PRIETENE FARA TITLU ((10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Anda unde stai? "noi" stam in square Ambiorix - cand merg la Brux sper sa ne vedem.
Intre timp daca vrei ceva din tara iti pot trimite prin Cristi.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Io acum m-am trezit,am dormit tun impreuna cu Diana si inca as mai dormi Se vede ca m-am trezit matinal azi,pe la 7 ... dar de-acum trebuie sa ma reobisnuiesc
Nu vrea sa vina sa manance numic,se joaca cu plastelina (cica face "POLTOCALE SI CU MELE") si iar vorbeste pe nas,asta pentru ca m-am laudat dimineata ca nu mai are muci
ANDA spor la mutat,imi si imaginez balamucul din zona!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

JANI, noi stam in Woluwé Saint-Lambert.
Abia am semnat contractul azi, adica George l-a semnat ca eu inca lucrez la Luxemburg, abia de luna viitoare ma mut si eu. Tu cand vii in Bruxelles? De vazut, ne vedem cu siguranta.
Merci mult pentru oferta cu adusul din Romania, ma gandesc si iti spun.
MONI, da, e o adevarata nebunie, nu se mai termina cutiile. Abia astept sa ma vad cu ele la Bruxelles, ca m-am saturat.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Ca uitasem: http://picasaweb.google.fr/Pisoiasmic/MarkIunieIulie2008

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

ANDA e un dulce Mark!!! Am chemat-o repede pe Diana sa il vada si dupa ce a intrebat stilul ei "MELGEM LA EL?" a zis ca e .... "SMECHEL" Nu stiu care poza a inspirat-o sa il considere asa smecher,una mai de pe la final parca Dar a avut si o suparare: " NU VAD PISICILE" . Asa ca aviz data viitoare sa pui poze si cu ele!
Eu fac conta,iar Diana rasfoieste "Atlasul lumii" sectiunea cu animale,dar acum merg sa o imbrac sa o scoata la aer,macar lucrez linistita dupa aia.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Ce scumpa e Diana, stie ea ce stie, chiar e un smecher. Am vazut si noi pozele cu voi (a crescut super mult si e frumoasa foc), Mark si-o aminteste, spune Dia Dia, iar verisoarei lui pe care tot Diana o cheama ii spune Dania.
Hai ca o sa pun poze si cu pisicile, asa e, ai dreptate, nu ma gandisem. Fac un album si cu ele. Sunt ok toti trei motanii, alintati si puturosi.
Super pozele la care se uita Dia, si al meu se uita mereu la animale, ii plac mult, plus ca acum e innebunit dupa dragoni, dinozauri si Cartea Junglei, cred ca a vazut dvd-ul de vreo 20 de ori.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

A, si am uitat de serpi si crocodili, si astia ii plac la nebunie.
Plimbare placuta, Moni, pup-o pe Dia din partea noastra.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Gata s-au dus.
ANDA Diana la insecte se cam holbeaza cu interes
Azi insa a vrut in special sa vada un crab - a gasit unul mort si mic la mare si acum chiar ziceau la TV de ceva crab mare pe care l-a prins careva.Ea a ratat imaginea si s-a pus sa imi scotoceasca prin biblioteca ,cica sa caute o carte in care sa fie poza cu un "CLAB".Pe cand am ajuns sa vad ce face,scosese deja un rand de carti din biblioteca Asa ca i-am scos atlasul ala si m-am pus pe cautat crabi Tot mai mult umbla printre cartile mele A depistat ca am carti cu povesti de pe vremuri - sunt puse pe randul de jos la indemana ei. Si chiar daca au doar cateva imagini mai amarate,a dat iama in ele sa le rasfoiasca si sa "citeasca".

Mergi la inceput

AAAAAAAAAAAA, ce frumos, cartile cu povesti de pe vremuri, si eu am in Romania, tare dragi imi sunt, alea cu Povestiri istorice, cu Habarnam, cu motanul Lache etc.
Super Diana la faza cu crabul, crabul ala din Micuta sirena e simpatic rau.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

ANDA si eu am multe carti pentru copii.Cand ma gandesc ca am carat odata toate cartile de la mami la socrii unde am stat 7 ani,pe urma iar aici la bloc ... Le puteam lasa la socru ca a ramas intr-o camera o mobila de-a noastra ce are si biblioteca si aveau loc majoritatea acolo,dar nu m-am indurat sa ma despart de carti!
Eu si acum regret o carte de cand eram mica "POVESTI CU ZANE" era o carte mare,groasa cu scris mare si poze super.Am vazut cartea acum prin librarii,dar e altfel,poate gasesc editia veche pe la anticariate,dar n-am timp de plimbari.Daca as cauta bine,poate dau de ea in pivnita la mami,ca sigur tati mi-a luat-o,la un moment dat stiu ca a pus-o pe post de suport sub ceva radio vechi mare, impreuna cu "Printul Fericit" si culmea ca si cartea aia a disparut,le-o fi dus in pivnita atunci impreuna cu alte vechituri.Eu tin minte toate cartile ce le am,cred ca si daca ma scoli din somn si ceri o carte,fix la ea ma duc Numai in pivnita aia n-am mai calcat de vreo 20 de ani
Diana e in pat singura si spalata pe dinti,laptele l-a baut inainte.Sa vad, adoarme oare? N-a cerut iar bibele si vad ca nu ma mai striga sa merg la ea.Sper sa imi reuseasca.O perioada a adormit cum trebuie,fara bibe de lapte si singura,dar iar a obisnuit-o mami sa adoarma cu bibele

Mergi la inceput