Pepenasi de iulie-august 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dara_d

Apropo ce temperatura a corpului trebuie sa aibe bebelusii in mod normal???

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

pana in 38 intrarectal. peste 37.6 mai bine pui un paracetamol de 125 (nu ai voie sa depasesti 250 mg pe zi) sau jumatate (taie-l cand inca e in pachetel ca altfel iti aluneca in mana) ca sa nu ajunga pana in 38. scade repede.

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Bun gasit mamici de pepenasi-dragalasi la clubul scutecelelor!!!!
Imi pare rau ca nu am reusit sa scriu un ultim mesaj la odisee, dar am citit cu ma emotii... TOATE SUNTETI MINUNATE!!! Iar odiseea chiar a fost pentru mine o perioada f f f frumoasa, iar cu ajutorul vostru am reusit sa o parcurg usor, cu liniste, ca sa ma pot bucura de fiecare moment! de aceea va multumesc din suflet ca existati!
Sper sa-mi fie iertat faptul ca scriu asa rar... oricum nu sunt eu prea vorbareata. Pe voi chiar va simt aproape si sa simt ca sunteti toate persoane deosebite!

Pana una alta...incepe o noua etapa...trecem la scutecele..si tare ma bucur ca sunt in continuare alaturi de voi!

Eu cu Mara ma descurc destul de bine. Nu ma plang, desi are si ea niste colicei rautaciosi! Cu rabdare sper sa reusesc sa trecem si peste ei!
Va pup...

mami de Mara Alexandrina
barzutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Bine v-am gasit la scutece!!!! Dupa o odisee minunata, meritam un club al scutecelor cel putin la fel de minunat !!!

Fetele cu bebei colicosi...Infacol face adevarate minuni, dar ( fiindca mereu exista un "dar" )nu se gaseste la noi in farmacii...il puteti comanda de pe net...

Ana, Sursu si eu ma gandesc deja la bb2...

Capri, foarte frumoase pozele de la botez..Ilinca a fost o papusica si, de asemenea mi-au placut si nasii , niste persoane aparte.

Lori, imi pare rau pt problema lui David, dar se va rezolva in urma interventiei chirugicale...

Diana,

Didi, ce bine ca nu e grava problema cu hemangiomul. Ma duc sa ma uit la pozele de la botez .

Ana, am vazut pozele Mariei in rochita roz ( sincer mi-a placut mai mult rochita decat cea de la botez).

Ruxi, si eu am avut azi zi de calcat!!! Dar de gatit il las pe husband...

Gallyb, felicitari pt mica crestina...Ai zis ceva de poze ? Daca da, scuze...oricum ma duc sa ma uit la poze de pepenasi dupa ce trimit mesajul...

Ana_a, tu cu ce vrei sa il imbraci pe bebe la botez??? Poate imi dai si mie niste sugestii ca habar nu am( desi mai e pana la botezul nostru)...

Marina, chiar ma gandeam ca nu ai mai scris demult!!

Anna, si eu visez sa merg la mare...

Ileanna, ce bine ca plecati la munte!!!...Va mai relaxati putin si aerul de la munte , cu siguranta ii va face bine lui Vladut..Vezi ca am scris mai sus de medicamentul minune pt colici.

Sun( special te-am lasat la urma), nu stiu daca am apucat sa iti spun , dar predarea stafetei a fost minunata !!! AI scris atat de frumos incat nu am rezistat sa nu vars cateva lacrimi...

toate fetele si, scuze daca nu v-am nominalizat pe toate...am scris din memorie ...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

capri, merci pt info
cristina, am intrat mai rar pt ca erau ai mei in vizita si cam mare balamucul. oricum am mai urmarit ce se intampla pe forum. referitor la infacol, am facut rost de el dar din pacate Sofiei mai rau i-a facut. nici nu avea cine stie ce colici dar am zis sa nu se chinuie deloc. si cand ii dadeam parca mai tare o durea. asa ca nu-i mai dau nimic si e mai bine. poate la alti bb-i ajuta. nu stiu ce pret are aici pe net ca nu am cautat dar daca aveti pe cineva care ar putea sa vi-l aduca din Grecia, sa stiti ca acolo e vro 4 euro flaconul de 50ml.
ma duc sa bag un somn langa printesa mea

_

Marina de ANA SOFIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Flory, nu iti face griji ca nu se intoarce inca de pe o parte pe alta. Nici Aida nu o face, desii de multa vreme rade in hohote si gangureste. Si in cartea lui Capraru scrie ca nu trebuiesc facute astfel de comparatii intre bebelusi, pentru ca pana la urma fiecare este aparte, nu incep tot fix la aceiasi varsta sa faca aceleasi lucruri.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Marina, noua ne face bine Infacolul..

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Didi vazut pozici! Sperba Aiduta...asa expresiva si curioasa! Iar tati numai cu ochii la ea este...topit! Si ce frumos ca puteti sa aveti 4 generatii prezente....

Gally asteptam poze cu printesa Xenia!

Cris m-ai facut sa rosesc. Multumesc din suflet! Pup Mihaitul!

Flo nu-ti face griji ca nu se intoarce...are tot timpul din lume! Important e ca-i sanatos! Ai doi copii fantastic de frumosi...sunt indragostita de ei!

Naaarciis?

Ioooi...cuiva ii este foame tare...revin:)

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Bine ne-am regasit la scutecele!

Ileanna daca vrei poate ne vedem cand veniti la 2 Mai, vad ca gargaritzei ii place sa doarma in masina, poate tragem o fuga sa va cunoastem si sa sorbim o cafea decaff cu totii. Si daca plinge macar plang amandoi, nu?

Diana ce faza Rad io, rad, dar nu as fi vrut sa fiu in pielea ta, bine macar ca n-ati ratat vaccinul.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna si eu sunt o mama de un bebe strumf de august,si cum am scris si in igerasi nostri de iulie august sunt o mamica tare closca sauu poate ca este primul.Acum suntem suparati ca nu punem in greutate sugem la sin dar se pare ca mamica nu are lapte prea gras pt un bebe asa de mare,am avut 4 300 la nastere si 53 de cm.Voi aveti lapte sau ce faceti?
Ce gama de cosmetice folositi pt Bebe?

P.S.Ce sa fac sa fie trecut si bebe meu la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele care ati vazut pozele de la botez, multumim de aprecieri . Claudia, te duci pe contul de la semnatura mea si pui parola, care e aceeasi de la contul de pepenasi. Apoi intri in albumul denumit "botez". Sa-mi spui daca ai reusit, da?

Didi, fug sa vad pozele .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput