Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (108)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Nela,bine ati..."inviat"!
Si sa stii ca mare dreptate are pediatra voastra.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Citat:

Niste poze super super super... Cine e profesionistul? Tu sau tati?

Tati e profesionistul, bineinteles

Eu sunt amatorul. Multumim de aprecieri, Miha

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

CREEM - din a doua zi a dat roade. bafta!

imi pare rau ca nu mai apuc sa scriu, bunica a plecat, sotul la serv, Alessia cu mucii pana-n poala...greu...eu nici nu mai bag in seama piciorul; asa ma oftic ca a racit puiul asa...acum se chinuie cu papa ca nu poate inghiti de mucii din gat...doar laptele il bea bine; in schimb vrea numai in picioare si sa ii dau drumul singura. da' nu e in stare, facce 2 pasi si cade.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui dany26
poza cu super tortul cu masinutze colorate al lui miha-as vrea si eu pt andrei pt motz unul la fel de unde ai avut masinutele???...

De la un joculet de-al lui Robert.
Sau poti incerca un alt fel de masinuta. Sau poate un trenulet?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

uauuuuuuuuuuu CE FRUMOAsE SUNT!!!!!!
mi-ar fi mila sa mananc din ele.....Cum le-ai facut?ai forme anume pt ele???mi-ai dat idei ce sa cer la cofetarie pt ziua lui bb

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Citat:
Cum le-ai facut?ai forme anume pt ele???mi-ai dat idei ce sa cer la cofetarie pt ziua lui bb

Masinuta am facut-o dupa schema asta Trenuletul dupa acelasi principiu,taiat in forme diferite si asamblat.

Mergi la inceput

multumesc MULT pt felicitarile adresate dintisorului

anka.san si nelone bine ati revenit!

adina...mda e posibil sa nu fie adevarat ce a zis dr asta despre gluten....

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui karina1976

Pati mananca cat mananca apoi imi da peste lingurita, face din cap nu-nu si nu mai reusesc sa ii dau nimic.
Eu sunt stresata ca a slabit 500g cat a fost racita, acum abia a pus 170g in 18 zile.
Are 8920g si 76 cm, nu arata rau dar nici nu mai are falcutele de dinainte.

Si la Paul eram f stresata cu mancarea, la ea parca nu mai sunt asa de tare; in ritmul asta la al treilea bb sunt imuna.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

al meu bb are 8,8kg si 75 cm la 9 luni si dr a zis ca e ok...ba chiar cu 500 gr peste ,dar e f bine...deci nu te mai ingrijora!!!!si mereu lumea pe strada imi zice vai ce dezvoltata e...grasunel...etc...

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
Cum le-ai facut?ai forme anume pt ele???mi-ai dat idei ce sa cer la cofetarie pt ziua lui bb

Masinuta am facut-o dupa schema asta Trenuletul dupa acelasi principiu,taiat in forme diferite si asamblat.

interesting!!!!!!!!!!!!
nu le am cu gatitul dar chiar eram curioasa!mersi!

cred ca ar costa appx 1 mil fiecare la cofetarie in buc.!!!!!!!asa sunt de frumoase!

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dany26adina...mda e posibil sa nu fie adevarat ce a zis dr asta despre gluten....

Citisem undeva...candva...nu mai stiu unde......ca fierberea sau prajirea alimentelor echivaleaza cu o predigerare.Probabil,ca dr s-a referit la faptul ca prin prajire se mai atenueaza efectele glutenului. Zic si eu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anka.san
Tati e profesionistul, bineinteles

Nu ma mai satur sa ma uit la pozele voastre...Is super... Adevarul e ca se cunoaste mana de profesionalist dom'le.

Mergi la inceput