FIV in Austria cap ( 4)-Germania cap (3)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
sunshine4ever spune:
Elenada la spermograma am tradus dar al restul hormonalelor , nu, ca inteleg ei. Eu am incercat sa al fac intr-un tabel sistematizat sa le fie mai usor de a citi.
Succes.
Fetelor de Bombonique nu stiti nimic? Dar de fetele care is acolo in focuri?
in asteptarea unui ingeras
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Moniland spune:
elenada, eu nu am tradus nicio analiza. Am scanat toate buletinele si asa le-am trimis. Spermograma nici nu am trimis-o. Habar nu am cand programeaza cei din Viena.
puisic, pe 10 oct va fi first contact.
magduta, se pare ca totusi la austrieci imi incerc norocul ca pt inseminare nici poveste. Am un noroc fantastic cu gresitul analizelor.
cristal1995 spune:
Elena: eu le-am trimis analizele, mi-au raspuns ca "abia ma asteapta" , am sunat la clinica, am cerut cu madam Mayer si i-am spus cand vreau eu si m-a programat... Bine, i-am dat un interval de 3 zile in care voiam eu. Dar a fost ok.
Moniland: eu mai astept pana in ianuarie, avand in vedere ca toate fiv-urile le-am facut la interval de 3 luni, acum am zis ca merit sa astept mai mult (adica vreo 10 luni). Si, deja se vede ca a meritat asteptarea: FSH-ul de la aproape 11 cat era in feb-martie anul asta, a ajuns la 6. Deci, e de bine.
Va pupic pe toate
Aly-"Inca mai sper..."
Moniland spune:
Da, nu mai e mult. Ma duc din 28 septembrie o saptamana la turci si apoi va fi we de Austria.
elenada spune:
sarumana de raspunsuri
si papanicolau il trimit doar scanat ca ala e tot in romana.
eu le-am mai trimis analizele si am primit un raspuns de genul "multumim de rezultate va costa atat si asteptam urmatoarele analize" si mi-au cerut aceleasi analize.
sunt tare derutata.
are ceva daca are un an papanicolau?
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
elenada spune:
aha deci nu mai vechi de 6 luni
eu am facute acum analizele hormonale si apermograma si spermocultura sotului.
restul analizelor sunt de anul trecut din octombrie.
eu o sa le trimit asa
daca merge merge daca nu ma apuc sa fac ce imi mai zic ei. alti bani alta distractie
o sa fac un tabel in excel si o sa le trec eu pe toate si o sa le si scanez.
sper sa inteleaga ceva
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bombonique/bombonique.jpg)
bombonique spune:
Dragelor, abia aseara tarziu am ajuns acasa, dupa un drum de 1100 km parcursi!
Avem un singur bb. Din 3 care s-au prins!
Pe unul l-am eliminat prin acea mica sangerare din sapt 6 iar cel de-al doilea, este gol. Are doar saculetul embrionar, fara inimioara, din pacate.
M-am necajit f tare, am plans, iar dr Loimer ma tot incuraja ca totul e perfect cu celalalt,cel de-al 3-lea. am o sarcina perfecta!
Avem 13,6 mm si suntem cu 3 zile mai maricei!
Deci voi avea un bb grasut!
A fost super dragut si el si Rita si Christine Loimer, au venit toti sa ne felicite si sa ne vada.
Mi-au cerut poze si cand mai trec prin Austria sa intram sa-i vedem!
L-am rugat sa ma ia in evidenta pt supravegherea sarcinii, si mi-a zis ca nu e domeniul lui, dar l-a sunat in fata mea pe dr Schindler din Viena,un prieten si colaborator de-al lui care va fi in continuare dr meu.
Ma asteapta anul viitor pt bb2!
Altfel ma simt perfect, fara gerturi, varsaturi... etc
Sunt doar f obosita!
A, am uitam!
Mi-a dat liber la sex ( a specificat- nu salbatic-sa tin picioarele apropiate, distractie, sport (moderat), dar fara spa, sauna, etc, si sa nu urc cu bicicleta pe munte!
Nu am avut timp inca sa citesc tot, dar recuperez!
Va pup!
Am uitat, in 2-3 saptamani pleaca in Cuba in concediu!
Acum 2 saptamani a fost in Croatia.
Deci nu va impacientati ca nu face programarile mai repede.
Bq