Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 15
Alina1976 spune:
Mire, faza e ca nu vor sa-mi scoata maseaua fara radiografie ca cica trebuie sa vada cum e pozitionata. Si trebuie musai scoasa. A iesit stramb, deja cariata si ma si jeneaza la falca.
Am vizitat destule :-)....si pe langa Bruxells. ieri am fost la Brugges! Este un oras SUPERB!! Am facut turul orasului cu trasura :-)
Super!
Alina
22+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
miereamara spune:
Hahahha, tocmai am vazut un film cu collin farrel, se numeste In Bruges![]()
, o comedie, destul de draguta. Orasul arata bine in film
.
Daca nu te doare rau, mai bine astepti pana dupa nastere. Astia aici scot masele de minte numai cu anestezie totala. Foarte multi americani aleg procedura asta, inca dinainte de a avea probleme, tocmai pt a preveni...
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
lisa79 spune:
si eu am avut ceva probleme in primul trim,am sunat la doctorita si mi-a zis sa revin in trim 2 ca ea nu recomanda in trim 1,dar nu era vorba de extractie! era vorba de o carie si i-am zis ca eu stau fara anestezie si mi-a raspuns ca nu e vorba neaparat de anestezia in sine cat despre stresul prin care trece mamica respectiv copilul. acum nu stiu ce sa zic,dar daca ai incredere in doctorul tau,vezi ce iti recomanda el/ea. poate poti sa o erzolvi temporar cu plomba mica...vezi tu. bafta!
19S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
cami_antonia spune:
alina....sa ne povestesti mai multe si sa ne pui poze din calatorie....cat despre masea cred ca nu as face nici o radiografie....dar cel mai bine sa intrebi ginecologul...
noapte buna tuturor

16+
Camelia
lisa79 spune:
fetelor,ieri mi-am simtit bb uracata! dar e normal sa te doara un pic si burtica???
19S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
dalma spune:
Buna dimineata fetelor
Dupa cateva saptamani de mult stres si probleme in sfarsit vin si eu cu vesti bune:
Acum 15 min am primit rezultatele de la TT
I am writing to inform you that your recent biochemical-quadruple(AFP-HCG-PAP-SAP) screening test result and the risk calculation appeared normal.
This means that you are at or less than 1:200 risk of Down or Edwards syndrome, spina bifida, hydrocephalus this pregnancy (less than 1:200 is less then 0.5% risk)
spina bifida risc 1:10 000
trisomia 21 risc 1:1694
trisomia 18 risc 1:50 000
Parca mi-a venit un pic rau de emotie....
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev038prs.png
Leditia spune:
Neatza,neatza..
Alina,nu stiam ca esti plecata..sau poate am uitat,deh,am impresia ca uit cam repede in per asta si ca-s cam ametita..In fine,pe Ana pe unde ai lasat-o?
Distractie placuta in continuare.
Raluca ai grija cu sarea.Nu mai papa sarat si bea multe lichide.(eu eram foarte stresata ca beau multa apa cam 4l,chiar si 5/zi..si m-am plans dr.
)Si vezi cum stai cu tensiunea...In locul tau as merge de 2 ori pe sapt sa-mi ia tensiunea si sa vad pe parcursul unei luni cum stau..(asta evident si dupa ce renunti la sare)..
Ah si evident cand ajungi acasa,stai cu picioarele in sus.
Lavinia
,imi pare rau de Andrei.Cum mai este?
Oxigen,fiecare sarcina e unica,la fel,fiecare copil.Uite al meu nu vrea sa miste la ta-su!Deci misca puternic..ieri de ex.misca intr-una de se vedea si prin burtica(bine nu picioare iesite,etc) il chem pe ta-su ca era in bucatarie..s-a oprit!Pleaca ta-su,incepe iar..il chem iar,nu mai facea nik,deja al meu pusese bot ca pe el nu-l iubeste bb.
..Pleaca al meu la dus si incepe bb sa faca niste tumbe prin burtica de numa numa..doar ce-am strigat la al meu si s-a oprit.![]()
Nu stiu la ce reactioneaza,misca cand vrea el..da stiu macar la ce se opreste din miscat :))))
Despre noi,ieri am fost prin magazine..ma rog,doar unul ca restul erau de haine,iar eu am piticul pe creier sa gasesc carut,scoica si patut..Si m-am ingrozit de preturi.O diferenta enorma intre pretul din magazinul ala si altele..Am fost socata sa vad un carut graco(avea si scoica) la 20 de mil,un patut la 8 mil..o scoica 8mil..o amarata de camasuta pt un copilas de 2-3 ani 750mii..(ah,scuze acum mi-am dat seama..vbesc in lei vechi)asaaaa,erau si 2-3 chestii de gravidute..2mil o pereche de pantaloni de stofa(materialul nu mi-a placut deloc si mai erau si plini de diverse scame) sa mai zicccc?Chiar i-am zis dnei de acolo ca preturile sunt exorbitante si ca e o diferenta enorma de pret fata de alte magazine(de pe net sau nu) pt acelasi produs!
Bunn,asa ca m-am dus si-am baut un cappucino si am halit o negresa ca mi-era pofta..M-am plimbat un pic de una singura prin parc si apoi a venit si-al meu sa ma pescuiasca sa ma ia acasa![]()
Si uite asa,sa nu fiu eu verde de invidie pe miere care tot shoppinguieste intr-una ?
(glumesc,
)
pupam gasca.
Edit:Dalma felicitari pt rezultat.
POZE
Minunica mea
21+ cu David Christian

andre_ea spune:
Alina, si eu am probleme cu o masea si am sunat ginecologul sa intreb ce am voie. Poti face radiografie cu sort de plumb si anestezie fara adrenalina. Odiseea trecuta am avut o mamica medic stomatolog care era nevoita sa faca si radiografii si a facut multe, nu una, cu sort de plumb.
Totusi eu prefer sa nu fac radiografie acum si nici nu-mi scot maseaua de minte din cauza stresului care-l presupune scosul unei masele. Acum tratez durerea si vad eu dupa nastere ce-i fac.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
21+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
Iris2002 spune:
Buna dimineata fetele,
Andreea nu mai fi nervoasa ca iese bebe mic nervos si sa vezi cu te tine noptile... Incearca sa te gandesti la altceva cand lumea zice lucruri iritante.
Eu nu ma enervez dar sunt foarte sensibiloasa in perioada asta. La gradina zoologica am plins cand am vazut o poza cu o mama ingrozita cu bebe mic in brate cand un urangutan imens scapase si era la citiva pasi de ea, anul trecut.(poveste lunga, nu era vina lui Boquito, urangutanul, ci a unei nebune care zilnic venea si il fixa ore intregi de innebunise bietul de el).
Pe langa asta ma gandesc deseori la tati meu si ca el nu o sa il cunoasca pe bebe mic si ma apuca plinsul in statia de tramvai, la supermarket, etc... sper sa imi treaca, nu e bine pentru bebe mic atitea emotii...
Flowerbee, asta cu doritul sa ai baiat e cred o chestie tipic romaneasca (sau latina?). Noi ne-am dorit mult fetita (si am primit-o pe Francesca) si lumea il intreba pe Paul ce vrea, cand inca nu stiam ce va fi, si nu-l credeau cand zicea ca el vrea fetita. E barbat, cum sa vrea fetita
? Adica ce fel de barbat e?
La fel cu bautura...al meu nu bea alcool (rareori un pahar de Baileys) si in Romania nu pricepe nimeni asta... cum asa, nici bere macar
?
Nici bebe meu nu e muzical sau asa ceva. Reactioneaza la ciocolata si la ceai de menta. Insa Francesca e innebunita dupa Madonna, chit ca tati ei incearca sa o educe in spiritul rock-and-roll, Elvis samd....
Miere si Naty vorbiti de rau de inaltime... cand eram sus de tot pe Basilica San Pietro (in Vatican) a fost prima data cind am avut o senzatie ciudata la inaltime... ciudata in sensul ca m-a cuprins o spaima teribila si in acelasi moment mi-a venit, necontrolat, gandul: ce ar fi daca as pluti de aici in jos? Cand i-am zis lui Paul, eram jos deja, sa innebuneasca, a zis ca nu ma mai lasa sa urc nicaieri...dar zau ca nu sunt suicidala, dimpotriva, as vrea sa traiesc 150 ani, insa a fost asa un gand incontrolabil, nu-mi dau seama...
Alina, Brugges e superb! Oricum imi place mult Belgia. Ai mancat multa ciocolata si cartofi prajiti
? Prin Olanda nu ai mai trecut?
Ledi, nici bebe meu nu misca la Paul, si Francesca misca de numa`....
Daiopri,pe unde mai esti?
va pup si o zi frumoasa
andre_ea spune:
Iris,
. Hai ca ma apuca si pe mine plansul numai citind ce ai scris. Tudor si bb din burtica n-au bunici de sex masculin. Amandoi s-au dus de mult timp din pacate.
Ledi, poate ca se oprea la auzul vocii tale. Incearca sa-l faci atent pe tati din semne. Sau sa stati mai mult timp unul langa altul linistiti pana misca bb. Asa faceam noi la Tudor.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
21+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani