FIV in Austria cap ( 4)-Germania cap (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

elenada, doza minima de gonal e de 75 UI. Eu am luat asa la ultimul FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Moniland am inteles. Acu' macar stii incotro. Si cum zici pina una alta daca e ok sotulic bagi niste inseminari si cien stie de unde sare iepurele, iar daca nu inainte de fiv te duci al ei faci si analziele necesare de hepatita te si controleaza si incepi procedura de fiv. Corecteaza-ma daca nu am inteles ceva.
Uite si eu i-am scis azi ca sa vad cam ce vint ma va duce acolo dar cu siguranta nu inainte de anul viitor in toamna. Dar ca sa stiu in principu ce ma astepata.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Da magduta, ceva de genul.
Daca nu faci FIV-ul mai repede de toamna viitoare nu o sa-ti spuna mare lucru. Au nevoie de analizele vastre dar sa nu fie mai vechi de 6 luni. Asa ca doar la anul le poti da. Dar pot sa-ti zica pretul pe care nu cred ca-l schimba .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

mie dracea asa mi-a zis ca mi-a dat minimul
se pare ca nu
ma lasat sa ma chinui
oricum m-am invata minte si acum vom merge la cei mai buni
sa speram ca va fi cu ochisori de data asta pentru toaat lumea

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Moniland pai tocmai orientativ i-am scris sa vad ce ne-ar astepta la anu, si din pct de vedere financiar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Moniland, tu esti sigura ca nu ai hepatita asa ca spunele ca esti de acord sa faci analiza la ei in clinica, dar ca ai dori sa o faci in perioada in care oricum te duci pentru FIV. Le spui ca te duci cu doua zile mai devreme decat programat ca sa recolteze si pastrezi si programarea la FIV. Nu e .... chiar asa de negru. Fi optimista! Ai sa vi din Austria cu un rezultat negativ de hepatita si cu BB la puratator, ai sa vezi

Mergi la inceput

Fetelor mi-a raspuns si mie Rita. Dar din pacate nu mi-=a scris o eventuala suma de care as avea nevoi, doar a atasatfolferul cu ce analize am nevoie cind ma duc pt fiv, si bineinteles consultatie al distanta nu mai fac , cam aceas chestie mi-a scri sis mie ca lui Moniland , ca in 6-7 sapt sunt programarile. Asta e pina dau eu de o suma de citiva mii de euroi mai am de asteptat. pe toate.

Mergi la inceput

am uitat sa va intreb, cien stie ce inseamna TPHA la analiza Sifilis? Pe lista scria asa Sifilis TPHA.

Mergi la inceput

pisic, le-am zis ca sunt de acord pt o prima intrevedere si ca prefer sa fie la sfarsit de saptamana cat mai repede posibil ca ne grabim sa devenim parinti. Asta este, ma duc sa ma vada cat sunt de frumoasa. Sunt un pic ironica, dar ma enerveaza ca ma duc pana acolo doar asa. Dupa 4 FIV-uri cam stiu despre ce e vb , dar ii inteleg si pe ei ca trebuie sa avem un prim contact mai repede dacat punctia. Acum astept programarea.

Mergi la inceput

Am programarea . Vineri 10 oct la ora 2,30, ora Austriei.
Care dintre voi veti fi acolo ? Punem de o intalnire.Astept sa va anuntati

Mergi la inceput