Mamici de septembrie octombrie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

bitza felicitari, sa iti traiasca grasunelul si sa fie sanatos

36s+
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Cine imi da si mie o idee cum sa pun niste poze pe undeva pe un site/server gratuit..fara sa ma limiteze la marime cum se intampla aici pe albumul de la profil personal.
As vrea sa pun si eu niste poze cu noi sa ne cunoasteti.Cu multa placere ma uit la pozele postate aici de voi.

Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

BITZA felicitari! sa fiti sanatosi si cuminti!
si de la mine, dupa o zi de kko la scirbici amr 8zile
fug sa citesc printre bucatareali, revin...

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

anamihaela merci pentru indicatii, am reusit sa schimb semnatura, cat despre bebe, nu te ingrijora, nici aici nu recomanda dr asa multe eco, mai facem noi pe shestache, daca dr ti-a zis ca totul e ok si bebe era in grafic, nu ai de ce sa iti faci griji, mai ai foarte putin, asa vad la semnatura ta, tinem pumnii sa decurga totul bine si sa ai nastere usoara

nikolici nu plange mami, bebe va fi bine chiar daca are circulara, eu asa am inteles, cat e in burtica, circulara asta nu il aecteaza, iar la nastere dr va fi foarte rapid si ii va desface cordonul imediat si totul va fi ok

36s+
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

dya vezi ca am intrebat la sc si mi s-a spus ca nu trebuie facuta nici o cerere de rezervare de catedra

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Merci!Mie tocmai de la scoala mi-au spus ca trebuie facuta, doamne secretarele astea de la scoala!

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicitari Bitza !!!!! Sa-ti traiasca grasunelul sa fie sanatos si papacios !!!!!

Kid ai o fetita superba !!!!!!!! De fapt ai doua fetite minunate ! Sa iti traiasca !!!

Valentina 35 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

dya ai emotii?Ti-ai terminat bagajul?Sa-mi scrii maine sa stiu ce faci,k?

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Cine imi da si mie o idee cum sa pun niste poze pe undeva pe un site/server gratuit..fara sa ma limiteze la marime cum se intampla aici pe albumul de la profil personal.
As vrea sa pun si eu niste poze cu noi sa ne cunoasteti.Cu multa placere ma uit la pozele postate aici de voi.

Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 40

Poti pune pe contul nostru comun pe webshots (mamici2008) sau iti poti face tu un cont acolo si pui linkul la semnatura.

36+ AMR 26 zile!!

It's the final countdown !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Acu am ajuns si eu la calculator. Ce bine ca Bitza a mai trimis mesaj si altor fete. Ca altfel.... asteptand vestea de la mine....

Va pup pe toate si ne vedem mai tarziu

Eu, iepurica 32+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

mai fetelor, cum scriati voi cu majuscule si pe deasupra si colorat, ca eu ma enervez foarte tare ca nu stiu

34 sau 35+ nu mai stiu ca mau zapacit dr. de tot

Pai cu majuscule e simplu, apesi tasta 'CAPS' de pe tastatura ta; daca intrebi, de fapt, cum se modifica marimea fontului, ai optiuni de formatare in fereastra in care iti scrii mesajul, la sectiunea 'Format' (deasupra sectiunii cu icoane pentru mesaj): in campul 'Size' - poti alege 3, 4, 5 pentru caractere din ce in ce mai mari si in campul 'Culoare' iti poti alege culoarea.

36+ AMR 26 zile!!

It's the final countdown !!!

Mergi la inceput