Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 4
madalina28 spune:
Am avut o zi ufffff numai cu sperieturi, senzatii tari,vroiam sa aranjez hainutele Sofiucai in dulap am pus-o in patul meu, eu langa ea si ii dau o suzeta din aceea fara carlig sa o roada si imi vad de treaba ma tot uitam la ea cand deodata aud o horcaiala ma uit a mea scumpa si-o indesase pe gat si nu mai putea respira mi s-au taiat picioarele nu stiu cum i-am scos-o de pe gat dar nu stiu cum si-a bagat-o si mai ales cand ca eram cu ochii pe ea,m-am ales cu o sperietura zdravana ea a inceput sa planga si cine i-o mai da suzeta fara carlig.Acum pe seara venim de afara o dezbrac si o pun in patutul ei in fund si o tin cu o mana sa nu cumva sa se loveasca puiul, nu stiu cum a facut ca s-a smucit si a dat cu capul asa de tare in patut ca s-a invinetit de plans noroc ca era si tati acasa a luat-o a dus-o in fata geamului sa-i vina aer rece in fata sa-si revina copilul,eu deja mai aveam putin si lesinam la un mom dat plangeam mai tare ca ea.Acum e bine doarme in patutul ei ca un ingeras.
LalaD ce detectiv ai tu acolo,frumos puiul.
Miri te sustin ce-i mai frumosi copii s-au adunat la clopotei.
AlinaT am inteles ca epidemia de enteroviroza nu e numai in Ploiesti ci cam in toata tara.Sanatate multa Stefaniei.
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Shose spune:
Miriiiii pozeeeeeeee!
He he...tzi'am zis noi ca esti buna? Trebuia sa vina manageru' sa zica, ca sa crezi???
Vazut pozici de Mathias care doarme in masi frumos, frumos...sa'l mananci nu alta. Spor la munca Ven sa ai un an bun, cu rezultate la scoala.
Vazut pozici de Andrei care face ordine deja prin sertare. Mama Lala ce par are! Macar juma' din ce are el sa fi avut si Pipetu si ma declaram multumita.
Ellenusha care se duce la munca peste o luna. Am momente cand as fugiii, nu alta. Dar nu prea am alternativa. Nu am cu cine lasa pe bb. Dar mai mult de un an sigur nu rezist acasa.
Ginette tzin pumnii la analize. Sa fie ultimele. Sa stii ca si la noi chestia cu pocnitul in masa sau cu jucariile lovite de tot ce'i iese in cale sunt infloare. Nu stiu de unde vine violentza asta ca noi suntem pajnici cu totii.
Ema wellcome. Ma bucur ca atzi avut vacantza frumoasa si ca bb Milan a fost cumintzel. Sa va treaca raceala.
Despre noi: ultima data cand am intrat eram am deprimata. Mi'a mai trecut. De oboseala cred ca ma simteam cea mai napastuita persoana din lume. Mi se parea ca muncesc prea mult si ca nimeni nu a mai trecut prin ce trec io. Azi e mai roz situatzia.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
grati.ela spune:
Mada sanatate multa Sofiucai! Azi, cand a implinit lunitze noi ingerasul protector a fost alaturi de ea. Asa e...ne asteapta vremuri grele cu bebicii...in sensul ca tre sa fim ca si cu drobul de sare. E mai greu pt cele ce avem copilasi mai maricei...jucarii mici, pixuri, compas...Ozi nu are voie sa fol creioane, pixuri in alt loc decat biroul si imediat ce nu-i mai trebuie le strange (am prieten stomatolog care spunea ca i-a venit copil cu cerul gurii spintecat de un creion)...tre sa avem grija cu toate substantele de spalat. Eu le voi depozita in debaraua din afara apt. Acum un an o fetitza de doi ani a luat sticla de Detartran aruncata de mama ei la gunoi si a sorbit ultimele picaturi...a murit in chinuri dupa o luna (eu sunt socata de atunci si am grija si cu Ozi...). Haide, Doamne ajuta-ne sa fim intelepti si sa ne protejam puii!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Shose spune:
V'as mai scrie una...dar mi'e si rusine.
Voi dezbateti aici probleme de dresaj, educatie si chestii serioase, iar noi.... .
Noi ne laudam ca sambata a fost prima noapte dormita in patutz .
Pana acum n'a dormicit decat in pat cu noi. Si asta nu din motive ce tzin de ea ci din egoismul nostru cred.
Primele luni simteam nevoia sa o vad mereu, daca respira, cum respira daca regurgiteaza...etc. Iar lunile urmatoare taica'su nu ma lasa sa o pun la ea in pat ca vrea sa o vada noaptea. Sa se trezeasca si sa o mai priveasca si el.
Uite asa am ajuns la 6 luni juma' cu ea in pat.
Stiu....mi'e rusine sa si povestesc...dar e adevarul.
Sambata mi'am luat inima in dintzi si dupa ce a adormit la noi in pat am mutat'o usurel la ea. Nu a zis nici pis. Si cand s'a trezit nu a parut deoc deranjata sau speriata.
Sper sa ajungem la performantza sa adormim chiar acolo de la inceput,cum facem ziua, uneori.
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Dumnezeule Mada prin ce ai trecut.
Bine ca a fost doar sperietura si ca bb Sofiutza nu a patit nimik.
DoamneDoamne va iubeste
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
madalina28 spune:
Offfff Grati e mai rau decat cu drobul de sare,ma tot gandesc daca nu eram langa ea, eram la baie sau la bucatarie putea sa faca cine stie ce nenorocire numai gandul la asta ma infioara,ea nu sugue suzeta se joaca cu ele le baga in gura apoi le trage o amuza zgomotul,asta imi e invatare de minte.
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
grati.ela spune:
Shose, eu dorm cu Ozi si acum. Dudu doarme in patuc langa noi dar noaptea ma chinuie si vrea tzitzi des asa ca semiconstienta il iau langa mine in pat...uneori nici nu-mi amintesc cum ajunge in tzol cu mine...sunt franta de oboseala.
Shose spune:
Deci peste cativa ani o sa fim modelul Gratzi-Ozi (Shose-Pipeta). Hehe....n'ar fi rau.
Daca ma cezi ca mi'a fost si rusine sa deschid discutia despre asta cu voi. Ca stiu ca nu e indicat sa dormi cu bb mik in pat, ca trebuie si el invatzat cat de cat independent. Dar ce sa fac.
Bine macar ca Dudu doarme lael in patutz.
P.S. Pana la 20 de ani am dormit cu mama in pat. Nu exagerez.
Cand m'am mutat cu sotzu, a scapat si ea saraca de mine.
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
grati.ela spune:
tot din scenele horror: Ozi avea vreo 3 luni...stateam cu ea afara vorbind cu o vecina. O copila de la scara manca struguri de masa...ce i s-a parut ca bebe pofteste ca i-a indesat o boaba mare in guritza. Bietul meu bebe nu spunea nimic dar avea ochii iesiti din orbite...am vazut cu coada ochiului...vorba aia, eram langa ea si putea muri sufocata. Dumnezeu a fost alaturi de noi atunci!
madalina28 spune:
Shose
A mea s-a obisnuit la mare sa doarma cu mine in pat cand am ajuns acasa nu mai vroia in patul ei,dar la fel ca si tine o adorm la san apoi o pun in patutul ei,intr-o dimineata m-am trezit cu ea in patul meu si mi-am intrebat sotul daca a pus-o el,evident ca nu,probabil ca a marait si in somn am luat-o langa mine.Partea proasta e ca seara a mea nu imi adoarme decat la san atunci isi ia si ultima masa.