Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (108)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
Anca, sunt superbe pozele voastre, asta http://good-times.webshots.com/photo/2559045740102358559VzjeMF imi place cel mai mult. Tati e profesionist cumva?
Ne inscriem si noi in clubul mofturoaselor, Eva nu a mai mancat de 3 zile legumele, si azi nu a dorit nici fructe, ma refer la piureurile facute de mine, ca altfel mananca daca ii pun ei bucatele in manuta, dar nu prea nimereste sa bage cine stie ce in gurita si se joaca mult cu mancarea. In schimb lapticul e tare buuunn, ar sta cu orele la tzatza.

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui anka.san
Tati e profesionistul, bineinteles

Nu ma mai satur sa ma uit la pozele voastre...Is super... Adevarul e ca se cunoaste mana de profesionalist dom'le.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

IDEM IEDM!!!!super pozedar si ap foto e de calitate,se vede!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka.san

Cami, Laura am vazut poza din parc - imi pare rau ca nu am ajuns.

Tare scumpei sunt amandoi

Sper sa ne reluam intalnirile, dar nu stiu cum sa fac pt ca piciul meu doarme cam de la 10-12 si apoi in jur de 14:30/ 15 pana la 16/17
De obicei in timpul verii ieseam dupa 7 pana pe la 9 seara

Poate organizam o intalnire cu tot familionul dupa amiaza sau in week-end? Cine mai e amator?

PS. Arata bine colectia noua de la Croccodillo. Sper sa avem ce bani sa spargem la BabyExpo

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Anka sa nu il mai recunosc pe Andrei in poze
Ce mare si dulce s-a facut
Eu dupa cum stii nu voi putea iesi decat in programul de scoala a lui Bogdan. Dupa amiaza este exclus ca ma voi duce cu el pe la diverse activitati cu Andrei dupa mine ( sau lasat cu tati).
Sper ca totusi macar din cand in cand sa ne vedem

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Anka, pozele sunt superbe! Si ce mare s-a facut Andrei! E drept ca nici nu am mai vazut de mult poze cu el.
Adra, si Maria e la fel, doar mar copt cu scortisoara (nu mult, mai putin de un mar) si iaurt a papat. Tot de vreo 3 zile. Ei i-au iesit si vreo 2 dintisori, dar pentru azi nu am mai vazut scuza.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Nelone, bine ai revenit!

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cu riscul de a deveni cicalitoare... Un vot pentru Paxela?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">poza pax1

Multumesc!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

iar ai latit pagina

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Ank-ule nu stiu de ce se vede asa la tine...la mine se vede normal... Hai ca incerc sa "ascund" link-ul...

Mergi la inceput

Acum e bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Acum e bine?

foarte bine ...se poate sa fii si cuminte

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput