Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Chiar m-a sunat medicul stomatolog, ca se implinesc sase luni de la ultimul cleaning (asa fac astia aici, te suna sau iti trimit un card sa-ti aduca aminte), si ar trebui sa ma programez in curand, nu stiu ce sa fac....dc eu sangerez la un simplu spalat asa....daramite la un detartraj! |
Parerea mea e sa te duci la stomatolog. Gingivita de sarcina e pacatoasa rau. Am avut si eu la Tudor. Mie mi s-au deplasat dintii din fata de la ea. Bine, mie imi sangerau si daca muscam dintr-un mar.
Vede el dr. daca iti face sau nu detartraj.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
21+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
cristi_2003 spune:
si eu vreau sa merg sa imi fac detartraj - am inteles ca e foarte sanatos. si mie imi sangereaza gingiile cand ma spal - de cand sunt gravida - asa ca mi-am luat o periuta pt dinti sensibili care e mult mai moale si e mai bine.
clinique am primit si eu dar cred ca nu gama care mi-ar fi fost potrivita. la toate dermocosmeticele se pare ca am reactii ciudate. dar ma inteleg bine cu l'oreal happyderm si gerovital plant. acuma mi-am luat l'oreal sa vad daca trec prostiile, astept pana luni. daca nu vad ceva cat de cat inspre bine merg la derma
21+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
miereamara spune:
Faza este ca dintii mei sunt curati, adica ar mai putea astepta un pic. Cred ca ar trebui sa imi schimb periuta, macar temporar. Acum am una cu ultrasunete si este destul de agresiva, ca sa zic asa.
De sangerat nu imi sangereaza decat la spalatul pe dinti, cand mananc nu am probleme.
Detartrajul este foarte bun pt dinti, intr-adevar. Mai ales ala subgingival, ca acolo se aduna depunerile care fac ca gingia sa se departeze de dinte si astfel dai in alte belele, mai nasoale.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
mvb spune:
Miere petele ale pe fata apar mai ales la mamicile de fete....vorbesc de acele pigmentari ale pielii.Nu cunosc explicatiile medicale...
21+
Oxigen spune:
Am gasit ceva interesant si sunt convinsa ca va intereseaza si pe voi.
Varsta gestationala Lungimea (cm) Greutatea (g)
(de la cap la sezut)
8 saptamani 1.6 cm 1 grame
9 saptamani 2.3 cm 2 grame
10 saptamani 3.1 cm 4 grame
11 saptamani 4.1 cm 7 grame
12 saptamani 5.4 cm 14 grame
13 saptamani 7.4 cm 23 grame
14 saptamani 8.7 cm 43 grame
15 saptamani 10.1 cm 70 grame
16 saptamani 11.6 cm 100 grame
17 saptamani 13 cm 140 grame
18 saptamani 14.2 cm 190 grame
19 saptamani 15.3 cm 240 grame
20 saptamani 16.4 cm 300 grame
(de la cap la calcai)
20 saptamani 25.6 cm 300 grame
21 saptamani 26.7 cm 360 grame
22 saptamani 27.8 cm 430 grame
23 saptamani 28.9 cm 501 grame
24 saptamani 30 cm 600 grame
25 saptamani 34.6 cm 660 grame
26 saptamani 35.6 cm 760 grame
27 saptamani 36.6 cm 875 grame
28 saptamani 37.6 cm 1005 grame
29 saptamani 38.6 cm 1153 grame
30 saptamani 39.9 cm 1319 grame
31 saptamani 41.1 cm 1502 grame
32 saptamani 42.4 cm 1702 grame
33 saptamani 43.7 cm 1918 grame
34 saptamani 45 cm 2146 grame
35 saptamani 46.2 cm 2383 grame
36 saptamani 47.4 cm 2622 grame
37 saptamani 48.6 cm 2859 grame
38 saptamani 49.8 cm 3083 grame
39 saptamani 50.7 cm 3288 grame
40 saptamani 51.2 cm 3462 grame
41 saptamani 51.7 cm 3597 grame
42 saptamani 51.5 cm 3685 grame
43 saptamani 51.3 cm 3717 grame
APP...fetelor eu mai am 4 zile si fac 20 sapt, iar bebelina mea a miscat la 15 sapt. Burtica mea e destul de mare desi eu sunt slabuta si am luat pana acum 3 kg.Cu toate acestea citesc la voi cum zburda bebelusii prin burtica.La mine misca dar foarte incet iar de reactionat la ceva nu e cazul.Face numai ce vrea si cand vrea ea :))
O saptamana minunata.
mvb spune:
Cristi2003 eu de la Clinique am farfum- Happy Clinique-....e parfumul meu preferat dupa Dolce & abbana-Light Blue.....imi aduc aminte ca am avut acu cativa ani de la Clinique un tratament complet sapun+lotiune+crema......a costat ff mult si parca nu a facut asa minuni......eu folosesc loreal si o crema Carina( facuta de Cluj pe care nu am mai vazut-o prin farmacii)
21+
miereamara spune:
Mvb, nu stiam de faza cu petele...
Clinique are mai multe game de produse, eu am una 3 step skin care, cu sapun lichid, tonic, crema de fata si crema de ochi. Stiu ca in Romania sunt foarte scumpe, eu nu imi permiteam in tara sa-mi cumpar, aici insa sunt destul de ieftine, eu le iau de pe sephora, tot ce am enumerat mai sus au costat 23 de dolari.
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P205524&categoryId=C16353
Nu stiu dc livreaza si in Romanania, dar stiam ca exista magazin Sephora in Bucuresti.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Aidan
Alina1976 spune:
Hello burtici :-)
Un pupic mareeee din Belgia.
Mai am doua zile si ma intorc pe meleaguri...mi-e asa dooooor de Anuta mea...OF! :-(
Voi vad ca sunteti bine si ma bucur mult...am stat vreo ora sa va citesc.
Intrebare: Eu trebuie sa-mi scot o masea de minte. Ce stiti, am voie sa-mi fac radiografie dentara si anestezie in aceasta etapa a sarcinii? Si daca da, anestezie cu ce?
Alina
22+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Si eu am probleme cu tenul...pete rosii, bubite mici care apar si dispar...TRAISCA fondul de ten
ca fara el as fi moarta!
Am incercat tot felul de creme si tratmente si degeaba...
Elocomul stiu ca e destul de periculos in sarcina...
Lavini, GROAZNIC prin ce ai trecut....stiu cum e :-(
Bine ca in final nu a fost rubeola si ca i-a trecut asa de repede. Multa sanatate!
Alina
22+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
miereamara spune:
Alina nu stiu ce sa-ti spun. Daca vrei parerea mea, eu nu as face.
Daca este neaparat necesar, cere sortz de protectie pt radiografie.
Iar cu anestezia, era un tip de anestezie interzis in sarcina, probabil stomatologul stie mai bine.
Oricum vorbeste cu medicul tau ginecoloc.
Cum ii Belgia? Iti place? Ce ati vizitat?
Martin Luther King Jr.
Aidan