FIV in Austria cap ( 4)-Germania cap (3)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
elenada spune:
Fetelor doriti sa pun lista cu toate clinicile din austria
sau selectati voi pe care vreti si le punem.
Sa imi ziceti cum sa fac.
Apropo cred ca ma bag si eu in hora.
Sper sa imi iasa calculele si sa fac pana in noiembrie fivul nr.2.
Va pup
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pisic77 spune:
Elenada, vad ca ne strangem tot mai multe la capitolul hotarate pentru fiv in austria.
Sper sa venim si sa umplem forumul de austrieci mititei
Deapre lista clinicilor, nu stiu ce sa zic, ca fetele care s-au ocupat sa deschida subiectul fiv in austria cred ca sunt acolo, in focuri (Avalon, Pisix, va asteptam cu vesti bune si cu BB la purtator)
Vezi, poate fetele mai raspund la intrebarea ta. Eu oricum nu stiu cum sa le pun pe prima pagina. Mai am o lista cu clinicile din germania si nu stiam daca so o pun si pe aia, ca e la fel de lunga. Eu acum am inceput sa le trimit mail-uri la cei din lista despre care nu stiam ca sa aflu si preturi. Va tin la curent
fireyes spune:
Fetelor, multumesc pt raspunsuri, e bine sa stiu ca macar dipherelin nu ma va da peste cap...
Acum ma agit sa iau medicamentele (adica si Menopur/Merional/menogon) si nu stiu nici macar daca e necesara o reteta de la vreun dr ca sa pot sa le cumpar. nu mai visez sa le iau compensate
In rest, nu stiu ce sa zic de dr Strohmer, pt ca inainte de a ma hotari sa merg pe mana lor, primeam raspunsurile f rapid, iar acum dureaza mult, zile intregi. e adevarat ca inainte scriam la office, iar acum ii scriu direct dr, pe adresa lui... oricum, fiind si la primul fiv, iar el nestiind ca eu "activez" pe acest forum, ar fi putut sa fie mai comunicativ... poate exagerez eu, dar as fi vrut sa fie mai prompt si mai "vorbaret"...
Multa bafta "incercatelor" din perioada asta si incredere celor care tatoneaza inca...
P.S. Elenada, sa modifici tu la mine, te rog, ca perioada s-a mutat pe octombrie, septembrie e de domeniul trecutului
still counting...
pisic77 spune:
Buna fetelor,
Fireyes, s-ar putea sa fie si la ei perioada de concedii. Multa bafta si nu lasa supararea sa-si faca de cap. Trebuie sa fim optimiste si sa fim sigure ca vom reusi sa umplem forumul de austrieci mititei, ca sa le convingem si pe celelalte fete.
Iti tinem pumnii stransi, sa fie cu BBtoate fetele
pisic77 spune:
Fetelor, am deschis un subiect nou in care am postat lista clinicilor unde se face FIV in Germania si Elvatia.
Promit sa vin si cu ceva preturi in completare, dar va fi.....
elenada spune:
fetelor care ati facut protocolul scurt puteti sa imi ziceti si mie cand incepe si cat dureaza si in ce consta.
Multumesc
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
pisic77 spune:
Elenada, protocol scurt inseamna stimulare din ziua 2 a ciclului si cand ajung foliculii la aproximativ 14 mm se face inhibitie.Depinde de fiecare dar in general nu dureaza mai mult de doua saptamani. La unele fete (depinde de doza de stimulate pot ajunge la 12mm repede - 2-3 zile)
pisix spune:
Buna dimineata strainezele mele dragi
Am fost plecata un pic dar iata-ma acum gata sa iau taurul de coarne : luna viitoare am FIV (abia astept!)
am citit din doi in doi dar am aflat ca dureaza ceva transportul din Franta asa ca va multumesc ca m-ati avertizat,o sa-l comand de pe acum ca sa nu am emotii.
Va pup pe toate si va doresc succese imense
pisic77 spune:
La multi ani tuturor Mariilor
Sa fie o saptamana buna, plina de reusite.
Pisix, te-am mai salutat o data ca de la pisica la pisica, dar erai plecata. Povesteste-ne cum a fost in Austria.
Iti tinem pumnii stransi, . Sa fie cu BB
elenada spune:
La multi ani tuturor Mariilor.
Pisic77 multumesc mult de raspuns.
Sper sa fie cat mai scurt avand in vedere ca prima data am facut protocolul lung si am intrerupt tratamentul in ziua 8 de stimulare pt ca imi crapau ovarele. Am facut o hiperstimulare de toata frumusetea.
O sa vedem ce o sa imi dea
Saptamana viitoare trimtem toate analizele si sa vedem ce zic domnii doctori.
Abia astept sa fac fiv.
pupici si bafta multa