Mamici de septembrie octombrie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 19
kllemi spune:
MUSETT felicitari pt. bb grasun si sanatos, dar cum te-ai hotarat pt. cezariana???
34 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA
baby_boy spune:
Va salut si eu fetelor dupa vreo 2-3 zile..nici nu mai stiu cand am postat ultima oara..
Am citit si eu asa fugitiv din cauza ca am fost mereu numai pe drumuri..mers cumparat vopsea, pensule..toate minunile, apoi am reusit sambata si duminica sa terminam de varuit o camera..si vopsit partial geamurile..iar azi si maine ma straduiesc sa bag prin dulapuri si sertare la loc hainele si toate lucrurile.
Am vopsit doar un geamurile unei camere si mai am 6 si din pacate eu trebuie sa le dau de cap..sotul vine numai dupa 7, iar tatal ma ajuta cum poate..tinand cont ca de 3 zile a facut o infectie urata cu puroi la mana dreapta si ..e cam greu . In alta ordine de idei..am dat si o fuga la tara ..se pare ca bunica mea o sa ne paraseasca curand..are 85 de ani si nu prea mai vrea sa stea cu noi. Asa ca nu stiu ce sa fac mai intai..parca de 2 zile stau numai in picioare si ma rog ca bebe sa fie bine si stea pana la termen ca sa pot sa termin toata treaba.
Claudinna ma bucur ca ai ajuns acasa, de abia astept sa ne povestesti mai multe
Bitza felicitari!!!, primul bobocel de septembie
DYanira , asteptam vesti maine
Ma bucura faptul ca in spitalele din Bucuresti trebuie sa gaseasca doctorul un motiv care sa ceara cezariana..pe cand aici..se pare ca nu e asa. O prietena de-a mea a fost vineri la control...iar doctora (care e si a mea )ofticata ca nu a dat demult pe la ea..si nu a cotizat suma lunara...i-a zis..sper ca la 32 de ani..nu te gandesti la altceva decat cezariana desi totul e o.k . bebe pozitionat pentru aterizare. Iar mie mi-a zis ca ar fii cam marisor dar nu mi-a zis cat..si mi-a facut un apropo tot de cezariana.
Mi-se pare mie sau aici se fac cezariene pe banda..ca sa ia bani mai multi.?? offf sunt ofticata si de tema asta... Mie nu mi-se pare burtica mare..si nu vreau cezariana Iertati-ma ca m-am lungit dar trebuia sa ma descarc Revin..acum trebuie sa trec la gatit
34
poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
musettepink spune:
Clau prea grasut nu mi se pare dar e ok pana saptamana viitoare cred ca mai pune ceva pe el!!!!!!e super patutul!!!!!!si lenjeria cu ingerasi!!!!!!
Klemmi pai eu eram hotarata de mult la ceza dar pe parcurs am tot zis ca poate poate dar instinctul meu imi spune sa merg pe varianta asta ca e mai bine,plus dr meu pleaca fix cand am eu dpn si nu are rost sa ma stresez!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!
38+LUCA
AMR 10 ZILE
tzitziri spune:
Felicitari Musette pentru bebe maricut...si ai scapat de un stres cu cezariana aia!
Felicic, la raport te rugam
Denisa, si eu stiu ca la contractii luam no-spa in continuare.Daca nu cedeaza, inseamna ca e de nastere si nu doar alarma falsa si cand se regleaza la intervale mai mici mergem la spital.
35+
bebe David
Lucrusoare bebe David
anamihaela75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kllemi Mai fetelor, voua vi se intampla sa va ia cu calduri....adica vreau sa spun ca sun momente cand imi vine sa-mi smulg si pielea dupa mine si ma ia cu transpiratii de nu mai pot, dar nu imi este rau, o fi de la tensiune??? 34 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA |
si eu am starile astea de azi noapte, dar in afara de caldurile astea parca ma lasa si puterile si parca mi-e si frica sa nu lesin. Pana acum am dat vina pe micii pe care i-am mancat aseara , dar daca o tine tot asa se cam ingroasa gluma.
Au mai ramas 12 zile pana vine Isabel Victoria
musettepink spune:
Merci mult!
38+LUCA
AMR 10 ZILE
julax spune:
Felicitari Bitza2008 pentru bebe LucasIulia 35+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
musettepink spune:
Tzitziri dar ce stres aveam!
38+LUCA
AMR 10 ZILE
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby_boy Va salut si eu fetelor dupa vreo 2-3 zile..nici nu mai stiu cand am postat ultima oara.. Am citit si eu asa fugitiv din cauza ca am fost mereu numai pe drumuri..mers cumparat vopsea, pensule..toate minunile, apoi am reusit sambata si duminica sa terminam de varuit o camera..si vopsit partial geamurile..iar azi si maine ma straduiesc sa bag prin dulapuri si sertare la loc hainele si toate lucrurile. Am vopsit doar un geamurile unei camere si mai am 6 si din pacate eu trebuie sa le dau de cap..sotul vine numai dupa 7, iar tatal ma ajuta cum poate..tinand cont ca de 3 zile a facut o infectie urata cu puroi la mana dreapta si ..e cam greu . In alta ordine de idei..am dat si o fuga la tara ..se pare ca bunica mea o sa ne paraseasca curand..are 85 de ani si nu prea mai vrea sa stea cu noi. Asa ca nu stiu ce sa fac mai intai..parca de 2 zile stau numai in picioare si ma rog ca bebe sa fie bine si stea pana la termen ca sa pot sa termin toata treaba. Claudinna ma bucur ca ai ajuns acasa, de abia astept sa ne povestesti mai multe Bitza felicitari!!!, primul bobocel de septembie DYanira , asteptam vesti maine Ma bucura faptul ca in spitalele din Bucuresti trebuie sa gaseasca doctorul un motiv care sa ceara cezariana..pe cand aici..se pare ca nu e asa. O prietena de-a mea a fost vineri la control...iar doctora (care e si a mea )ofticata ca nu a dat demult pe la ea..si nu a cotizat suma lunara...i-a zis..sper ca la 32 de ani..nu te gandesti la altceva decat cezariana desi totul e o.k . bebe pozitionat pentru aterizare. Iar mie mi-a zis ca ar fii cam marisor dar nu mi-a zis cat..si mi-a facut un apropo tot de cezariana. Mi-se pare mie sau aici se fac cezariene pe banda..ca sa ia bani mai multi.?? offf sunt ofticata si de tema asta... Mie nu mi-se pare burtica mare..si nu vreau cezariana Iertati-ma ca m-am lungit dar trebuia sa ma descarc Revin..acum trebuie sa trec la gatit 34 poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80 http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png |
imi pare rau pt bunica ta ca nu se simte bine, ai grija totusi de tine si nu te surmena, ca se supara bb si te trezesti ca vine mai devreme.
cat despre dr. din Bucuresti, nu stiu ce sa zic daca chiar sunt asa deschisi spre cezariana, eu pana acum cei de care stiu sunt contra cezarienei si doar daca e necesara opteaza pt ea. Dar nu bag mana in foc pt toti.
si ai grija de tine.
37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile +/- cateva