PRIETENE FARA TITLU ((10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

spor la treaba moni. ce debandada este si la mine in sifonier...
La noi ca la nebuni, cred ca di 20 de-am fi si tot n-am face fata la copii mei:))))))))) Sunt eu foarte stresata si stresanta. daca vad televizorul deschis imieiat fac scandal ca prefer sa se joace pe afara sau sa faca ceva educativ nu sa caste ochii in tv. ori robert, un mare comod, cel mai mult prefera sa stea cu ea ori la trv, ori la calc ori cu vreo carte de povesti in mana, adica orice care sa implice pozitia orizontala.
Cu rares nu se prea poate sta, este foarte nervos copilul asta. daca nu-i dai ce vrea cand vrea sa vedeti ce scandal face. Asa ca rares imi revine in exclusivitate cu mici pauze (adica atunci cand doarme), si in pauzele astea eu trebuie sa mai fac una alta, in rest imi cam mananca ficatii.
Trebuie sa-l intarc. Nu stiu cum o sa fac. ma trage de bluze si mi le ridica sa suga si pana nu obtine urla cat il tine gura, doar tzatza il calmeaza.
gata...s-a facut 12, acum se scoala mandru

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ingrid, multumesc. Tu faci analize dianei pentru gradinita nu?? De unde stii ca sunt copii cuminti? Adevarul este ca familiile de pocaiti au multi copii si astia in general sunt cuminti si se poarta frumos cu ceilalti copii. Asta se datoareaza si faptului ca sunt multi copii la parinti. Vecinele noastre sunt pocaite sunt vreo 7 frati, ele fiind cele mai mici si se joaca asa de frumos cu ioana si cu rares...Nu sunt egoiste, individualiste, etc.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hop si eu,am schimbat planu' si am fost intai la bucatarie.Am si terminat: carne de porc pane,orez si salata verde
Asa ca trec acum la dosare.
INGRID si eu as fi dat-o pe Diana la gradinita din aia,daca era mai aproape de noi.Prietena mea cea mai buna e pocaita,fosta colega de birou si ea e pocaita si mai am si alte prietene,vecine,foste colege si amice pocaite.Si astea nu au fiecare mai mult de doi copii,dar toti sunt foarte bine educati.Are un foarte mare rol biserica lor,au regulat intalniri si discutii pe diverse teme,au un cerc in care se invart,se cunosc,socializeaza,ies in excursii,e super! Daca nu era alta religie decat a mea si eu ma bagam Chiar si flacaul care se ocupa de PC meu si imi face si masajul e pocait.Hopa,pardon ca nu mai e flacau,s-a insurat de-o luna...
DANIELA deci tot asa e Rares dupa tine ? Cred ca as claca in locul tau Of, eu as vrea sa se mai uite Diana la TV,daca asa e liniste ... Da' ea in casa numai minuni face,e inventiva, ce sa fac ? Azi a scotocit prin sertarele cu hainele viitoare si a aparut echipata in papucii aia cu tocuri,un tricou pentru 4-5 ani si o caciula de iarna din aia ce se inchide cu clape... I-am facut si o poza repede,ca arata ca naiba.
Am vazut ca scosese puzzle alea de 6 ,dar nu le-a si facut,asa ca i-am zis sa le faca.Cica nu poate sa vin langa ea.Cu mine alaturi a facut 3 imagini ,pe urma le-a lasat balta,de cum am plecat de langa ea.Clar nu-s genul ei,ca daca o atragea asa ceva s-ar fi stresat singura en gros,nu i-ar fi trebuit admirator langa.
I-am citit azi in premiera Mica sirena si Frumoasa din padurea adormita,dar nu e atenta la poveste cat la desene."UITE UN SHOLICEL" si "ALE COALNE" (o ursitoare avea palarie model cam cu coarne ,are ea dreptate ) si ce mai vede pe-acolo.Plus DA' DE CE?-urile ei.De-acum rasfoim intai cartile sa se sature de desene si abia pe urma ii voi citi.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna dragelor
Danielaaaa, ce mai faci?? ieri ma gandeam la tine.............mai lasa si tu atata treaba ca nu-ti ridica nimeni statuie!!
Dar nu poti sa stai cu Ioana la gradi pana se obisnuieste?? Fetele mele au inceput cresa. sunt in perioada de acomodare. De doua ori am fost eu sau mama cu ele si am ramas acolo. Azi le-a dus a ramas vreo 10 min si s-a intors dupa o ora. Cica nu au mai vrut sa plece. Vineri stau 3 ore singure....si tot asa. Eu le-as fi lasat mai repede programu tot ca nu au probleme dar asta e procedura.
...cu racelile ai dreptate, eu ma gandesc cu groaza ca incepe in curand distractia, si numai ce ne-a fost mai bine iarna trecuta.
eii, Ingrid, daca ar fi vorba numai de cateva zile dar infometarea asta la Selin dureaza de luni de zile. Canini i-au iesit 2 , restul nu se vede, nici randul doi de mase nu-l are. Daca ies i ritmul asta imbatranesc pana s-o apuca si ea de mancare. Ieri a mancat struguri si ceva mar...la cina., si doua iaurturi de baut. Pana atunci doar o jumatate de ou de dimineata......cert e ca ei ii ajunge. Numai noi astia mari ne facem probleme.
Janina, si tu esti plimbareaza ca sora-mea......o ieri si pe Carla de fiecare data cu tine, sau o lasi acasa. Cu cine ramane atunci?
Anda, am vazut pozele....ce mare e si Mark si ce dulce. Tu iti schimbi serviciul?? E mai bine in Belgia decat in Luxemburg?

...hai ca sunt pe aici

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,

MONI, bine ca ai rezolvat-o cu cariuta si bine ca a stat cumintica, si eu va trebui sa il duc pe al meu la un control ca si eu ca si JANI, am impresia ca are o cariuta. Poate mi se pare, ca nu prea ma lasa sa ma uit la el in gurita. A, si nu se spala pe dinti decat cu mine, daca nu sunt eu langa el nu vrea sa se spele, ne spalam amandoi in acelasi timp. Mi-au zis de la cresa ca atunci cand il spala pe dinti, dupa masa de pranz, ma cere pe mine. :)) Pana la urma se consoleaza si se spala cu ceilalti copii.
Super Diana cu patania de aseara, imi imaginez impactul asupra ta, noi suntem inca cu olita, de wc nici nu se apropie.
JANI, pai ne vedem cand vii tu, doar sa imi dai de stire, oricum esti in listuta mea de pe mess, eu nu prea intru sau cand intru stau pe invisible, deci poti sa imi lasi si mesaj offline, sau poate ne nimerim in acelasi timp pe mess. Am inteles de la Moni ca ai telefoanele mele, deci putem vorbi si la telefon.
INGRID, sper sa ii iasa bine analizele Dianei, tinem pumnii.
Cat despre mutat, da, e o intreaga nebunie, nu as fi crezut ca e asa de complicat, e prima mutare serioasa, ca sa zic asa. Cand am venit aici nu aveam nimic, ne-am cumparat pe parcurs, dar s-au adunat, mai ales jucarii, carti si dvd-uri.
MARCH, asa e, ai dreptate cu colectivitatea, o sa se imbolnaveasca la inceput, asa a fost si la noi, primele 6 luni, nu boli grave, ci varicela (pe care ne-a dat-o si noua), angine si raceli. Cu Rares e mai complicat, el e inca micut. Sper sa iei cea mai buna decizie pentru Ioana. Pe de alta parte, e super colectivitatea, cel putin la noi, s-a schimbat foarte mult de cand l-am dat la cresa, a capatat incredere in el, a inceput sa vorbeasca tot mai mult etc.
MIRA, pai sa stii ca noi ne facem griji cu mancatul la astia mici, mie imi spunea pediatrul ca isi iau ei atat cat au nevoie, plus ca nu s-a vazut copil care sa moara de foame.
Iar despre mutatul la Bruxelles, ne mutam pentru ca l-au avansat pe George si daca accepta avansarea trebuie sa se mute la Bruxelles. Ideea e ca la Luxemburg nu sunt atat de multe structuri ca la Bruxelles si toti care sunt avansati sunt trimisi la Bruxelles. Iar eu ma mut (am cerut transfer) pentru ca se muta el, nu am ce face, de facut naveta e cam greu (sunt aprox. 200 km intre Luxemburg si Bruxelles), asta mic e legat si de mine si de tati, deci nu prea avem ce face. Aici, la Comisie, toata lumea vrea sa ajunga la Bruxelles (pretul la apartamente si case e la jumatate fata de Luxemburg, atat la chirii cat si la cumparare), preturile sunt in general mai mici in Belgia decat in Luxemburg. Eu personal as fi preferat sa raman la Luxemburg, tare mult imi place, e curat, micut, civilizat, iubesc oraselul asta. Bruxelles-ul nu prea ma incanta, e in unele locuri la fel de murdar ca si Bucurestiul, e plin de arabi si alte natii (care fac mizerie la greu), plus ca sunt hoti multi si cersetori etc. Aia e, nu le poti avea pe toate. De dragul lui George am acceptat sa ne mutam, stiu ca isi dorea mult promovarea asta si oricum, la IT, cele mai bune oportunitati de cariera sunt la Bruxelles.
Va pupic, revin.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Am revenit prin zona si eu.Am incercat sa dorm ca ma simteam obosita,dar nu am reusit sa adorm.Cred ca deja incep sa se acumuleze emotiile ... mai o zi si incep lucrul.Cine stie peste ce colectiv si ce fel de oameni o sa dau acolo.Pana ma obisnuiesc si cu programele noi ... vai ce fain a fost aci de unde am plecat ca era firma noua,am luat-o toti de la inceput! In plus, abia astept revederea cu neamurile si prietenii de la tzara.
IRINUTZA s-a intors prietenul lui frate-meu din Germania.A adus persoanei o Seat Ibiza din 2000 f.bine intretinuta si a ajuns la 5100 euro,cu toate cheltuielile (transport,hotel,masa celor doi care au mers dupa ea).El pleaca iar duminica seara,dar vreau sa mearga si frate-meu cu el,asa ne-am hotarat.Insa noi abia duminica seara ne intoarcem de la nunta si o fi prea obosit sa mearga cu el,asa ca poate saptamana ceva urma sa mearga iar sau cand are prietenul sau drum.Frate-meu zice ca-s prea pretentioasa la banii aia Adica si cu aer conditionat si alte facilitati si kilometraj mai mic si vechime mai mica etc. O sa vedem ce noroc am.Pana una alta voiam sa merg azi la o tura de condus,dar nu raspunde intructorul ta telefon ...
Ma pun iar pe facut acte pana se trezeste Diana.
ANDA si Diana numai daca ma spal si eu se spala cum trebuie pe dinti,daca o las singura numai se joaca la bideu cu apa,periutza ,cana ... ba mai baga pe fir si ceva carpa sa spele cana etc. Lasa ca o fi ok si la Bruxelles,uite asa putem ateriza direct la voi cadn venim cu avionul

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

C-o fi,c-o pati..am tras azi cu Diana niste nervi, de numa'! Am fost in parc si s-a suparat ca un baiat s-a lipit de bicicleta ei, drept urmare a aruncat niste nisip in sus, acela conform legii gravitatiei s-a indreptat direct in freza ei! Urmarea? Nu vreau sa ma spal pe cap, tipete etc, acasa am certat-o, i-am spus ca ma necajeste, s-a linistit si a acceptat sa o spal. Off! Abia la 15, 30 a adormit, acuma inca doarme ca o balena, parca vad ca la miezul noptii se va culca iar.
Mira, Selin arata foarte bine dupa mine, o fi o faza prin care trece cu mancatul, nu insista si o sa-si revina. Eu dau sfaturi, culmea...fiindca acuma Dia mananca, deci ma simt happy.
Daniela, da, pt gradinita i-am facut analizele. Si vreo 2 in plus am cerut eu. Am niste prieteni in zona, si-au dat la pocaiti copiii (2) si erau foarte multumiti. Si aia tot ortodocsi si tot asa le tremurau chilotii...sa nu cumva sa-i indoctrineze. Dar uite ca nu s-a intamplat, copiii sunt mari acum si totul e in regula. Im amintesc cat misto faceam de ei pe chestia asta...cand am inscris-o pe Diana mi-era rusine sa le spun , dar au fost domni si nu mi-au intors mistourile.
Te gandesti sa-l intarci pe Rares? Daca ii merge bine, poate n-ar trebui. Dar daca te-ai saturat tu, asta e altceva...e obositor, eu n-as fi putut sa alaptez atata timp le admir sincer pe cele care reusesc.
Anda, am inteles cu oportunitatile, sa va fie de bine mutarea. Mie mi-e greu sa schimb ceva in casa, o mobila, darmite sa ma trambalez cu toate, bine ca faceti fatza cu brio.
Cu imbolnavitul la gradi...sunt sigura ca Diana le va lua pe toate ca un burete, dar creste ea mare si se imunizeaza.
Moni, pe mine asta ma toaca la nervi, cercurile in care se invart si biserica de care tooot discuta...dar vecina mea e pocaita si zau daca simt vreo diferenta, e si tanara si muult mai destupata la minte ca altii. Zici a incepi lucrul de maine? Ai trandavit destul...
Sa stii ca si Diana cauta prin cartile mele, daca nu gaseste poze o pune frumos la loc. Normal ca ii atrag pozele la varsta asta, ea urmareste povestirea pe carte, ma mai intrerupe sa ma intrebe ceva, iar mai asculta...una peste alta, de cand a crescut pare mai intelegatoare. Cu o singura exceptie: mami! Eu sa fiu mereu pe langa ea. Wow, cat astept gradinita! Cat sunt de curioasa daca va sta!
Ma duc sa vad daca se scoala..
Jani, ai reusit cu vata aia?

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

INGRID sa stii ca astia de varsta mea sau mai tineri nu discuta deloc de biserica! In schimb cei de varsta lui mami de exemplu,sunt altfel ... ai doamne,am avut eu pe vremuri o colega de birou,ce ne toca la cap Cu mine si avea cu cine
Diana iar mi-a scos cartile din biblioteca,dar macar a uitat de papucii cu toc,ce plans a mai tras cand i-am confiscat (tropaia groaznic,nu de alta)!
Ghita se tot raztoieste la ea ca ce face cu cartile,iar Diana raspunde: "UITE,MA UIT LA ELE!" Dar imagini cam pauza in ele.Vad ca a ajuns la Fram ,ursul polar acum ...
Merg sa o echipez,ca la 7 o ia mami in primire pana diseara.
Ne-am uitat impreuna la pozele Danei Ene si Diana a zis ca-s gemene Oana si Roxana Chiar ca !!!

Mergi la inceput

Vai, ca acum am vazut ce-a facut
http://www.dropshots.com/dia4#date/2008-09-03/17:45:07
Cartile meleeeee
Am ce strange acum!

Mergi la inceput

Ma omoara cu zile fata asta,ghiciti ce am gasit pe jos printre cartile imprastiate! O scrisoare de cand aveam 22 de ani Cazuse dintre filele unei carti.Bine ca am dat eu prima de ea !!!
Si acum am palpitatii ...
INGRID poimaine probabil incep,maine numai ma intalnesc cu aia sa punem tzara la cale.

Mergi la inceput