Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

noi am facut ieri infanrix penta(cel pe care l-am facut si la 4 luni) + engerix. Hexa am vazut ca apare la un sensiblu din Alexandria(daca crezi ca merita deranjul unui drum), am vazut ca a aparut ieri dimineata inainte sa plecam noi la vaccin. Oricum nu ma duceam pana acolo.gratiela a facut pentaxim, e produs de alta firma dar e la fel de bun. Ideea e ca e bine sa faci tot infanrix daca ai inceput cu el.ema noi avem baveta de plastic, am renuntat de mult la cele textile. Deja se bucura cand o vede :), stie ca vine si mancarea.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

hexa se fabrica dar nu se mai importa, cel putin momentan ca nu s-au inteles cu ministerul sanatatii la pret.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Gata!
De duminica suntem acasa si de ieri seara avem net asa ca incepem sa NE BAGAM IN SEAMA!
Monicaa,
eu stiam ca mergi in tara dar nu stiu de ce am asumat ca nu o sa ai net/timp de net. Cat stati? Cum se simte Clara nu e coplestia de atata lume in jur? Sa aveti o sedere placuta! Vb cand va intoarceti?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 8 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu nu inteleg de ce se face Penta + Engerix. Engerix e pt Hepatita B si Penta contine deja in el Hepatita B. Teoretic se injecteaza de 2 ori pentru acelasi lucru...

Si pana la Alexandria nu ma duc...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

pentaxim nu are si hepB

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Da, am sunat si eu la DONA si mi-au spus ca nu se mai importa 'hexa'; nu stia motivul - probabail ca din cauza banilor, cum ai spus tu, Camelia - si nici cand se va remedia situatia.

Eu, oricum, ii fac penta, dar vroiam s-o ajut pe Ioana.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

penta nu are hepatita b, are aceleasi tulpini ca si pentaximul.difterie, tetanus, tuse convulsiva, poliomielita si Haemophilus influenzae tip bCamelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helllooo

am lipsit la apelul de dimineata caci am dus masina sotului la revizie .. taman in pantelimon .. partea nashpa e ca de acolo nu am avut niciun mijloc de transport si a trebuit sa merg pe jos un pik, sa iau un maxi taxi si apoi tramvaiul (brrr .. horror) si apoi alt autobuz pana acasa. si mai incolo tre' sa fac aceeasi miscare ptr a recupera masina. Doamne ce aventura cu tramvaiul .. se hurducaia de am crezut ca sare de pe sine .. si ce fauna pestrita si hoti de buzunare .. stateam cu geanta strans in brate caci aveam si banii la mine .. eh .. aventuri ..

madalina Doamne ce sperieturi ai tras. bine ca e ok sofiuca.

nati marimea de 13-14 ani, zici .. ufff .. ce bine e sa fii slab! da' lasa ca va ajung eu din urma!! da, eva e ok cu greutatea dar ma gandeam ca e putin 45 g .. in fine, vad cand face luna cum sta.

lala sanatate multa lui bogdanel!

monica nici eu nu am ajuns azi in parc .. hai ca poate maine ne vedem. imi dau seama ca e in culmea fericirii clarita .. atata rasfatz pe capul ei. super!!

roxanica

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Sunteti sigure, eu peste tot am citit ca Infanrix penta are hepatita B http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/Infanrixpenta/H-295-PI-ro.pdf

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Helene, mai bine ai trimite-o pe socrella sa ia masina ca se incadreaza perfect in fauna RATB .

Bine ca nu sunt 40 de grade - era bomboana pe coliva!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput