FIV in Austria cap ( 4)-Germania cap (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

magduta: este o analiza sa vada daca ai avut vreodata sifilis, nu doar daca este activ.
Moniland: sa fie cu noroc!
Va pupic pe toate.

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cristal multumesc mult !
Moniland mult succes pe vineri, sa vii cu vesti bune. La ce clinica te duci si la ce dr?

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

fetelor am reusit si eu sa vad in final pe bebe la ecograf la a 4-a incercare. Daca se poate spune bebe, ca am vazut doar sacul gestational, are 7,7 mm. Nu e cam micutz? De ce sufletul meu nu se vede embrionul la 6 saptamani si 5 zile de la UM. alte fete au vazut si mai devreme .

Nici n-am putut sa ma bucur. Am asa o stare de-mi vine a strang pe toata lumea de gat, parca nu s-ar bucura nimeni pentru mine. Am visat altfel momentul asta, cand o sa vad pe ecranul ecografului gaurica neagra. Mi-am imaginat ca o sa plang ca o sa sar in sus de bucurie da' n-a fost asa. Nici n-aveam in gatul cui sa sar... poate al doctorului da' nu mi-am permis.
Ma enerveaza ca n-am doctor, ca nu stiu daca o sa-mi convina cel la care m-am programat la bucuresti, ma sperie povestile despre sarcini pierdute cand nu te astepti, spitalele si ma simt singura. Sotul meu e atat de ocupat ca ma si enerveaza.
Cand le-am zis cunostintelor ca am transferat 2 embrioni toata lumea ma compatimea si incepusera glumele proaste. Dupa 4 saptamani in care s-au obisnuit cu ideea ca s-ar putea sa fie doi ( desi le explicasem ca beta HCG nu imi indica sarcina gemelara), acu' ca de ce nu sunt doi, de ce nu s-a prins si al doilea, ca ce pacat.. etc.

In fine, sper sa reusesc sa ma bucur de sarcina si sa ma linistesc ceea ce va doresc si voua din tot sufletul. Si sfatul meu pentru fetele care au incercat in Romania si nu au reusit, sa faca tot posibilul sa mearga in strainatate. Noi am dat dat ultimul leu din buzunar ( la propriu) si nu-mi pare rau, desi initial am avut inima indoita.
Cei din Germania mi-au inspirat incredere, optimism, s-au purtat ireprosabil, exact asa cum trebuie sa se poarte cineva care presteaza un serviciu pentru care tu platesti. Ei se ghideaza dupa principiul "clientul nostru, stapanul nostru" 100% si nu fac rabat de la calitate nici daca e coada la usa lor. Fiecarui client ii este acordata aceeasi atentie. Si ... ZAMBETUL ! Doamne cat face zambetul acela incurajator !

Va pup si sper ca peste doua saptamani sa va dau vesti mai bune si informatii mai multe despre bulinutza din burtica mea.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cami, depinde si cat de performant e acel ecograf. Poate ieri nu l-ai vazut dar azi e posibil sa se vada. Sigur la urmatoare eco ii vei vedea inimioara cum bate. Cred ca mai multa liniste nu ti-ar strica. Tu esti cea mai importanta acum si nu mai pune la suflet tot ce ti se zice. In special de cei care nu au trecut prin asa ceva si nu stiu cat de greu poate fi. Niste vorbe scoase aiurea pe gura te pot afecta. Asa ca depinde si de tine. Bafta!
Magduta, la KinderWunsch Klinik cu dr. Loimer. Am primit acum fisa sa o completez si sa ma prezint la consultatie pe 10 oct.
Cristal, multumesc. Tu pe cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

buna fetelor!bine vam gasit!sper sa ma ajutati si sa ma primiti printre voi!va citesc si urmaresc de mult timp nam indraznit sa intru ptr ca nu eram pregatita ptr fiv.am trimis mail la wunschbaby zentrum ma atras aceasta clinica ptr rezultatul lui Magdutz!voi fi la primul fiv si ptr asta am ales sal facem afara.am trecut prin spitale si chiar clinici private aici in romania si am vazut multe greseli si incompetenta.alegerea mea se datoreaza voua in mare parte.am vazut regrete ca nu au fost de prima oara in alta tara sa faca fiv.deci sunt o norocoasa ca vam descoperit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

bryny, bine ai venit!
Pot sa-ti zic ca ai facut o foarte bine alegand o Clinica din afara tarii. Iti doresc sa fie cu noroc din prima. Care sunt problemele care v-au determinat sa facei FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

multumesc Moniland!sunt impreuna cu sotul meu de 7 ani si casatoriti de 5ani(6septembrie imliniti)dupa ce mam casatorit am mers la dr si sa constatat ca am chisturi pe ambele ovare...a urmat operatia clasica de chisturi ovariene dupa care timp de 2 ani tratamaent cu anticonceptionale cu pauza doar de 3luni.mam suparat si am schimbat dr in urma unor sfaturi din partea prietenilor,am plecat la bucuresti la MNL,MA VAZUT PROF.RONELL si mia recomandat iar operatie ptr ca aparusera chisturile din nou.mam operat la spitalul CFR2 soti gherasie laparoscopic, asta se intampla acum doi ani dupa care miau recomandat fiv.pe atunci nu stiam mai ninic despre aceasta procedura,mam reintors la cta si tot anul trecut cu o doctora gineco(verisoara nasului meu) mam stimulat cuclomifem,estrofem,orgamentril,pregnil si fara rezultat au urmat si 2 inseminari facute tot aici la cta nimic.anul acesta nu am mai facut nimic nu am mai luat nimicdecat cateva tablete naturale pt reglarea CM...dar in tot acest timp am fost periodi la control...aaaaaa am uitat ceva imp.sotul meu acum 5 ani avea o spermograma super dar intre timp sa sricat si la el treaba...si dea ceea dr mea mia recomandat sa incerc fiv spunandumi ca cu ultimul rezultat la spermograma facut anul acesta in februarie slabe sperante sa raman natural insarcinata si uite asa a venit vremea sa luam aceasta decizie FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Moniland, BAFTA MULTA. Vineri.......first contact, apoi iti tinem pumnii pe 10 octombrie. Mai este putin. Prima mamica de noiembrie cu unul (sau doi) austrieci. Sa fie cu noroc.

Byrny, Bine ai venit. Sa nu stai prea mult pe aici. Iti dorim sa te muti la burtici. si eu sunt la primul FIV si am decis sa-l fac afara din tara pentru ca incompetenta dr din romania costa mai mult decat o data si bine afara.(sper si eu) In afara de asta de asta, in Romania, daca ai un esec cu un mare dr. este vina ta, in nici un caz a lui, care face totul perfect. Din punctul meu de vedere ai facut o alegere buna. Spune-ne cum ai ajuns la FIV

Fetelor, va trebui sa deschidem un topic nou MAMICI DE AUSTRIECI

Tabitha? Esti mamica de ungur? Iti tin pumnii
Catalina
Nusy, bafta. Ma gandesc la tine si-ti tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cami acum aia nevoie de liniste nu de stres. ai sa vezi ca totul va fi bine. Dar pentru binele acesta fii mai vesela si traieste din plin aceste clipe frumoasa, nu te mai enerva ca nu iti face bine nici tie nici lui bebe. Sarcina usoara
Bryny bien ai venit printre noi , si mult succes pe drumul ales. Doamne ajuta
Moniland la acelas dr am scris si eu , si azi dimineata am primit rapsusn de la Rita. Cred ca raspunsul e un fomrular incare schimba doar numele din antet. DAr nu asta conteaza. Sa ai mult succes pe vineri si sa vii cu rezultate pozitive pt inceperea fivului.

Haideti fetelor , mult abafta celor in focuri, incept incept s eumpel lista. Din pacate eu mia astept pina in toamna anului viitor, desi parca am prins aripi cu povstiel de fivuri in Austria si nu mai am rabdare.

Va pup.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

fetelor cam in cat timp te programeaza la fiv la clinica wunschbaby
sunt asa nerabdatoare
asteptam rezultatul la spermograma sotului si maine e gata
maine seara sper sa trimit mail cu toate analizele.
voi le-ati tradus cumva analizele?
abia astept
o sa fim o gramada de gravidute in toamna asta
Cami bucurate pt punctuletul tau si nu mai baga in seama toata lumea "binevoitoare". Uiti cat ai luptat pt el si cat de dorit este.

Pupici

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput