Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 9
cristi_2003 spune:
nu am mai luat paracetamol - ca am baut cateva cani cu ceai de capsuni sau ceva de genu si parca e mai bine
eu sunt cam anti - medicamente
21+ cu Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
andre_ea spune:
Camelia, in parcul Tineretului.
Hai ca am reusit sa schimb saptamana la semnatura. Ma scoate din minti noul profil.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200521+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
Iris2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andre_ea 'Neata! Eu mi-s plina de nervi ca nu pot modifica semnatura. Imi zice sa aleg data de nastere a copilului. Am incercat. Tot nu a luat-o. Am incercat sa aleg NU la copii, tot imi da eroare. Anyway, Roxana, maine e ziua cea mare. Dupa-amiaza. Dar cred ca va povestesc abia miercuri dimineata ca acasa calculatorul e dezafectat. Si inca ceva, cred ca merg si eu pe ideea lui Iris. Nu de alta da' ma streseaza teribil sa ma tot intrebe lumea ce e bb. Zau de nu imi e mai bine sa zic "nu stiu". Le inchid gura. Sunt foarte nervoasa sarcina asta, nu stiu de ce. Andreea, mami de Tudor- 10.08.200520+ Delu Prichindelu' BB2 Vacanta 2008 Bulgaria 2008 Tudor la 3 ani |
Andreea, din experienta mea in Romania, cand nu spui e si mai mare stress-ul.... insista, incearca sa ghiceasca, etc... insa daca alegi sa nu spui, nu spui si gata, doar e copilul voastra, ce e rau in a tine secret, ca doar peste patru luni nu va mai fi secret, nu?
Carmen_Marieta spune:
Salutare burticutze,
Ma mai tineti minte?? sunt eu.... dar cu o burta mai mare, odihnita si bronzata...
Citesc din urma si apoi revin, poate am timp sa pun si neste poze...
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
15+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
andre_ea spune:
citat din mesajul lui Iris2002 Andreea, din experienta mea in Romania, cand nu spui e si mai mare stress-ul.... insista, incearca sa ghiceasca, etc... |
Da, dar dupa aia vin si cu pareri: "pacat/bine ca nu-i x" etc.
Io repet, sunt foarte stresata si nervoasa sarcina asta. Nu e treaba nimanui ce-i bebe si cum e mai bine sa fie. E cum a dat Doamne Doamne. O fi avut el un plan. Care n-a coincis cu al nostru. Noi asteptam fratiorul/surioara in primavara viitoare. Da' uite ca vine iarna.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200521+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
Leditia spune:
Porumbita mersi mult de tot.O sa-mi notez undeva.
Mai am de mers pe aici pe la niste magazine de care abia am aflat si daca nu gas nik nik..ajung la Buc.
Btw,eu m-am dat cu crema de galbenele..ca m-am ars la deget sau ca am avut niste bubite pe picioare de la lama sau de la caldura..Stiam ca e ok.
POZE
Minunica mea
21+ cu David Christian
cristi_2003 spune:
andreea - da nu ar fi mai simplu sa le zici ca nu a aratat bebe ce e si gata? ca atunci trebuie sa taca
21+ cu Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
ingrid70 spune:
citat din mesajul lui edinutza Ingrid_felicitari pt bebele tau miscaret!dar nu stii ce este?Andreea_vrei sa ne tii si pe noi in suspans?Naty_hai ca ai scapat totusi de o grija,bine ca Ioana e la gradi si ca s-a vindecat iar in rest iti doresc sa fie asa pana la capat!voi vorbiti de pofte ciudate,e ce am poftit eu vineri si mi-am facut:fasole batuta cu sos de ceapa,ma ispitea de numa numa si cand am terminat-o am mancat si la pranz si seara!de unde mi-a venit ideea habar nu am ,dar a fost tare buna!+ ca acuma vreau taietei cu varza!ce freaky ma simt !15+edi |
Iris2002 spune:
Miere, esti pusa pe cumparaturi... am vazut si eu acum ce lucrusoare frumoase ai cumparat, sa le folositi sanatosi! (adica si tu si tati de bebe, ca doar si el va schimba bebelusul, nu?)
Faza cu curentul e mortala, nici olandezilor nu le e frica de geamuri deschise si de curent.
Naty, bine ai revenit din vacanta.
Raluca, ce frumos daca pictati voi camera de bebe! Si aici se practica, uneori sunt studenti de la arte care fac asta pentru un pret mai rezonabil. Dar sa faceti voi e minunat.
Edinutza, bun venit, pai cum sa nu dai atita timp un semn de viata?
ce te faci ca ai acum insomnii? si eu aveam cu Francesca dar asa, pe ultima suta de metri....
Fain ca ti se vede burtica! Eu tot nu am vazut poze cu tine.
Flowerbee, aici concediul de maternitate e de 16 saptamini, platit salariul in intregime. Si se tot spune ca vor prelungi concediul asta dar nu vad nici un semn.
Cristi cum stai cu febra?
Ingrid, pai ce e rau daca e fata si e fotomodel??? Mie mi se pare ca stau mai bine hainele pe cele inalte. Mi-ar fi placut ca Francesca sa semene cu Paul, dar se arata a fi mai micuta, ca si mine.
mvb spune:
Fetelor ascult Michael Bolton cam de 2 ore, iar colocatarul meu de la etajul inferior face un balet de toata frumusetea cam tot de vreo 2 ore.......il simt grozav de bine......parca m-ar gadila o pana pe interior!.....e meloman chiriasu!....zburda mai bine la melodiile lente, gen Ave Maria
21+ si voinicul DENIS CRISTIAN