Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Neata Moni, facem schimb de cafele

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Neatza la cafea , , , !
Am citit din urma dar sunt atat de obosita incat nu pot procesa informatiile. Toata noaptea am facut ture la Bogdan sa-i dau pastile de febra, sa il schimb de tricourile ude dupa , sa ii dau papa lui Andrei care de 2 saptamani s-a gandit el ca e buna si papa noaptea ...sunt chiauna
Va doresc o super zi, nu ca a mea si sper sa mai intru mai incolo

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

offf si cum se simte acum?e mai bine??

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:

Neata Moni, facem schimb de cafele

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

facem...o sa-ti fac una mai tare ca ai nevoie!
poate o sa reusesti sa dormi putin sa mai recuperezi

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata! vin si eu la , dar cana e plina de cola.

Elle, doar montignac tin, nu am vreme de sport (in afara de cel obligatoriu...alergatu' dupa fundu' lui fi-miu...am febra musculara la brate).

acuma, depinde si de zile. ca azi am mincat la micul dejun varzare. a facut mama ieri, mi-a trimis si mie aseara...si am rezistat eroic pina dimineata...sint preferatele mele...daca ar fi fost cu faina integrala erau monti, asa...asta e. mai am juma' de kil pina la greutatea de dinainte de sracina, asa ca imi permit.

Ven, imi pare rau de prima zi de scoala. stiu ca ai fi dorit sa fie perfecta, insa poate e mai bine asa, o sa ai mult timp pt puiutzii de acasa.

LalaD, sa treaca repede boala lui bogdanel.

Grati, nici o sansa sa doarma Ozi cu Tudorash peste citiva ani. iti zic din proprie experienta...dupa ce am mers la scoala am cerut canapea separata (intre mine si fratele meu e diferenta de 4,5 ani). pina in clasa a 7-a am avut aceeasi camera, dar paturi separate, dupa care m-am mutat in alta camera cu totul. nici acum nu suport sa dorm cu nimeni in pat (cu excepta sotului).

Si din ciclul "una pe zi" (noapte)...sotul a pus in frigider o sticla de cola, culcata. de dimieata frigiderul mi-am gasit frigiderul inotind in cola(pt ca sticla nu a fost bine inchisa)...acum astept sa se trezeasca stefan sa ma apuc de curatat. s-a dus plimbarea de dimineata!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Neatza! Multumim de aprecieri, si sa stiti ca nu-l fac pe Octi sa rada in poze efectiv cand vede aparatul rade, cred ca stie ca e pozat
Prima noapte de Octi intarcat a fost bine a mancat 270ml de formula in doua ture la 12 si la 04.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mitsu-bishu

Hello, hello, am intrat doar sa va spunem ca suntem bine - lui Conrad i-a trecut pojarelul, infectie urinara nema, ne cantarim sapt. viitoare... Mami se lupta cu restantele... Va pupam mult si dulce!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Ma bucur mult ca sunteti bine.Bafta cu examenele!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ramona, cum a fost aniversarea?

Cynthia, ce bine ca a fost ok octi cu formula. incet-incet o sa-si scoata mesele de noaptea, pt ca formula ii tine mai mult de foame. prima scoasa o sa fie cea de la 4...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:

Din ciclul : de ce trebuie mami sa stea numa dupa funduletul meu ?

Iata de aia : http://family.webshots.com/photo/2589441030102115265iTRKZK

Nu mai are pic de stare cupilul asta, sunt rupta .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Frumos, face ordine, cerceteaza, invata, toate deodata!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Abia astept, dar sunt mai pesimista pentru ca am auzit si copii de 1 an si 1/2 care au doua mese noapte, dar na fiecare copil cu programul lui o sa vad cum o sa fie.

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Ramona, cum a fost aniversarea?

Cynthia, ce bine ca a fost ok octi cu formula. incet-incet o sa-si scoata mesele de noaptea, pt ca formula ii tine mai mult de foame. prima scoasa o sa fie cea de la 4...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna dimineata

Virgo poti sa iei linistita si apa si gris si lapte si borcanele. Eu am zburam vineri si am avut de toate. In termos apa fierbinte si in bibi apa de baut. Plus in bagajul meu de mana cutia cu lapte inceputa si cea de gris. In avion in general iti pot incalzi ei mancarea, cel putin noua ne-au oferit posibilitatea.
Zbor placut!

Gratiela un pic off topic..cred ca abia acum m-am prins ca ai studiat mate cand ai spus de nea Ion. Eu l-am avut pe Nastasescu la algebra si in anul I stiu ca eram bulversata..credeam ca daca tot a scris culegerea pe care o facusem din scoarta in scoarta e mort de mult. :)

In rest ce sa va spun..desi nu intreaba nimeni de noi suntem bine, eu un pic racita ca am tot stat in curent iar Clara in culmea fericirii ca toata lumea roieste in jurul ei.

Pupici

PS Elenutza cred ca si azi ratam parcul. Mai avem acte de rezolvat si sotul inca face nani. Dar de maine e plecat cateva zile asa ca vin eu sigur. la Eva mica. Pana una alta facem din Clara pasare de noapte. Aseara a adormit pe terasa la Marriot ca mama si sotzul aveau chef de bere asa ca am iesit la "una mica". :)

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput