Mamici de septembrie octombrie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 12
gargaritza85 spune:
Bitza sa-ti traiasca bebe Luca cel voinic, nici nu avea cum sa fie altfel decat perfect! multa sanatate pt mami si bebe, va asteptam cu bine acasa!
32+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
anca81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
Wow, ce nora am!!!! Cand o vedea-o Luca... Vad ca i-a trecut infectia la urechiuse! Nu mai e rosie! Yupppeeeeeeeeeeee! 37+ LUCA AMR 18 ZILE!!! POZE CAMERA LUCA VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
Eva, nora-ta e cam agitata de felul ei, o leutza in toata regula. De fapt inca din burtica a dat ea semne ca e o mica zvapaiata!
Nu a fost infectie, cred ca s-a bazait ea la una dintre urechiuse si s-a inrosit putin. Sunt in cautare de noi cercei, astia nu-mi plac deloc dar au fost cadou de la soacra si macar asa cateva saptamani i-am pus de gura lumii Nici bubite nu mai are pe fata, acum sa treaca si colicii astia, mama lor
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Eva, nora-ta e cam agitata de felul ei, o leutza in toata regula. De fapt inca din burtica a dat ea semne ca e o mica zvapaiata! |
Pai in cazul asta sa vezi ce dansuri vor incinge ei doi, ca nici fi-miu nu sta locului!
37+ LUCA
AMR 18 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
kllemi spune:
BYTZA multe felicitari, sa ai un bebic sanatos si va asteptam cat mai repede acasa, pina atunci scoatem toate majoretele si cantam de bucurie
33+ mami super fericita de
andy.p spune:
Kid ce printzesa frumoasaam vazut!
Anca ce linistita doarme Carla,voiam sa-ti zic ca cerceii care-i are in urechi nu sunt ptr nou-nascuti,sunt asa cercei frumosi ptr bb-ici,ii poate agata cu degetelul d-ne fereste.Sa nu te superi,k?
Acuma vad ca nici tie nu-ti plac,ma bucur ,sa-i schimbi cat poti de repede
37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
Nerantula spune:
BITZA, FELICITARI, MAMI FERICITA DE LUCAS VOINIC!!!
LUCAS, bine ai intrat in aceasta lume, sa ai o viata minunata!
36+ AMR 26 zile!!
It's the final countdown !!!
dyanira spune:
BITZA FELICITARI MAMICO!SA ITI TRAIASCA BB SA VA BUCURATI DE EL SI TE ASTEPTAM CAT MAI REPEDE ACASA!
Deci pana la urma Bitza a nascut natural, e o curajoasa!
Se pare ca am urma noi.
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
andy.p spune:
dya vezi ca am intrebat la sc si mi s-a spus ca nu trebuie facuta nici o cerere de rezervare de catedra
37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
anca81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Kid ce printzesa frumoasaam vazut! Anca ce linistita doarme Carla,voiam sa-ti zic ca cerceii care-i are in urechi nu sunt ptr nou-nascuti,sunt asa cercei frumosi ptr bb-ici,ii poate agata cu degetelul d-ne fereste.Sa nu te superi,k? Acuma vad ca nici tie nu-ti plac,ma bucur ,sa-i schimbi cat poti de repede 37+bbelina laura si andy (07.04.2002) |
Faza e ca soacra-mea era in Canada si ne-a spus la tel ca i-a luat cercei micutei, normal ca n-am mai luat si eu. Dupa aceea fiind in spital n-am mai avut timp sa caut. Gaurile i le-au facut in maternitate in ziua in care am plecat, asa ca n-am avut ce face, i-am pus pe astia. Dar cu prima ocazie cand ies in oras ii cumpar altii.
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
kllemi spune:
mai fetelor, cum scriati voi cu majuscule si pe deasupra si colorat, ca eu ma enervez foarte tare ca nu stiu
34 sau 35+ nu mai stiu ca mau zapacit dr. de tot