)

Hai va pup..si daca aveti vreun pont..despre cum sa o fac sa manance..sa ii dau ceva suplimanet..vitamine..habar nu am..pliiiz spuneti-mi...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Am uitat sa va multumesc pt urarile de ieri pt aniversarea noastra.
Ginnette nu, nu ne-am luat cadouri, ca numa luni ia salariu .Daca am incercat ceva nou? Depinde ce intelegi tu prin ceva nou.

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Alinatudor in febra discutiei despre alaptat de iari, am uitat sa urez multa multa sanatate puiutei tale! Uf, nush ce sa-ti spun despre cum s-o faci sa pape, mathias al lui ven a fost saracutul internat cu enteroviroza, poate ii da ea vreun pont cu papa.

Ven iti urez sa ai o zi frumoasa frumoasa azi, pupicei!

Irlandeza merci frumos, as-i, la o adica se poate corecta simplu chirurgical. Pup splendoarea ta de fata pe care o admira Milan din umbra.

Lala sanatate multa Bogdanelului!

Mitsu, uf, ce-ati mai tras si voi de cand n-am mai citit pe aicic. ma bucur ca sunteti bine sanatosi si bafta la examene!

Miri multumim frumos de urari!acum suntem bine. Pup baieteii tai nazdravani!

Shose pai cu cine sa semene si fata ta daca si tie ti-a placut sa dormi cu mami! hihi! pup fata ta dulce!

Mada ce peripetii pe capul vostru ieri, of. Uite d-aia n-am vrut eu pat de lemn, mi s-a parut prea contondent obiectul asta de mobilier pt bebe.Pup fetele!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Ginnette nu, nu ne-am luat cadouri, ca numa luni ia salariu .Daca am incercat ceva nou? Depinde ce intelegi tu prin ceva nou.

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Nou, adik muzica/atmosfera/locatie altele decat cele obisnuite!
(glumesc, sa stii, ca tot ai zis tu de detalii; sa nu intelegi cine stie ce bazaconie,; ca din scris, se-nteleg multe)

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Nou, adik muzica/atmosfera/locatie altele decat cele obisnuite!
(glumesc, sa stii, ca tot ai zis tu de detalii; sa nu intelegi cine stie ce bazaconie,; ca din scris, se-nteleg multe)

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Stai linistita ca te-am inteles perfect, glumeam si eu.

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput