Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (108)
Raspunsuri - Pagina 6
mariussimiuc spune:
As vrea sa fiu...da' nu-s! ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc As vrea sa fiu...da' nu-s! Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Naughty Girl
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Naughty Girl |
Yes baby yes...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Yes baby yes... ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
anka.san spune:
Neatza si multumim mult pentru aprecierile legate de fotografii 
Tati e intr-adevar profesionist si ii place foarte mult sa fotografieze copii. Fetita unei prietene ii spune: "Solin tu ma faci mai flumoasa"
- ce declaratie, nu? 
Lala, trebuie sa gasim noi o modalitate sa ne vedem
. Si Andreiutzul tau a crescut mult. Multi pupici la micul rocker 
Am vazut si poze grozave de la intalnirile bebelusilor din Herastrau - am vrea si noi sa venim, dar stam departe rau.... Iar vineri pe la pranz n-are cine sa ne aduca 
O zi flumoasa 
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui creem
Anca, mersi...nu-mi dai si niste cantitati aprox. de ex la 500 ml de lapte, 2-3 lingurite de zahar e ok? si gris cred ca din ochi pana se ingroasa putin cum ai zis si tu ![]() Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)Poze Maria Sofia www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu |
sper sa nu raspund prea tarziu,ajung 2-3 lingurite de zahar la 500 ml de lapte
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui adinag Buna, Anca, felicitari pentru kg pierdute! Dany, felicitari pentru dintisor! Esti sigura ca s-a inchis complet fontanela? EU stiu ca nu are voie sa se inchida complet pana la un an, si trebuie sa se inchida intre 1 an si 2 ani... Apoi asta cu distrugerea glutenului e o tampenie imensa, scuza-ma ca zic asa, dar de-ar fi chiar asa, toti cei cu celiachie ar fi mega fericiti si nu ar mai avea atatea probleme sa facac rost de alimente. Am o prietena care are celiachie (intoleranta asta la gluten), si SIGUR nu se distruge glutenul daca prajesti painea... Noi ne pregatim de drum, suntem cam in stres Cami, super filmuletul cu cartea! ![]() Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Multumesc ptr felicitari,m-am cantarit azi si am -6 kg.
De gluten si eu zic la fel
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
ancadragoman spune:
Neata
Care esti pe aici?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Roxxy80 spune:
Neata... eu sunt pe aici dupa o noapte aproape nedormita
. Matei a avut dureri infioratoare de gingii. Nu mai vroia nici macar suzeta. A baut f multa apa si lapte toata noaptea.
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata Care esti pe aici? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Matei la mare
ancadragoman spune:
Saracutul de el,ii dai cu ceva?
Poate ii ies mai multi odata daca a plans toata noaptea
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii