Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 5
grati.ela spune:
Shose eu nu am dormit cu sotul pe aceeasi saltea decat f.rar. De la bun inceput am avut pat dublu cu 2 saltele, fiecare asternutul lui, patura, plic...dormeam pe marginea patului amandoi...eu nu aveam aer, el se incingea (brasovean adus la Braila, in potop de caldura). Asa ca nu e mare schimbarea...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
madalina28 spune:
Exact ce spuneam Grati copii sunt imprevizibili la orice varsta,poate poftea Ozi la struguri.
Lala20 cine mai e tradatoare acum?De cateva zile semnez condica in locul tau,dar parca ziceai ca esti in sesiune si inveti, deci ai o scuza.
Eu ma bag la somn mi s-au dus resursele pe ziua de azi va pup si noapte buna.
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Shose spune:
cooool Gratzi. V'ati obijnuit asa. Ce zici tati o sa inceapa sa doarma cu Dudu mai incolo? Sau o sa'l obijnuii singurel?
Ca pe Ozi cred ca nu o mai lasi...sau mai bine zis invers...nu te mai lasa ea o lunga perioada de timp. Io stiu...cel mai bine e sa dormi cu mami.
Mada ce senzatie frumoasa sa adoarma bb la san! N-am mai vazut chestia asta de luni bune. Si mi'e dor. Oricum e comod sa dormi cu bb cat alaptezi.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
grati.ela spune:
noapte buna si din partea noastra!!!!!!!
grati.ela spune:
Ozi a promis ca va dormi in pat cu Dudu peste un an doi...eu nu sper pt ca atunci va intra la pubertate si numai un pici care sa o bata la cap nu va dori. Vreau sa fac camarutza pt fiecare dar tre sa ma mut la 4 camere...in 3 e cam greu. Cat despre tati el nu vrea sa fie deranjat (decat de mami si in treburi precise cu timp limitat)
Shose spune:
Hihihii ... E bine cu spatziu mare. Noi avem 2 cam, asa ca momentan nu ne gandim la camera Pipetului. Dar in viitor trebuie.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
NataliaS spune:
Ca de obicei postez si eu dupa ce toata lumea doarme...deh, am spalat, intins rufe, schimbat apa pestelui...lucruri...citit capitolul restant, vazut pozici frumoase de Mathias - sa-l pupe mama pe el de cetatean turmentet , frumos s preocupat de dintisorii ce vor sa iasa , de Octi cu zambet fermecator si dintzi de reclama si de Bitzi care e din ce in ce mai frumoasa si seamana mai mult cu mami...si Elle nu te panica, e grasunica si arata super bine...daca e pe curba eii de greutate e OK; si Stefania a luat max 200 g luna trecuta, dar e pe curba...
Am vazut ca vb despre alaptat...si eu mai alaptez inca si sper sa pot sa cotinuu... pe Ana am alaptat-o pana la 16 luni si nu a fost emotional, n-am suferit cand am intarcat-o, nici eu, nici ea, n-a tras de mine pe nicaieri cu da-mi tzitzi...de fapt trebuie sa recunosc ca m-am decis sa o intarc in momentul cand incepuse sa se ridice noaptea in patut in funduletz si sa strige "mamiiiiii Tzitziiii"
Ven - sorry ca nu a fost perfecta ziua de azi...de inceput de scoala , n-am mai apucat sa intru ieri pe forum ca era mama la mine si am muncit amandoua la greu sa apucam sa terminam intr-o zi cu curatenie, gatit , pus totul in ordine...n-am reusit chiar tot, dar e mult mai bine
Mitzu - BAFTA!!!
Miri - felicitari si bafta la jobul vizat!
Alinatudor - mami ingrijorata si un special pentru tiza Stafanitzei mele, sa se faca bine repejor!!!
Madalina - bine ca nu s-a intamplat nimic rau cu Sofiutza!
Lala - asa face si Stafanitza mea...ieri a uitat Horia usa dulapului intredeschisa...aud liniste si deodata tzipete...Stefnitza "aranja" dulapul lui taica-su si a cazut pe ea vraful de tricouri
...si tot la capitolul noutatzi- Stef a inceput sa faca ca si calul ntla-ntlo si ca masina brrrrrrrrrrrr
si acum sa va povestesc ceva haios ...ieri am fost sa-i cumpar Anei pijamale pentru gradi si mi-au placut f tare as ca mi-am cumparat si eu doua, marimea 13-14 ani, care-mi vin perfect...drept urmare azi am fost in parc si m-a apucat saritul pe trambulina de plasa impreuna cu Ana si cu Stefania(care a adorat senzatia stand intinsa pe spate si in 4 labe) si apoi ma gandeam amuzata ca poate mi se trage de la varsta scrisa pe eticheta pijamalei purtate azi noapte...de la ce-o fi fost de la ce n-o fi fost...a fost cool!!!
Cand i-am zis sotzului ce-am facut...nu era deloc surprins...m-a intrebat doar daca am facut tumbesi parea dezamagit cand i-am zis ca nu
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
jelimoni spune:
neata zuzici!!poftiti la !! acum ma duc s-o fac, cine vrea?cine vrea???
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
pai mai nati de ce n-ai facut si tumbe??
mitsu ma bucur ca e bine conrad!!de atatea ori am vrut sa va sun ...dar am fost tare intoarsa pe dos zilele astea...
cum merge cu examenele??
lala20 bafta si tie la examene!sa le iei pe toate!
miri felicitari pt feedback!
ven, sa ai o zi mai buna azi!
stoisor???pe unde umbli??chiar nici un semn??
iulia82??
danonique cum te mai simti?
shose ai fost mortala aseara, si eu am o prietena care si acum doarme cu mama cand ii vine in vizita, si-l lasa pe sot singur la el in camera eu dorm cu robi dar doar a 2 jum de noapte...seara il culc la el in patut si la prima trezire il iau in pat dau titzi si adorm nu ami sunt ins tare sa-l mut...si adevaru e ca adorrrr sa ma trezesc langa el!ne jucam ne iubim, apoi mergem la tati in camera si ii dam si lui atentie ....
sper sa reusesc sa mai vad si eu poze azi ca nu m-am mai delectat de mult...
eu nu prea am poze de la nunta, am lasat aparatu la cineva care a facut 5 poze...tot cu altcineva...si la cat de stresata eram cu soacra, robi plus ca eram nasa mi-am uitat...astept pozele de la fotograf sa va arat!
fug sa pun de cafea
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Lala_D spune:
Neatza la cafea , , , !
Am citit din urma dar sunt atat de obosita incat nu pot procesa informatiile. Toata noaptea am facut ture la Bogdan sa-i dau pastile de febra, sa il schimb de tricourile ude dupa , sa ii dau papa lui Andrei care de 2 saptamani s-a gandit el ca e buna si papa noaptea ...sunt chiauna
Va doresc o super zi, nu ca a mea si sper sa mai intru mai incolo
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze