Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 7
edinutza spune:
Buna fetelor!!!
Am reusit sa va citesc pe sarite!eu sunt bine,imi creste burticuta nu imi vine sa cred!aseara am fost la plimbare si am trecut pe langa niste babe cam vreo 3 si mi-au zambit si au spus ca ce draguta sunt si se uitau la burticuta mea,Radu si el topit ca se vede bine de tot burta!Nu stiu cum sunteti voi,dar eu simt ca instictul matern mi se dezvolta pe zii ce trece si este atat de minunat!+ca am o dragoste in mine de pe toata lumea iubesc si pe toti ii vad asa frumosi!ce hormon o fii asta ca vreau sa fie asa mereu?
JUSTME25_si tot ce iti doresti!
Roxana_cred ca sunt cu capul in nori,scuze nu stiu ce am citit eu!da Patrick ce face?cum este?apropo am facut azi dimineata poze la barcutele de pescuit,doar luminile sa vad,defapt astea numar !
Iris_ma bucur pt wk vostru fff frumos!si eu vreau frig si toamna eu inca ma topesc de caldura,dar ma bucur ca usor usor trece sezonul si e mai linistit!spor la lucru!
Miere_super lucrusoare si eu am primit cateceva pana si pampersuri,ma topesc cand le vad!iar de insomnii nu esti singuura,in fiecare dimineata intre 5 fara un sfert si 5 si un sfert ma trezesc si cam 2 ore o tin asa!pacat ca nu ne potrvim la ore ca ne tineam una la alta de urat!pupici
Crema de la suavinex e super buna pt tzitzi si burtika!
hai ca m-am intins,sper sa pot sa mai scriu ca astazi sunt acasa si vreau sa dezmembrez salonul sa dau husele jos de pe canapele sa le spal+perdele,asa ca am la treaba si deja e 12!
la toate!
15+
edi
RalucaAlexa spune:
Cristi - bineinteles ca ne luam dupa model... n-am atat de multa incredere in mine! :)) Mi-a placut idee pt ca le-am face noi cu manuta noastra! Si eu am vrut sa optez pt tapet, dar n-am gasit nimic dragut! Ala cu stelute fosforescente tre sa fie super tare! de unde l-ai luat?? :)))
21+ cu Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
cami_antonia spune:
fetelor.....as vrea sa va intreb BABY EXPO se tine la ROMEXPO????
ca eu voi merge sigur ca pe 19 vin in bucuresti ca am programare la profesorul marinescu...
roxana este o crema lineance cu forma de burtica de gravioduita pe ea...si scrie antivergetures....o am in fata mea....
cand este expozitia la polivalenta cu haine de gravida????
16+
Camelia
cristi_2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RalucaAlexa Cristi - bineinteles ca ne luam dupa model... n-am atat de multa incredere in mine! :)) Mi-a placut idee pt ca le-am face noi cu manuta noastra! Si eu am vrut sa optez pt tapet, dar n-am gasit nimic dragut! Ala cu stelute fosforescente tre sa fie super tare! de unde l-ai luat?? :))) 21+ cu Matei Teodor miscaretu lu' mama :) |
din ceva magazin mic - nu stiu cum se cheama
21+ cu Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
tuchi123 spune:
citat din mesajul lui edinutza Buna fetelor!!! Am reusit sa va citesc pe sarite!eu sunt bine,imi creste burticuta nu imi vine sa cred!aseara am fost la plimbare si am trecut pe langa niste babe cam vreo 3 si mi-au zambit si au spus ca ce draguta sunt si se uitau la burticuta mea,Radu si el topit ca se vede bine de tot burta!Nu stiu cum sunteti voi,dar eu simt ca instictul matern mi se dezvolta pe zii ce trece si este atat de minunat!+ca am o dragoste in mine de pe toata lumea iubesc si pe toti ii vad asa frumosi!ce hormon o fii asta ca vreau sa fie asa mereu? JUSTME25_si tot ce iti doresti! Roxana_cred ca sunt cu capul in nori,scuze nu stiu ce am citit eu!da Patrick ce face?cum este?apropo am facut azi dimineata poze la barcutele de pescuit,doar luminile sa vad,defapt astea numar ! Iris_ma bucur pt wk vostru fff frumos!si eu vreau frig si toamna eu inca ma topesc de caldura,dar ma bucur ca usor usor trece sezonul si e mai linistit!spor la lucru! Miere_super lucrusoare si eu am primit cateceva pana si pampersuri,ma topesc cand le vad!iar de insomnii nu esti singuura,in fiecare dimineata intre 5 fara un sfert si 5 si un sfert ma trezesc si cam 2 ore o tin asa!pacat ca nu ne potrvim la ore ca ne tineam una la alta de urat!pupici Crema de la suavinex e super buna pt tzitzi si burtika! hai ca m-am intins,sper sa pot sa mai scriu ca astazi sunt acasa si vreau sa dezmembrez salonul sa dau husele jos de pe canapele sa le spal+perdele,asa ca am la treaba si deja e 12! la toate! 15+ edi |
Edinutza, felicitari pt. burtica mare....vezi ca esti in urma cu o luna...Just este pe 1 Aug.
20+BogdanDoamne ajuta
edinutza spune:
Ingrid_felicitari pt bebele tau miscaret!dar nu stii ce este?
Andreea_vrei sa ne tii si pe noi in suspans?
Naty_hai ca ai scapat totusi de o grija,bine ca Ioana e la gradi si ca s-a vindecat iar in rest iti doresc sa fie asa pana la capat!
voi vorbiti de pofte ciudate,e ce am poftit eu vineri si mi-am facut:fasole batuta cu sos de ceapa,ma ispitea de numa numa si cand am terminat-o am mancat si la pranz si seara!de unde mi-a venit ideea habar nu am ,dar a fost tare buna!+ ca acuma vreau taietei cu varza!ce freaky ma simt !
15+
edi
cristi_2003 spune:
din cauza de pofte am invatat ieri sa fac gogosi
va vine sa credeti ca in tot orasul nu este nici o gogoserie? noroc cu cartea de bucate de pe forum
21+ cu Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
edinutza spune:
tuchi_na asta da!!!iti multumesc.ma gandeam eu ca numai eu ii zic LMA,ce ciudat!vezi graba strica treaba!dar oricum ii doresc LMA!si va doresc la toate !ioi e jale cu mine!
15+
edi
mvb spune:
Apropo de spalat perdele si huse......sotul meu a devenit expert volens-nolens in spalat perdele, bleduri si alte lucruri din astea voluminoase... .......mi-e asa mila de el....stiu ca nu e treaba de barbat, dar nu comenteaza deloc in front....ce sa mai spun de facut smotru! il trec apele si asa freaca
21+
Leditia spune:
citat din mesajul lui cami_antonia fetelor.....as vrea sa va intreb BABY EXPO se tine la ROMEXPO???? ca eu voi merge sigur ca pe 19 vin in bucuresti ca am programare la profesorul marinescu... roxana este o crema lineance cu forma de burtica de gravioduita pe ea...si scrie antivergetures....o am in fata mea.... cand este expozitia la polivalenta cu haine de gravida???? 16+ Camelia |
Camelia,dupa cum s-a scris Baby Expo se tine la Sala Polivalenta si tot la baby expo gasesti si haine de gravidutza.Nu exista nici o expozitie de haine de gravida.
POZE
Minunica mea
21+ cu David Christian