Mamici de septembrie octombrie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 18
dyanira spune:
Denisa merci pentru incurajari!Si eu iti doresc tie o nastere usoara.
Clau, babytza multumesc de pm cu nr de tel le-am notat in agenda.
Chiar ca a fost curajoasa Bitza a nascut un bb maricel natural.Bravo ei!
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Cine imi da si mie o idee cum sa pun niste poze pe undeva pe un site/server gratuit..fara sa ma limiteze la marime cum se intampla aici pe albumul de la profil personal. As vrea sa pun si eu niste poze cu noi sa ne cunoasteti.Cu multa placere ma uit la pozele postate aici de voi. Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole AMR 40 |
activeaza-ti PM si iti dau eu detalii
37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile +/- cateva
clau_geo spune:
multumesc frumos si crede-ma ca de azi dimineata sunt chiar relaxata, numai ca bb e super agitata, cred ca si-a dat seama ca nu mai iau pastilute
Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
AMR 6 zile +/- cateva
clau_geo spune:
citat din mesajul lui denisa.g BINE AI VENIT PE LUME LUCAS BITZA - refacere rapida si sa veniti sanatosi acasa. Tzitziri - LA MULTI ANI!! Numai bucurii, sanatate si nastere usoara Nu v-am citit inca, doar prima pg si am vazut ca a venit pe lume primul bobocel de septembrie si ca avem o sarbatorita. Azi am fost la dr si bebe are 3500 g, dar mai sta - inca nu vrea sa vina la mamica lui. De azi trebuie sa fac multa multa miscare. Gata cu statul la pat. .Dr-ul m-a asigurat ca am timp sa ajung la spital de acasa, sa nu-mi fac griji si ca, chiar de se intampla de 3 dimineata sa-l sun si vine la spital. Azi am facut 38 sapt dar nu stiu sa schimb semnatura. Sper sa reusesc. Daca poate sa-mi zica cineva cum.. Va citesc din urma si revin. 37 + www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
Denisa, se pare ca bebeii nostrii seamana intre ei, si fetita mea are tot 3500 gr si tot nu vrea sa vina inca
sa-ti traiasca buburuza si sa vina cand crede ca ii este bine afara
AMR 6 zile +/- cateva
denisa.g spune:
Fetelor, am si eu o intrebare de care am uitat cand am fost la dr.
Acum daca ma pregatesc sa vina bebe in orice moment mai iau no-spa cand am contractii sau le las in pace sa vad unde ajung cu ele?
38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
clau_geo spune:
citat din mesajul lui denisa.g Dyanira – mult success maine – sa fie totul asa cum iti doresti. Scoatem agitatele pt tine. Anca – multi pupici si sa treaca colicii Clau - vazut poze cu patut.Sa fie bebelina sanatoasa si sa se bucure de el. Babytza, Raluca – multumesc frumos Tzitziri – hai ca mai e putin si la tine. Acum mi-a indicat f. multa miscare pt ca bb e dezvoltat, sarcina se considera la termen si a zis ca o sa ma ajute mult la nastere cu cat fac mai multa miscare o sa ma ajute la nastere Alexa_si_mami, Andy_p - multumim frumos – asteptam seara sa vina si tati sa ne scoata afara. Kllemi – multi pupici. Recunosc ca ma apasa destul de deranjant pt bazin si ma doare rau spatele, dar sunt fericita ca e bebe bine. Intru si eu la categoría “calduri”. 38 + www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
Multumim frumos
AMR 6 zile +/- cateva
musettepink spune:
gata ne-am intors!!!!!
Bebe e bine,are 3300 grame si domnul dr a fost f dragut si ne-am hotarat la cezariana!Bine inca nu am fixat data,mai mergem marti pt ultima oara si atunci fixam tot!!!!Dar sunt super relaxata ca am acordul lui pt ceza ,acum poate sa ma apuce facerea ca numai am nici un stres!!!!!!!
o las de Felicic sa va zica de bebele ei dar oricum cred ca e campionul odiseei la ritm de crestere!!!!!!!!
Bitza felicitari pt bebe!!!!!!!Sa fie sanatos si norocos!!Travaliu de 3 ore.....ce norocoasa!!!!!!
Dyanira deci maine poate fii ziua cea mare...pai tinem pumnii mamico,o sa ma gandesc la tine maine!!!!!!
KId ce frumusete de fetita ai tu!!!!!!!Abia astept sa o vad live!
Nikolici de ce te stresezi cu circulara?atata vreme cat beb e in burta nu se poate intampla nimic,probleme ar fii daca vrei sa nasti natural dar acum cand e in burta nu are ce sa pateasca!!!!!!!
Anca f frumoasa si printesa ta,dar si eu zic ca cercelusii aia nu prea sunt potriviti pt ea,mi se par f mari si grei cred ca de aia i s-a inrosit urechiusa.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!
38+LUCA
AMR 10 ZILE
clau_geo spune:
citat din mesajul lui denisa.g Fetelor, am si eu o intrebare de care am uitat cand am fost la dr. Acum daca ma pregatesc sa vina bebe in orice moment mai iau no-spa cand am contractii sau le las in pace sa vad unde ajung cu ele? 38 + www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
Denisa mie dr. mi-a zis sa iau no spa doar daca incep contractii rele si daca e sa se declanseze nasterea cica nu isi face efectul. Asa ca poti incerca, daca trece nu e de nascut, daca nu, fuga la spital.
AMR 6 zile +/- cateva
clau_geo spune:
citat din mesajul lui musettepink gata ne-am intors!!!!! Bebe e bine,are 3300 grame si domnul dr a fost f dragut si ne-am hotarat la cezariana!Bine inca nu am fixat data,mai mergem marti pt ultima oara si atunci fixam tot!!!!Dar sunt super relaxata ca am acordul lui pt ceza ,acum poate sa ma apuce facerea ca numai am nici un stres!!!!!!! Bitza felicitari pt bebe!!!!!!!Sa fie sanatos si norocos!!Travaliu de 3 ore.....ce norocoasa!!!!!! Dyanira deci maine poate fii ziua cea mare...pai tinem pumnii mamico,o sa ma gandesc la tine maine!!!!!! KId ce frumusete de fetita ai tu!!!!!!!Abia astept sa o vad live! Nikolici de ce te stresezi cu circulara?atata vreme cat beb e in burta nu se poate intampla nimic,probleme ar fii daca vrei sa nasti natural dar acum cand e in burta nu are ce sa pateasca!!!!!!! Anca f frumoasa si printesa ta,dar si eu zic ca cercelusii aia nu prea sunt potriviti pt ea,mi se par f mari si grei cred ca de aia i s-a inrosit urechiusa. asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s! 38+LUCA AMR 10 ZILE |
super vesti Musette, felicitari pt puterea de convingere , bine ca bb e grasut si sanatos.
AMR 6 zile +/- cateva