Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Carmen, stiu ca e unul dintre cei mai bun in domeniu si ca lucreaza pe un ecograf f performant.

Saptamana trecuta am sunat sa ma programez la dr Pop pentru morfo de 20 sau 22 sapt si nu am gasit loc decat pe 14 nov, asa ca ma voi duce pe 14 nov, desi pe tarziu pt morfo (eu aveam nevoie cel mai tarziu pe 10 oct). Decat nimic...A ramas ca daca se elibereaza ceva, ma suna (noi avem abonament la ei, dar nu a contat la programare, ci doar la plata). Oricum, fac morfo la dr Herghelegiu, dar mai vroiam o opinie.

Mi s-a spus ca dr Pop e in concediu intre 15 si 30 septembrie.

Tine-ne la curent.

Bee18+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Flowerbee am lasat si eu un mesaj la ei, ca sa ma sune. Si eu tot in perioda 6-10 oct trebuia sa fac echo, dar o sa-mi fac cand este loc. Pe cea de 20 sapt cred ca o sa o fac la Iosup, sau daca e loc la cineva mai bun la Diagnosis, si apoi merg si la Pop ca sa fac una...

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

15+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Lisa, din ce spui tu par a fi intinderi de ligamente.
Bee, burta intarita nu-i de bine. Pune mana si odihneste-te. Si lasa frecatul bailor. Io de ziua lui Tudor am alunecat in baie, si m-am julit la coaste, ca m-am sprijint de cada. De atunci frecatul baii e treaba sotului. Nu vreau sa patesc cine stie ce.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200521+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmen am vazut pozele.. super vreme ati prins - iar cele cu marea si muntele sunt superbe. ati fost in peninsula greaca sau in vreo insula? succes la facut programare la Pop, dupa cum zice si Andreea e cam greu..... dar poate ai noroc.
Albinutz lasa frecatul baii vorba Andreeii.... mai stai potolita.

Mergi la inceput

Andreea, pai de aseara si eu i-am spus dlui sot ca nu mai pot spala cada pentru ca trebuie sa stau aplecata si trebuie sa ma si intind pentru ca e o cada triunghiulara si foarte mare. A fost de acord...de voie...de nevoie...

Adevarul este ca tare m-as duce acasa sa ma intind in pat, dar serviciul e servici si nu prea pot pleca.

Carmen, bafta. Daca mai aflu ceva de la Diagnosis (poate se elibereaza ceva), iti zic.

Bee18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza fetelor

ieri si azi m-am dat numai cu lapte doina pe fata si a mai disparut din roseata - sa vedem daca si dureaza.

azi am fost sa imi ia sange pt anticorpi - nu m-ar derajna daca as putea sa mananc ceva inainte. pe la 8 sarea puiul prin toate partile - de foame oare?

vineri mergem si noi la tg mures la eco morfo - abia astept. o sa cer sa imi dea si cd cu comoara.

21+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

lavini multa sanatate baietelului!

miere eu stiu ca detartrajul ajuta sa nu iti mai sangereze gingiile. Si eu vreau sa ma programez la dentist tot pentru detartraj.

andreea ti-a trecut infectia urinara?

bee parca tu cautai rochita pentru o nunta ... ai gasit?

Vad ca vorbeati de creme. Eu ma impac foarte bine cu Vichy, atat cea de fata cat si cea de ochi.

Azi dimineata a palns Ioana non-stop de cand s-a trezit pana am lasat-o la gradi (in bocete si cu bona in curte).

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 20+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty
andreea ti-a trecut infectia urinara?

Inca n-au iesit analizele. Sper sa fi trecut ca m-am saturat de medicamente.

Citat:

Azi dimineata a palns Ioana non-stop de cand s-a trezit pana am lasat-o la gradi (in bocete si cu bona in curte).

Offf! Asa e la inceput.
O sa ajungem si noi in curand la faza asta.

Fetelor, cu ocazia asta vreau sa lansez si eu un subiect de dezbatut.
Ce faceti cu copiii mai mari cand se nasc buburuzele din burtica? Ii mai duceti la gradi? Nu va e teama de virusi?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200521+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Neata burtici!
Nu stiu cum e la voi dar eu ma simt ca si cum as retrai o zi de luni - cah!!
Ledi - sarumana!
Dalma - felicitari pt rezultatul bun!
iris - nici al meu nu bea deloc! Berea din punctul lui de vedere e cah pt ca e amara (ca sa vezi ca aveam deja un baietel acasa, amu' o sa mai am unu :)) ). In schimb eu am cerut sa mi se aduca la maternitate un Reds (cre ca v-am mai spus...)
Eu nu m-am simtit deloc bine ieri - ameteam si mi-era greata. Si nici nu m-am putut odihni ca lumea. Am adormit destul de tarziu!! Ca sa nu mai discutam ca domnu din burtica a topait ieri in asa un hal ca la un moment dat ma durea burta! M-a cotonogit bine! Nu stiu ce-a avut cu mine??!! daca asa mic fiind poate sa fie asa de raulean cand o fi mai mare ce-o sa faca????
Si revenind la starea de rau de ieri - nu stiu de la ce am avut-o... Ca de mancat n-am mancat mare lucru (mai mult fructe). Mi-e frica ca nu cumva stomacu meu sa nu mai tolereze fierul - ca parca numai ala imi venea inapoi... Off!!

21+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Naty, nici nu am fost sa mai caut rochii de seara pentru ca nu am avut timp. Duminica am deadline pentru o lucrare si muncesc ca disperata. Nunta e pe 20 septembrie, deci ar cam trebui sa ma grabesc.

Am gasit ceva pe site-ul UK al Debenhans, o rochita perfecta si daca o au la noi, o cumpar. La Debenhans rochitele de seara nu sunt tocmai scumpe, deci ar fi ok. Ma bate gandul sa o si comand daca nu se gaseste in Romania, ca pachetul ajunge intr-o saptamana fiind UE si nu sunt taxe vamale, ci doar de transport.

Pun linkul sa vedeti si voi si sa va dati cu parerea.

http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10001_10001_66154_558155_-1

Bee18+

Mergi la inceput