Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia fetelor.....as vrea sa va intreb BABY EXPO se tine la ROMEXPO???? ca eu voi merge sigur ca pe 19 vin in bucuresti ca am programare la profesorul marinescu... roxana este o crema lineance cu forma de burtica de gravioduita pe ea...si scrie antivergetures....o am in fata mea.... cand este expozitia la polivalenta cu haine de gravida???? 16+ Camelia |
La Polivalenta este targul si acolo gasesti si haine de gravida
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
cristi_2003 spune:
mvb - bravo lui ca te ajuta. oricum, eu nu cred ca exista treburi de barbati/femei - sunt doar treburi de facut in casa
cum nu am voie sa ma aplec eu matur, cristi aduna pe faras. si multe altele le facem asa amandoi sau numai el - ca doar bebe e si al lui, si daca nu-l poate duce in burti, poate macar sa ma ajute pe mine, nu?
21+ cu Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
edinutza spune:
mvb_asa e si Radu meu este expert cam in toate saracul!numai el freaca baia,scoate vasele di masina(sa nu ma aplec eu)pune masa curata masa,cumparaturi mai isi face si mancare in zilele in care eu nu ma simt in stare,dar acum am zis ca asa usor fac lucrurile astea,ca el o sa le puna la loc+ca am un chef de lucru!
15+
edi
rein spune:
Oxigen, cred ca ai fost tare curajoasa daca ai putut sa faci amnio. Foarte neprofesionista dr. care te-a speriat. M-ar fi interesat cum a decurs totul, dar daca nu poti, nu spune.
Ai dreptate ca gravidutele si mai ales lauzele sunt mai labile, gradul de sensibilitate creste in preajma nasterii. Cand am iesit prima data pe strada singura, dupa ce am nascut, mi-era frica sa merg. Mai ales ca trebuie sa ne obisnuim fara burtica, alt centru de greutate, etc. Sau prima data cu bb afara, ma uitam in toate partile sa intampin orice pericol, mi se parea ca sunt complet neajutorata.
Poate nu toate femeile simt asta. Eu in mod normal sunt o 'viteaza' dar atunci, m-am pierdut.
te pup
cristi_2003 spune:
citat din mesajul lui rein Oxigen, cred ca ai fost tare curajoasa daca ai putut sa faci amnio. Foarte neprofesionista dr. care te-a speriat. M-ar fi interesat cum a decurs totul, dar daca nu poti, nu spune. Ai dreptate ca gravidutele si mai ales lauzele sunt mai labile, gradul de sensibilitate creste in preajma nasterii. Cand am iesit prima data pe strada singura, dupa ce am nascut, mi-era frica sa merg. Mai ales ca trebuie sa ne obisnuim fara burtica, alt centru de greutate, etc. Sau prima data cu bb afara, ma uitam in toate partile sa intampin orice pericol, mi se parea ca sunt complet neajutorata. Poate nu toate femeile simt asta. Eu in mod normal sunt o 'viteaza' dar atunci, m-am pierdut. te pup rein |
si eu credeam ca doar eu sunt anormala
mor de frica pe scari - sa nu cumva sa ma impiedic si sa cad, si la trecerea de pietoni - sa nu cumva sa nu opreasca masinile cand traversez si sa ma loveasca. pana acuma nu eram asa paranoica.
21+ cu Traian Carol
Porumbita spune:
pt leditia haine de gravi in Bucuresti (asta e lista salvata de mine)
e mosilor, dupa intersectia cu dacia, pe stanga cummergi spre bucur obor;
de la obor cum mergi spre lizeanu pe dreapta, cu vreo 200 de m inainte de lizeanu
apoi vis a vis de spitalul de urgenta (unde e statia lui 135); alauturi e un chisc si un magazin foto
apoi
Carefour Militari (nu in supermarket, ci la una dintre intrari e un magazin numai cu astfel de hainutze..scrie mare pe geam)
Cora Lujerului (in market la raionul de copilutzi, intr-un coltz sunt cateva hainutze...iar acum si in magazine in general am mai gasit astfel de hainutze, deoarece se poarta modelul 'gravi')
Plaza Romania (Mallul din Dr Taberei - la MotherCare, la raioanele cu bilutze unde sunt mai multe mag de copilutzi)
Unirea - undeva pe la et 1 e un mag numai cu hainutze din astea
langa mag Cocor (ma rog fostul), vis a vis de Lipscani
pe Calea Mosilor
Pavilionul H in Herastrau
Totusi, e un raion de gravide la parterul magazinului Cocor, un magazin Rococo langa Cocor, unde intorc tramvaiele 21, 16. Pe urma, mai era un raion la etajul 3 al magazinului Victoria.
Bine, sigur mai sunt magazine precum Mother Care, care probabil au haine de gravide purtabile, dar la preturi astronomice. Depinde daca iti permiti. Si am vazut ca in Mall-ul Baneasa s-a deschis un magazin Prenatal, care are si haine de gravide si de bebelusi.
cristi_2003 spune:
la rococo langa cocor am fost si eu - dar mie mi s-au parut cam uratele...
21+ cu Traian Carol
andre_ea spune:
citat din mesajul lui edinutza Andreea_vrei sa ne tii si pe noi in suspans? |
Depinde cum mi-o trazni! Sunt gravida si am toane .
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200520+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
Porumbita spune:
miere comprese Bioclin, nu am idee ce sunt dar de Garmastan stiu ca nu se prea gaseste
roxanaz ms de raspuns; adevarul e ca atunci cand zic contractii si nu am trecut de 36 de sapt pt mine e motiv de panica;
zi-mi te rog de ce zici ca pt piele sunt bune doar cremele de graviduta (care fie vb intre noi mi se par ff scumpe); eu am intrebat-o pe doctora si mi-a zis ca pot sa ma dau cu creme normale, dar sa nu contina retinol si si derivati
flower bee ce descrii acolo nu stiu dc sunt contractii, ca alea par si dispar, nu sunt constante... si eu mananc struguri la greu!!
mvb eu stiam ca nu se recomanda calciu sub nici o forma pana in ultimele sapt (asa am citit/auzit)
cadia da cum papuci sa reusesc trei litri in cdt in care eu ma lupt la greu sa beau macar 1,5-2l? si aniversare fericita si la multi ani impreuna
andre_ea si noi vream sa tinem secretul dupa ce aflam.. sa vedem dc reusim
naty bine ai revenit si super ca fetita nu mai are giardia; si sper sa te simti la fel in continuare...
ralucaalexa merci; o sa intreb totusi la farmacie dc e permisa in sarcina crema de galbenele; pt mine ea a fost mereu un f bun cicatrizant
cristi nu scade febra aia cu un paracetamol?
cami_antonia spune:
fetelor acum am inteles....dar va rog da-ti-mi un reper pt sala polivalenta...caci desi am locuit 10 ani in bucuresti parca am uitat zona acesteia....imi voi aduce aminte cu siguranta....
eu mai am o saptamana pana il vad pe bebe....
16+
Camelia