Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 16
lisa79 spune:
fetelor,e normal sa te doara un pic burta?? eu ieri mi-am simtit pt prima data bb in partea de sus,mai exavct in josul buricului cu 2-3 degete mai jos,pana acum o simteam deasupra zonei pubiene...offf.
dalma,felicitari pt rezultate!
19S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
andre_ea spune:
Lisa, depinde CUM te doare. Nu ma pricep prea bine sa explic. Daca durerile sunt laterale si mai de suprafata, ca sa zic asa, sunt dureri de ligamente. Daca sunt mai in interior, si insotite de intarirea burtii, nu prea e bine. Depinde si cat de intense sunt. Uneori trec doar cu odihna, alteori trebuie ajutate cu ceva medicamente. No-spa e bun pentru dureri.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
21+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
lisa79 spune:
burta nu se intareste,sunt pe unde se formeaza burta. nu sunt dureri de ciclu,cum ma asez,cum dispar![]()
multumesc
19S+
roxanaz spune:
neata gagici
Cristi ce ai rezolvat cu cremele? ti-ai facut programare la dermato?
RalucaAlexa si eu beau ff multa apa - dar asa fac de obicei asa ca nu ma ingrojorez. oricum nu e rau.
Laviniaaa... chiar ca week end de cosmar. bine ca a fost totul ok si nu a fost rubeola. Andrei nu a apucat inca sa faca vaccinul, nu?
Miericico si eu folosesc doar clinique. am jurat de la faza cu avene de acum vreo 4 ani ca nu mai fac in veci experimente pe pielea mea. asa ca asta o sa folosesc toata viata
si eu ma duc la detartraj luna asta. ca dupa aia cine stie cand o sa mai am timp!
Alina trebuie sa spui medicului ca esti insarcinata si el decide daca scoate acum maseaua de minte si ce anestezie trebuie folosita. distractie placuta la belgia in continuare! (ti-am zis eu ca la Brugges e super
imi pare bine ca ai ajuns acolo!!)
Dalma ce bine ca rezultatele sunt ok la TT!! bravo!
Lisa, alea pot fi niste contractii mici sau intinderi de ligamente. daca trec rapid nu sunt ingrijoratoare.
o zi frumoasa tuturor!
Carmen_Marieta spune:
Buna dimineata burticutze,
incet imi revin si eu din concediu...
Noi suntem bine, crestem o sa mergem la control pe 11 septembrie.
Bun venit noilor
....si felicitari mamicilor care au aflat sexul
si celor cu miscareti...
Va rog sa-mi spuneti si mie cate ceva despre dr. Pop. As vrea ca echo de 20 saptamani sa o fac la dansul.
Am pus cateva poze din concediu...
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
15+
Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 burta nu se intareste,sunt pe unde se formeaza burta. nu sunt dureri de ciclu,cum ma asez,cum dispar multumesc ![]() 19S+ sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase! |
Nu mi-e clar "pe unde se formeaza burta"
Eu zic sa stai o zi doua mai mult in pat si sa vezi daca trec.
21+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carmen_Marieta Va rog sa-mi spuneti si mie cate ceva despre dr. Pop. As vrea ca echo de 20 saptamani sa o fac la dansul. |
In afara faptului ca are reputatia de a fi cel mai bun in domeniu, nu stiu ce sa-ti spun.
Pana saptamana trecuta cand mi-am facut programare la eco. trim. III, credeam ca e un vis de neatins.
Pana una alta te astept eu pe tine cu vesti despre dr.
Edit: Stai ca acum am citit mai bine. "Ai vrea"? Adica n-ai programarea facuta? Pai nu stiu daca mai reusesti sa o faci acum. Se ajunge f. greu la el. Programarile trebuie facute cu mult timp inainte.
21+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
Carmen_Marieta spune:
Andre-ea o sa sun si eu la Diagnosis sa vad daca prind liber ceva, daca nu merg la Iosup....
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
15+
Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
flowerbee spune:
Buna buna,
Lisa, si eu tot cu dureri de burta si pe deasupra cu medicul in concediu, ceea ce ma deprima si mai tare. Am mai scris de presiunea din burtica insa de ieri ma doare cand merg. Nu e o durere puternica, e ceva sacaitor. Si parca burta e mai tare. Uffff, poate sunt doar intinderi.
Si m-a mai apucat si treaba aseara, de am frecat si dezinfectat baile si bucataria aseara, deci sus-jos, sus-jos.
Ledi, si mie mi se par unele lucrusoare de bebe exagerat de scumpe. Recunosc ca nu am intrat decat in Premaman si mothercare (ca sunt in cartier). Prietenele mele mamici mi-au zis sa nu dau o galeata de bani pe hainute de firma pentru ca bebe creste repede si degeaba le ei. Mai bine cumperi unele normale, din bumbac 100%, pe care le poti inlocui repejor.
Alina, imi pare rau de maseluta ta. Nu stiu ce sa iti zic in legatura cu radiografia, doar ca citisem ca nu e voie in sarcina. Cel mai bine stie ginecologul si stomatologul.
Dalma, felicitari pentru rezultat!!!!
Bee
18+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
lisa79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andre_ea
Nu mi-e clar "pe unde se formeaza burta" Eu zic sa stai o zi doua mai mult in pat si sa vezi daca trec. Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 21+Delu Prichindelu' BB2 Vacanta 2008 Bulgaria 2008 Tudor la 3 ani |
din jurul coapselor,acum de ex nu mai simt nimic dureros,asa a fost si ieri. totusi am sa imi cumpar o cutie de nospa sa am in caz de!
19S+