PRIETENE FARA TITLU ((10)
Raspunsuri - Pagina 5
monica70 spune:
IRINUTZA UITE TE POTI ORIENTA DE AICI www.mobile.de se poate seta si in alta limba.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
In vestul tzarii ,cele mai cotate-s VW,restul gen Renault de exemplu "nu-s bune de nimic",de aia sunt si f.scumpe ca aduc astia VW in draci! Eu am ochit Skoda Octavia,dar sunt la fel de scumpe second ca VW
De zbierat si crize asta e epoca.Chiar citeam zilele astea la trupa de nov-dec 2005 - fix asa-s toti,crize de crize!!!
Aseara Diana s-a intors cu mami mancand pe bomboane.Zbierase jumatate de ora dupa ele,pana s-a enervat mami si a zis ca ii da cate vrea,sa vada cate poate baga in ea
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
irinatunza spune:
Si noi am scapat de pampers. Nu mai foloseste nici noaptea, doar daca papa spre seara pepene rosu ii pun pampers asa pt siguranta. Si nici n-o trezesc noaptea pt pishu; nu a facut decit o singura data noaptea pe ea. Acum incercam sa o dezvatam de suzi. Sunt vreo 2 zile de cind n-a mai primit-o. Oricum seara nu ii trebuie, ea la somnul de prinz are nevoie de suzi.
Am fost ieri si am luat trimitere pt ortoped si a si cintarit-o asistenta pe cintar din ala electronic, pt bebelusi. Are 11.340 imbracata , deci curat cam 11.100 . Eu sunt f multumita avind in vedere prin ce-a trecut. Cred ca a recuperata saptamina trecuta la cit a mincat.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
monica70 spune:
Ooo pai e super bine Sabina cu kg,dupa episodul ala! Pai si Diana vreo 12 kg cred ca are si e cu doua luni mai mare decat Sabina.Trebuie sa o mai cantarim,ca-s curioasa si eu daca a mai pus ceva pe ea.
monica70 spune:
Diana e foarte sensibila.De cate ori a facut in pat,daca am facut gresela sa ii amintim ce facuse,s-a smiorcait seara urmatoare in nestire sa ii punem pampers!!! De unde,ca mai avem doar unul acasa,cel cu care se joaca - pe care il pune lui Dino.
J G spune:
Ohoo Moni la fel si Carla. Ieri de pilda cand a facut foarte ud a scapat putin pe gresie, sa vezi ce plange pana stergi. De altfel si cu orice da pe jos, iaurt, mancare.
Irina am citit prin ce ai trecut cu Sabi, mi-e groaza de spital... bine ca a recuperat la kg. Nu stiu ce sa zic, bona sigur a luat de la ea, eu si Cristi cred totusi ca toxiinfectie pentru ca el a venit vineri noapte, prea repede si prea concomitent cu mine ca sa fi luat de la Carla.
Carla e ok, a revenit la stare de spirit de obicei eu fac pilaf...
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
monica70 spune:
JANI n-ai incercat sa ascunzi toti pampersii din casa sa vezi ce face? Nu cred ca ar face pe ea,poate se pune pe olitza totusi,mai ales daca i-o lasi la indemana Da' sa nu o indemni tu,ca de obicei ei fac exact invers decat le ceri ... Noi daca ii zicem Dianei sa faca pe ea (cand ne tot prosteste sa mergem la WC cu ea des),striga ca: NUU,NUUU FAAAC PE MINEEE!
monica70 spune:
Bine-i si acolo (am mai auzit cazuri), las-o asa ca macar faci economie la pampersi Da' ia pune olitza in vana,poate poate ...
Sau mai bine inchide si usa la baie cu cheia,lasand olitza afara ...
E mare figura Carla oricum!
pisoi3 spune:
Salut fetele,
Eu iar am disparut o perioada, am tot fost ocupata cu mutarea, cu gasitul unui apartament etc. Ne mutam la Bruxelles si e o intreaga nebunie cu mutatul.
Stiu ca am promis si poze cu Mark, o sa pun astazi.
In rest, nu stiu ce ati mai scris, dar recuperez eu.
Va pup si sa aveti o zi buna.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com