Mamici de septembrie octombrie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 20
tzitziri spune:
Baby_boy, pentru un dr e mai comoda cezariana pentru ca nu trebuie sa astepta natura sa isi faca jocul..adica o cezariana dureaza o ora in timp ce o nastere naturala poate dura cu travaliu cu tot si 10-12.Iar doctorii constiinciosi care chiar stau in spital cand le naste o pacienta trebuie sa astepte...in timp ce la cezariana stii cand incepe si cand se termina.
Pe de alta parte sunt si dr care nu incurajeaza deloc cezariana...adica sunt spitale unde din cate stiu trebuie semnatura de la director ca sa aprobe o cezariana...asa ca unii sunt intr-o extrema altii in alta.
35+
bebe David
Lucrusoare bebe David
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musettepink Clau prea grasut nu mi se pare dar e ok pana saptamana viitoare cred ca mai pune ceva pe el!!!!!!e super patutul!!!!!!si lenjeria cu ingerasi!!!!!! Klemmi pai eu eram hotarata de mult la ceza dar pe parcurs am tot zis ca poate poate dar instinctul meu imi spune sa merg pe varianta asta ca e mai bine,plus dr meu pleaca fix cand am eu dpn si nu are rost sa ma stresez! asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s! 38+LUCA AMR 10 ZILE |
stai linistita ca sigur mai ia 300-400 gr pana nasti, mie buburuza mi s-a ingrasat in 8 zile 400 gr.
37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile +/- cateva
clau_geo spune:
citat din mesajul lui tzitziri Pe de alta parte sunt si dr care nu incurajeaza deloc cezariana...adica sunt spitale unde din cate stiu trebuie semnatura de la director ca sa aprobe o cezariana...asa ca unii sunt intr-o extrema altii in alta. |
exact asa este la mine la CF2, trebuie aprobarea sefului de sectie si un motiv temeinic pt cezariana.
37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile +/- cateva
dyanira spune:
Si la noi aici la Timisoara se pare ca tot asa trebuie aprobare pt cezariana si trebuie un motiv de aceea m-a chemat pt investigatii maine.
Mussete felicitari pt vestile bune!
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
kllemi spune:
MUSETTatunci sa fie intr-un ceas bun si totul sa decurga ca la carte
ANAMIHAELAvreau sa zic ca mai omorit cu micii aia ai tai sa stii ca si mie mia trecut ieri prin cap de un gratar, dar am zis ca mai mare deranjul, si mam lasat pagubasa, dar deja, acum nu mia pot
34 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA
musettepink spune:
Dyanira ai emotii pt maine?
Klemmi merci mult...mici
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!
38+LUCA
AMR 10 ZILE
denisa.g spune:
citat din mesajul lui kllemi DENISA apropo cate kg. ai luat in plus???? 34 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA |
15 kg am luat. Dar ce ma ingrijoreaza suntvergeturile care mi-au aparut pt fese
tu???
38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
_irina_ spune:
Vai fetelor ce harnicute sunteti.
Azi a fost prima zi de concediu, am stat mai mult acasa in pat si culmea e ca am dureri de spate mult mai puternice decat daca as fi mers la lucru. Ma dor coastele si ma doare spatele de nu imi mai gasesc nici o pozitie in care sa stau si eu fara dureri.
Ma rog ca bebe sa mai stea in burtica, e micuta si nu am ajuns cam de multisor la medic, a fost in concediu pana acum, nu am bagajul pregatit, nu am patut comandat, nu stiu sunt de groaza.
Miercuri m-am programat la tuns, sper sa mai ajung acolo si sa nu trebuiasca sa contramandez.
37+ - Andreea
nikolici spune:
cum se activeaza PM ???
Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 40
http://good-times.webshots.com/photo/2415370780103956310LGGljS
Codruta27 spune:
Bitza, felicitari pentru flacaul mare si sanatos! Sa fie sanatos, norocos, papacios si sa va aduca numai bucurii!
Musette, felicitari pentru grasunel.
Ne-am intors si noi de la doctor. Bebe are 3 kg, dar a coborat deja. Vestea buna este ca am colul inchis, usor scurtat, dar inchis! Trebuie sa mai stea un pic in burtica, pentru ca mai avem treaba!
35+ Vlad
Bebe mic