Pepenasi de iulie-august 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 3
sursula spune:
BINE V-AM GASIT MAMICI SI PEPENASI!!!SA avem un club plin de minunatii!!!
Imi pare tare rau ca nu am pucat sa scriu ieri in ultima zi,dar apuc azi,in prima!:)
Va multumesc!Mai ca as mai incerca un bebe repede de dragul odiseei!(parca si Cristina visa deja ,nu?:))
FLO,CALBUR,ANA_a-si Tudor doarme f bine noaptea.Eu am intrebat si dr,ma speriasem ca poate fi o problmea,mai ales ca icterul lui e prelungit.Dar totul e in regula!!Tudor a luat f bine in greutate:5.100kg-la 1 luna,asta insemnand ca suntem e pe drumul cel bun.Continui cu sanul,asa cum m-au sfatuit fetele iubite si ...suntem IMPLINITI si FERICITI!
CAPRIOARA-Doamne ce frumosi sunteti!!!
LORI-imi pare rau de problema bebelui...Multa sanatate!
RONTZY-ce baiat mare si frumos ai!!
Va pup pe toate!!!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN
flo1980 spune:
Fetelor puiutul meu gangureste, e un dulce!
Dar inca nu se intoarce de pe o parte pe alta nu mai stiu care bebe facea asta...a lui Rontzy ????
Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
maitreyi spune:
bine ati venit la sctecele
sper sa nu supar pe nimeni ca mai intervin cu un gand bun scris aici...da' imi sunteti tare dragi toate cu pepenasi cu tot . sa aveti pepenasi sanatosi si un mare pt camy! Dumnezeu e alaturi de noi si ne aude strigatul oriunde, oricand. nu ezita sa Il strigi
all!
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
sursula spune:
Ana_a-de unde ai luat port-bebe-le ?E super!Si..mi se pare ca baietii nostri seamana.:)
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN
dana81 spune:
Buna ziua!!!
Am intrat fuguta sa va salut si sa ma bucur al;aturi de voi de un nou inceput, sa ne fie cu noroc si sanatate!!!!
Ma duc langa plangacioasa nu stiu ce a avut aseara si azi...pupici
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Violeta_m_tm spune:
bine v-am gasit la clubul scutecelor, sa avem parte de 4 ani frumosi cu copii sanatosi si cumintei.
Vio de Miruna
poze
gallyb spune:
Bine v-am gasit la scutecele! Sa fie cu multa sanatate si noroc.
toti pepenasii.
Noi ieri am avut botezul. A fost foarte frumos. O sa pun si poze mai tarziu.
Xenia (9.07.2008)
dara_d spune:
Bine v-am gasit la clubul scutecelor dragi mamici de pepenasi > sa dea DD sa fie un club plin de lucruri bune.
Azi Denisa recupereaza si tot doarme sau se pregateste sa ne faca iar spectacol diseara.Vom vedea .
Si ea zambeste de ceva timp si ma cuprinde asa un sentiment de multumire cand aface asa de nu pot sa va explic dar voi intelegeti ca eu cred ca simtiti la fel cand puiutii vostri zambesc.
Caprioara felicitari pentru botez, sunteti foarte frumoasi iar Ilinca e o frumusete .
Didi ma bucur ca te-ai linistit cu problema copilului , nu mai baga in seama ce spune lumea, ai grija de ce iti spun medicii.
Sun< Ruxi, Capri multumim pentru predarea stafetei asa frumos.
Boti voi ce mai faceti??
Mona tu cum mai esti , eu nu stiu cum ai trecut de operatie?
Pupici tuturor.
Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
dara_d spune:
Apropo ce temperatura a corpului trebuie sa aibe bebelusii in mod normal???
Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120