Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (108)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxxy80 spune:
Pai i-au iesit 4 dinti in 2 sapt si gingiile lui sunt varza, de parca stau sa mai dea f multi altii. I-am dat cu Calgel si vreo 3 ml de Panadol, dar a fost cam apa de ploaie.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Saracutul de el,ii dai cu ceva? Poate ii ies mai multi odata daca a plans toata noaptea ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Matei la mare
adinag spune:
Buna dimineata, dau eu
si
?
Anca, bravo, -6kg!!!
Eu am pus cam 1 kg, ca al meu a intrat in concediu si ne-am si certat ieri ca eu nu vroiam sa mananc kebap si el s-a enervat ca daca tot are liber isi doreste sa mancam si noi impreuna
Si dupa mult bla bla am mancat de gura lui. Io nu inteleg omul asta 
[b]Roxxy, imi pare asa der rau ca se chinuie atata Matei!
I-ai dat un supozitor cu paracetamol? Asta ai putea face, cand are dureri asa mari, il va ajuta sa doarma macar ceva mai bine. Atata timp cat nu se exagereaza, este ok.
De altfel, plecam azi in concediu si sper sa reusesc sa termin impachetatul inainte de a pleca. Nu va puteti inchipui cate luam cu noi, dat fiind ca Floris nu mananca borcanele si mancare e acolo de la restaurant nu-mi vine sa-i dau, ca are doar 8 luni si este totusi Tunisia.
Mai intru azi, ca dupa, nu stiu candmai intru, ca dupa ce venim din conceidiu ne vommuta (la sfarsitul lui septembrie) si va fi o perioada destul de stresanta.
A propos, voi ce ati recomanda unei familii cu copii mici care vin iarna la Bucuresti sa vada acolo? Program lejer? SI niste restaurante bune de mancat cu preturi ok?
ancadragoman spune:
Cam multi deodata
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
ellis spune:
Buna dimineata!
noi...tot muciosi
VOI CAND MAI IESITI AFARA? NOI IESEAM DIMINEATA LA 8.30-11.30, APIO DUPA 18.30. ACUM MI SE PARE FRIG DIMINEATA, AS VREA SA-I SCHIMB PROGRAMUL SI NU STIU CUM. SA IESIN DUPA MASA DE PRANZ? ADICA LA 15...O FI PREA CALD???
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
ellis spune:
MIHA - votat.
ROXXY - panadol vreo 3.5-4 ml; dc mai are dureri noaptea incearca nurofen, dc nu au trecut cu panadol. asa am patit si noi...4 dint in 2 sapt, au iesit perechi...acu avem 5+1 care da sa iasa...
Ellis,
de
POVESTEA NASTERII
Ank83 spune:
Helou si noi pe aici... Nu mai pot de somn ...fiu-meu s-a trezit azi noapte la 4 cu chef de vorba 
si a adormit la 5 
... Parca avea limbarita... Si acum a facut un kk mare care nu a mai avut loc in scutecul plin de peste noapte si s-a manjit pana la guler
... Deci tocmai a iesit de la dus fiu-meu
.
Deci Adina multumesc de 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
ellis spune:
ADINA - vacanta placuta! va asteptam cu drag!
de vazut in Bucuresti iarna...muzeu, patinoar poate...nu stiu
restaurante la care papam noi: Casa Iancului - dupa Popa Nan, Piccadilly - tot sect 2, Casa Mica - in regie...
Ellis,
de
POVESTEA NASTERII
anka.san spune:
Ufff, imi pare rau Roxxy ca se chinuie atat de mult puiul mic.
Se grabesc rau dintisorii aia... Saptamana trecuta i-au iesit si lui Andrei primii doi dinti si s-a chinuit mititelul dar parca nu chiar asa. L-a ajutat ca a dormit mult... Incearca sa-i dai panadol si poate se linisteste si adoarme. Somnul e un medicament grozav.
Mult succes 
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
anka.san spune:
Miha am votat si eu.
Mai sunt ceva concursuri foto? Eu cu cine (mai) votez
ca mi-am intrat in mana 
Miresici nu avem?
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
bb_yasmi spune:
neata 
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007