PRIETENE FARA TITLU ((10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

A, cu bibe asta e problema mare, al meu nici nu concepe sa doarma fara el. Bea un biberon de lapte si pe urma pica. Sau cand e super obosit numai jumatate de biberon.
Ce ai mai facut cu cariuta Dianei? (daca ai scris aici, scuze, nu am citit inca din urma)
Iar despre carti, imi aduc si eu aminte de Printul fericit, m-am impresionat mult cartea aia, mi-aduc aminte ca imi era o mila de printul ala de numai, si mi-a fost si mila de randunica aia care a murit langa el. Trista rau, mi se strangea inima de fiecare data cand o citeam.
Despre Povesti cu zane imi suna cunoscut dar nu imi aduc aminte exact cum arata. Si eu ma gandesc cu drag la cartile mele, tare mult mi-ar placea sa le citeasca si Mark, dar habar nu am daca o sa poate, la el franceza e de baza, vorbeste si in romana dar daca ma apuc sa ii citesc povesti nu ma asculta. Sper sa reusesc sa il invat si romana ca lumea, ca e pacat.
A, si mi-aduc aminte de o carte scrisa de Elvira Bogdan, ceva cu o printesica, nu mai stiu exact despre ce era, dar stiu ca imi placea mult, incerc sa imi aduc aminte subiectul cartii dar nu reusesc, stiu ca adoram cartea aia, din nefericire nu am mai gasit-o, nu stiu ce s-a intamplat cu ea. :(
Ce face Diana, a adormit fara bibe?

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANDA da a adormit fara bibe !!!!
Am scris ieri:am fost ieri dimineata la dentista cu Diana si spre surprinderea mea a fost extrem de cuminte(i-am si promis eu cadou surpriza daca sta cuminte).I-a bazait pe-acolo si i-a pus o plombitza din calciu,a zis ca asa se pune la copiii mici.Din fericire a fost o carie superficiala,doar la smaltzul dintilor,asa a zis dentista.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Imi suna cunoscut Elvira Bogdan,asa ca am cautat pe net si vad ca a scris "Domnita Ruxandra" si "Talismanul de safir".Asta ultima am citit-o sigur,dar nu o am si nici nu mai retin cum era,batranetzea .Eu am citit foarte multe carti de la biblioteci sau de pe la prieteni,vecini ...
"Povesti cu zane" e scrisa de Contesa de Segur.Era una dintre povesti numita "URSISOR",era un copilas cu blanitza de urs in loc de piele.Poate asa iti amintesti,asta daca ai citit-o cumva.Am cartea acum in biblioteca,dar fara poze si cu scris marunt ... nu are acelasi impact,dar dau eu de ea!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Anda la Woluwe? Ohoo, parca e vreun drum la Brusell in care sa nu ajung acolo?? . Nu stiu cand ajung ca luna asta merg la ex-socrella, poate luna viitoare?
In orice caz ramane valabila oferta mea. Va pup!

Va anunt ca toata lumea e ok, Carlita nici un kk azi doar o beshina (uscata) si a mancat ca un lup, plus jucat in parc pana a cazut lata, plus doua cuvinte soptite. M-am linistit.

Am facut o boacana acum: dupa baie m-am sters in urechi si mi-a ramas vata de la batz in urechea dreapta. Deci maine merg la ORL - o iesi, voi ati patit asa ceva? Ma doare oare??

Ingrid sa ma vezi ce supla sunt!
Ah am uitat sa va zic ca acum 2 sapt m-am enervat si mi-am luat www.fitness-online.fr/elliptique/images-230/momentum-615.jpg" target="_blank">bicicleta eliptica si pedalez seara, doar-doar oi scapa de celulita.

Moni cum arata caria? Ca si eu suspectez ceva la Carla, are smaltul patat intr-un loc.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

JANI la o masea de jos,desupra era un punct negru,ca o semintza de mac ... Poate nu are Carla carie,o fi doar smaltzul mai sarit.ma bucur ca sunteti bine!

Din ciclul "DESPRE KK DIANEI" acum:
In seara asta imi trimite mami "lapte de pasare",eu nehalita repede sa mananc,ii pun si Dianei,dar nu apuc sa iau doua linguri ca imi zice Diana ca face kk.O trimit singura,sa imi pice bine delicatesa totusi ... Stiu ca se sterge singura (cum o putea acum) si trage apa dupa aia etc. Numai ca aud clipocituri suspecte.Cand ma duc sa vad .... madmoiselle se juca,amesteca de zor kk in vas cu peria de spalat WC-ul incantata de numa' numa' Am zis ca turbez,a trebuit sa trag de vreo 5 ori apa ca sa clatesc peria aia.Si am pus laptele de pasare in frigider,il mananc maine,ca mi-a pierit pofta

Mergi la inceput

Buna dimineata! Sunt la cafea lesinata de somn ,am adormit greu azinoapte si ba s-a mai si trezit Diana sa se ceara la WC,ba m-am trezit eu ... iar pe la 7 a fost sus.Acum as mai fi stat in pat,dar s-a anuntat o vizita,vine unul sa ia masura la geamuri - pun sticla mata la geamurile usii din bucatarie si hol,ca nu se mai poate,vesnic sunt urme cu mainile Dianei
Diana are ocupatie serioasa M-a prostit aseara de am cedat si i-am dat papuceii ei cu toc,cei de jucarie, cu poseta si telefon asortate.Asa ca se plimba incaltata cu ei prin casa si "vorbeste" la telefon.Mai grav e ca imi tot aduce si sandalele mele cu tocuri cica sa mi le pun ca sa ne jucam de-a nunta Aseara mi le-am pus cateva secunde,ca nu mai scapam si era pe punctul sa inceapa o criza de nervi ca o refuzasem.Acum le-am ascuns sus intr-un dulap Vad casi le-a dat jos si us intr-o plasa ,zice ca le duce la buni.
Of ce bine zac,mai azi si maine si pe urma hei rup.O sa mai apuc sa bag nasul p-aci doar seara probabil,mai ales daca va sta aia toata luna "cu mine".
Ioaiii zice DIANA: "MAMI IO SUNT INCALTZATA CA IPOPOTANII" ... cand ma uit, e incaltata in niste cizme,de unde le-a mai scos si pe astea,ca uitasem de ele ... Uau ce faine-s sunt din piele neagra,cu trei randuri de scai,is imblanite si sunt si ca nr. numai bune pentru la iarna!!! Nici nu mai stiu de la cine-s primite,cred ca de la verisoara din Germania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Salutare la toata lumea si in special la cine mai scrie pe aici.
Am si eu net de mai bine de o luna..., am tras concluzia ca nu asta era cauza lipsei mele de pe forum ci doar timpul. Azi am ramas singura cu rares, doarme, iar eu profit de ocazie sa ard un picut gazul. Incredidil cate am de facut!!!! Cred ca nu se mai termina niciodata. Mai tineti minte cand spuneam ca stau sa-mi creasca unghiile? Acum cred ca se razbuna cineva sau ceva pe mine!
Noi suntem bine, sanatosi, deocamdata ca niciodata nu stii ce mai urmeaza cu copii astia. Am avut si noi episoadele noastre in vara asta.
Nici nu stiu ce sa va povestesc...Ioana inca nu merge la gradinita, am incercat o zi si a plans pana m-am dus sa o iau si nici ca am mai incercat. Cred ca daca as insista s-ar bisnui dar nu stiu ce sa fac...parca este prea mica inca. Nu prea stie sa se apere si acolo sunt destui copii rauti si batausi iar a mea este doar o foarte buna incasatoare. Pe de alta parte ar fi bine sa o duc sa invete ca "live is beach" si eu nu-s intotdeauna la curul ei s-o apar. Iara mi-e frica de raceli si gripe care s-ar distribui apoi si printre fratiori si parca n-as avea chef de o gramada de virusi pentru rares la varsta asta. Plusuri...minusuri...ma mai gandesc pana in 15 septebrie.
Trimit ca nu se stie ce se intamla si raman fara...

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

DANIELA nici acum nu ai mai mult timp ca s-a intors sotzu'? Imi pare rau de Ioana,poate mai trebuia incercat sa o duci la gradi.La cat de mult iubeste copiii nu cred ca nu s-ar fi adaptat repede! Dar cu virusii la voi e mai nasol ca-i aduce si lui Rares la o adica
Eu am trimis strumfulitza la plimbare,mai termin dosarul asta de inregistrat,pe urma fuga la bucatarie sa frig carnea,am de aranjat dulapurile cu haine ca iar e balamuc in ele ... multe am si eu de facut,ce crezi,da' le mai las naibii pentru cand am chef !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu o dimineatza incarcata, pana la 11 trebuia sa-i duc proba de kka Dianei si asta nimik...mi-au dat lacrimile de nervi, ca abia saptamana viitoare, luni as mai fi putut. Enfin,a facut la 10,30, imbraca-te si fugi s-o duci, respir si eu usurata.
Ieri m-a intrebat foarte serios: "daca adorm in zapada, n-o mai gasesc pe mamii? Niciodata?", asta de la Craiasa Zapezii, pe care o urmareste cu pasiune de 3 ori pe zi.
Jani, bine ca nu mai are Carla probleme. Ce te tot vaiti, ca tu nu esti grasa. Bicicleta aia e buna pt muschi, dar pt celulita...aia numai masajul e folositor. Crede-ma, eu am scapat acum 4 ani de celulita cu masaj si doar o data pe saptamana. Fara regim si fara sa beau multa apa. Nu-mi place apa. Prefer Cola.
Anda, ma uit la poze dupa ce se culca fata. Altfel ma bazaie sa stea la comp. Si nu vreau. Zici ca sunteti in plina mutare? Cred ca aveti la treaba.....
Daniela, bine ca te mai citeste omul. Te cred ca faci cu greu fatza la 2 nazdravani . Eu am inscris-o pe Diana la o gradinita unde sunt copii linistiti. Din aia, de pocaiti. Aproape, putini intr-o grupa, ieftin...varianta perfecta. Am vrut la catolici, dar e prea departe. Mai e una in zona, costa 7 mil...de unde sa scot atatia bani? Cel mai bine e ca m-a asigurat directoarea ca nu se face religie cu ei. Asta era spaima mea. Ca eu una mi-s ortodoxa pana-n gat.
Moni, ai tras ceva aseara cu Diana. Te-a pus la munca si nici n-ai mancat lapte de pasare. Ntz, ntz...De fapt, ea vroia sa-ti spele wc-ul, tu esti rea si n-o intelegi. Mama denaturata!
Fug in parc, s-o vad cum socializeaza...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Jani, vata din ureche scoate-o cu o penseta subtire. Pune pe cineva sa faca asta. Daca nu reusesti, mergi la ORL. Sa ne spui cum a fost.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput