Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Fetelor ascult Michael Bolton cam de 2 ore, iar colocatarul meu de la etajul inferior face un balet de toata frumusetea cam tot de vreo 2 ore.......il simt grozav de bine......parca m-ar gadila o pana pe interior!.....e meloman chiriasu!....zburda mai bine la melodiile lente, gen Ave Maria

21+ si voinicul DENIS CRISTIAN

Apropo, eu am descoperit ca lui bebe ii place Enya...cum ascult melodia !only time" cum incepe sa-si faca simtita prezenta :)

19 + cu ! !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

va invidiez. al meu nu reactioneaza la muzici, povesti...

doar la inghetata - cum incep sa pap cum face tumbe, fuge de colo colo de fericire...

21+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

A mea se pare ca reactioneaza numai la taica'su. In rest, nimic, nici la cola, nici la ciocolata, nici la rugaminti... Ba la rugamintile mele cand stau pe spate linistita parca mai reactioneaza si face baldabac prin burtica.

Si me mine ma cam enerveaza ca ma intreaba lumea ce am in burtica. Si toata lumea imi doreste sa am un baiat. De parca daca am fata, ce? Ce idei de toata jena.

Bee18+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Nici al meu n-am sesizat sa reactioneze la vreo muzica! Cel mai bine reactioneaza la dulciuri! Da nu tot timpul - numai cand vrea el c-asa-i sta bine unui capricorn!! :))
iris - multamim de aprecieri!
andre_ea - am descoperit vineri ca DPN-ul gagalicii din burtica la tine e acelasi cu data nasterii feciorului mai mare! Foarte dragtut!!!
Ingrid - sunt superbe fetele inalte!

21+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

miere si eu am rau de inaltime, am patit la fel ca tine in Grecia la Meteora, am urcat la o manastire si nu am mai putut sa cobor.

Fetele, a trecut prima zi de gradi, a luat-o bona mai devreme, la 12 (in mod normal sta pana la 1). Cica a plans cand i-a scos in curte la joaca si a vazut ca nu e bona acolo (ii promisesem ca ramane si o asteapta) dar cand a ajuns bona sa o ia deja se linistise.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 20+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaAlexa
andre_ea - am descoperit vineri ca DPN-ul gagalicii din burtica la tine e acelasi cu data nasterii feciorului mai mare! Foarte dragtut!!!

Raluca, nu inteleg. Cine cu cine coincide la data?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200521+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaAlexa

cred ca de fapt de mine era vorba, nu?

Mergi la inceput

Andre_ea - scuze!!!!! Neuron gravid ce sa fac!!!! Am confundat!!! Asta in cazu in care nu mai vrei un bebe si pe 10.08 :))))

21+ cu Matei Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

carmen marieta bine ai revenit!

Ioana mea a ajuns la sentimente mai bune fata de bebelush, acum tot pupa burtica, il numeste "bebi", se uita dupa hainute pentru el si ma tot intreaba "mami, cand o sa fiu eu la scoala bebi unde o sa fie? cand o sa fiu eu la liceu bebi unde o sa fie?" samd

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 20+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

ba nu mai faceti misto de neuronu' meu!!! Acu m-am dus sa ma uit iar in listuta poate am innebunit!! :))) nu, era vorba de alinuk!!
rox - da' tu vrei sa nasti in iulie??? :))))))) alinuk il are pe teo nascut pe 10.01.2007 si DPN pt gagalicea noua tot pe 10.01 da' 2009!!

21+ cu Matei Teodor

Mergi la inceput