Clasa a II a (2008-2009) partea I

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Filofteia, sa va traiasca porumbelul!
Sunteti curajosi ca-l lasati liberi prin casa.

Cu totii am intrat pe ultima suta de metri.

Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna,
am venit si noi la datorie!
ieri am fost la scoala pt unifrome,dar nu ne-am inteles cu reprezentantii firmei care ar fi tb sa le faca,asa ca a ramas sa cumparam de la cora sarafane pt fetite si apoi sa luam legatura cu firma care le-a confenctionat sa faca si pt baieti veste din acelasi material...
pt baieti va fi pantalon negru sau bleu si camase alba+vesta...

noi am facut teme in vacanta,desi doamna a spus ca nu trebuia...dar acum asta e,oricum tb sa lucreze ca sa nu uite....

am inteles de la o doamna invatatoare care a fost cu noi in tabara ca in clasa a II-a o sa fie mai usor,asa ca nu tb sa ne facem probleme

va pup pe toate +puiutzi

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelacarmen spune:

Buna!Am revenit si noi dupa un concediu prelungit ,in tara.Iepem sa ne pregatim pt scoala dar nu ne stresam prea mult.
Am fost in italia si am fost incantata sa vad ca aveau uniforme gata confectionate,mie mi-au placut mult,toate marimile ,in plus erau si dragute.Vom incepe sa ne uitam putin peste exercitii la mate,de citit acitit pe drum aproape non stop.A fost minunat ,Oana a fost incantata.Va dorim sa aveti numai succese in noul an scolar si ramanem aproape.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medin spune:

Buna tuturor !

Dupa un calcul succint, am dedus ca fetita mea (patru ani) va merge la scoala in 2011 si va avea invatatoare din generatia copiilor vostri, care peste trei ani vor intra intr-a V-a.
Daca exista vreo mamica ce are copilul la Sc. Gen. 150 din Bucuresti si e multumita de invatatoare, o rog sa-mi dea si mie de stire. As vrea sa stiu din timp ca exista o persoana de incredere care sa-mi educe copilul in primii ani de scoala.
Sau la scoala 117, care ar fi tot aproape de mine.
Sincer, voi alege scola in functie de invatatoare. Asa am fost sfatuita de o fetita care acum este clasa a VII-a si care mi-a spus ca invatatoarea conteaza cel mai mult in alegerea scolii.
Astept, asadar, o informati utila pentru 2011.
Multumesc si succes scolarilor anul asta !!!

Medi

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

violeta, mai rar invatatoare care sa nu dea lectii de vacanta!
Dar putin exercitiu zic si eu ca nu strica, si subliniez putin , nu cum dau unii profesori in Romania... ca apoi copilul are inca si timp sa se joace, dar si sta in forma, sa nu fie socul prea mare cand incepe scoala.

filofteia, ma bucur daca am fost de folos cu ideile... sper sa se bucure si Adi
Cum a fost la eliberarea porumbelului?

Tot uit sa spun ca am avut si noi o pasare in casa, dar era un pui minuscul, fara pic de fulg pe el, cazuse din cuib si l-am gasit noi, dar n-a supravietuit, a murit peste noapte. Dar studiasem pe net cu ce sa-l hranesc, Roxana il botezase... ma rog, noi am incercat. M-am bucurat ca n-a fost disperata de moartea puiului, dar eu ii spusesem ca nu stiu cat rezista.

La noi profesorul si anul... opt clase, opt profesori... ceea ce e bine pentru copii, pentru ca se obisnuiesc sa fie flexibili, sa se adapteze... plus ca daca nu-ti place profesorul, stii ca la anul scapi

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Interesnta ideea cu un an un profesor.
Bineinteles ca in cazul in care invatatoarea este foarte buna risti sa regreti ca o schimbi in anul urmator. Dar exista si reversul, vorba Doniei
Nici noi nu am avut teme pentru vacanta. Ni s-a recomandat totusi sa citim si sa facem si matematica atat cat sa nu uitam ce am invatat, dar teme nu. Este chiar mai greu asa, ca daca zicea doamna sa faca trei caiete, le facea fara sa cracneasca, da' daca nu a zis...
Noroc ca nu avem probleme deosebite.

Va doresc succes in noul an scolar.

Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)

Mergi la inceput

Mergi la inceput