FIV in Austria cap ( 4)-Germania cap (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Buna dimineata fetelor!
Elenada, diferenta intre protocolul scurt si lung, consta in inhibare, care la protocolul lung se face incepand cu ziua 21 a menstrei anterioare ori in doza unica 3.75 mg in ziua 21 ori in doza zilnica si se reduce doza cand se incepe stimularea. Hiperstimularea ta s-a datorat lipsei de monitorizare pe parcursul stimularii si a dozei prea mari. Cred ca ar trebui sa insisti cu aceasta hiperstimulare astfel incat sa te vada ca pe un caz aparte. Oricum ei vad ca trateaza fiecare pacienta ca pe un caz individual, cel mai probabil vei face mai multe monitorizari decat cele normale, astfel incat rezultatul sa fie cel care trebuie.
Multa bafta tuturor, abia astept sa umplem Romania de "austrieci" mici si dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79 spune:

buna fetelor sper sa nu deranjez pe nimeni ca am intrat sa scriu dar am si eu citeva intrebari pentru voi sper ca imi puteti raspunde..am virsta de 29 de ani de fapt ii fac in 16 septembrie.....
si acaesta vara am fost in tara si mam programat intro clinica din bucuresti sa fac fiv cu donator am ca donatoare pe sora mea mar interesa mult ce imi vor face mie ca nu prea am inteles bine imi puteti explica voi cele care deja ati facut fiv cu donator...ca cea ce va trebui sa faca sora mea am inteles aproape tot dar ce imi vor face mie vor face mie nu sunteti dragute sami scrieti prin ce va trebui sa trec eu totul de la cap la coada daca aveti aceasta placere .....va multumesc din suflet si sper ca nu vam suparat ca vam scris.....multa bafta tuturor si sa auzim numai de burtici cu bebici.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor !
Am scis si eu la clinica Kinderwunsch. Sper sa imi si raspunda.

Bombonique cum esti ?
Cami

Tin pumnii pt cei care suntei in focuri.

Va pup pe toate.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Roxy, sora ta va fi stimulata sa produca ovocite si apoi i se recolteaza. Tu vei fi pregatita doar pentru embriotransfer. In acest caz ti se urmareste endometru sa fie cat mai bun. S-ar putea sa primesti ceva tratament pt stimulare endometrului daca dr. nu sunt multumiti. Adica vei lua cateva pastilute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinap75 spune:

Buna, fetelor!
Eu voi face FIV in Austria in octombrie si trebuie sa-mi iau medicamentele din Ungaria. Puteti sa-mi spuneti si mie aproximativ ce preturi sunt ca sa pot sa-mi fac o idee?
Trebuie sa fac inhibare cu Suprefact (am calculat si imi trebuie cam 2 cutiix2 fiole), apoi stimulare cu Gonal F 2 penuri(cred ca sunt de 900U) si Merional 75U 10 fiole. Daca puteti sa-mi spuneti cam cat este fiecare v-as fi recunoscatoare. Multumesc mult
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

multumesc cristal de lamuriri
sper sa fie bine de data asta
nici data trecuta nu am facut cine stie ce stimulare
am facut 150 de gonal pe zi
am inteles ca e doza minima
voi unde mergeti la monitorizare?
azi mi-au iesit analizele hormonale si sunt ok din pacate la spermograma sotului nici o modificare tot putina si cu mobilitate zero
asteptam si spermocultura si sa trimitem rezultatele la clinica
abia astept
va pup

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Am primit raspunsul de la Clinica. Vor sa ne faca ei analiza la hepatita B. Inebunesc . Deci trebuie sa ma duc pana acolo pt asa ceva. Ne-au lasat pe noi sa alegem data dar ne-au precizat ca programarea se poate face in 6-7 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Moniland parerea mea este ca ar fi bien sa va duceti acolo sa faceti analizele, pt ca cu sigurnata e mult mai sigur rezultatul decit la noi in laboratoare. Cu siguranta nu e usor nici din punct de vedere al banilor si nici al timpului, mai ales daca trebuie sa mergeti in 6-7 zile acolo, daca am inteles bine sau e vb ca doar cel mai repede s epaote in 6-7 zile? In fien dar voi decideti. Eu a urez mult succes. Doamne ajuta.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Magduta, 6-7 saptamani. Asta inseamna sfarsitul lui octombrie. Atunci va fi prima intrevedere. Cine stie cand incep. Eu nu vroiam sa ma duc la ei doar asa de ochi frumosi. Dar se pare ca totusi vor sa te vada inainte chiar daca o iau pe ocolite ca doar daca vrei...bla,bla,bla...
Dupa cum fac calculele se pare ca in decembrie voi face FIV-ul. Depinde si de CM cum va fi, ca poate-l prind pe Mos Craciun la ei.

Mergi la inceput

si stii ce , daca iese buna spermograma sotului, bag niste inseminari pana atunci si ma pierd de clienta.

Mergi la inceput