PRIETENE FARA TITLU ((10)
Raspunsuri - Pagina 4
miraklucker spune:
Janina, imi pare rau de voi, sigur ati pus-o de un virus de va prins asa pe toti. Daca bea cat de cat tot e bine.
Moni si mie cand ma apuca un rau nu pot sa vad mancarea si ma poate tine si o zi intreaga.
Ai mei cu mama acasa. Heinz lucreaza si el mai in fiecare zi. ar fi bine totul daca ar si manca cate ceva, mai ales Selin. Ne dispera pe toti. Nu vrea nimic. La pranz nimic, acum seara dupa un circ de zile mari a mancat o jumatate de felie de paine goala, si o feliuta transparenta e mezel, si ceva lapte...putin ca mai de fiecare data arunc jumatate.
....sambata am fost pe insula Mainau. David ne-a mancat toti nervii si mie si la bunica-sa. Nu stiu ce a avut, deobicei cu el te poti intelege, iar duminica cu bicicletele. David a fost in forma a parcurs toti cei 40km pe bicicleta lui.
......eu mai am o luna si incep noul job. Dar voi trage tare luna asta. Meg si joi la servici pentru ca deja am vreo 3 zile minus, mi-am luat mai multa vacanta pentru cele 9 luni lucrate aici in firma, asa ca daca tot e mama aici incerc sa recuperez macar ceva.
http://picasaweb.google.com/miraklucker/Mainau310808 .......poze de sambata
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Ingrid S spune:
Fata mea doarme, a mancat un borcanas de piure de fructe cu biscuiti, l-a pus pe tata-su sa fuga pana la Real sa-i cumpere...ala nervos, dar s-a dus. Tot mai des tuseste, atata sper sa nu faca otita, mai astept sa intre in somnul profund si ma bag cu otoscopul sa ma holbez la timpan..cand e treaza zbiara si nu pot.
Maine vine femeia sa faca treaba prin casa, are la geamuri de spalat o groaza, plus bucataria si baia. Astea din urma sunt curate, dar nu frecate la milimetru, asa ca...sa se ocupe ea.
Jani, treci la somn. Daca ti-e rau, un somn bun te remonteaza. Sanatate si tie si micutei! Bun e si covrigul ala pt Carla.
Moni, chiar asa, felicitari pt comp! Mi-am amintit ceva nostim, am o vecina simpatica cu o fetitza de 3 ani tare dulce, ei bine, cand e suparata pe maica-sa ii zice: "mamii, vezi ca te..!" si continua cu o mana ridicata amenintator. Curaj n-are sa spuna: "te bat!" Ce texte baga copiii...Asta referitor la Dia ta cu bataia.
Mira, voi tot intro plimbareala o tineti? Asa da, misto viata! Ti-am vazut pozele, peisaje unul si unul. Si are o mutrita smechera intruna din poze Selin...tare dulce e. Imi plac copiii tai, frumosi de pica!
Poate ii iese vreo masea lui Selin de nu papa? Sau asa e de mai multe zile? A mea si cu nas infundat si cu tuse, tot mananca. Pai sa o vad doar cu o felie de sunca si un pic de lapte pe zi, io una as muri! Destul am asteptat sa pape cu pofta ceva...cam vreo 2 ani !
Moni, vroiam sa te intreb, tu o scoli noaptea pe Dia sa faca pishu? Ca eu in fiecare noapte, la 12 o pun pe wc. Odata n-am pus-o si mi-a udat aleza. Bine, nu era aia problema, dar dormea cu mine si m-am trezit cu pijamaua uda..
Ma duc si eu la nani, noapte buna!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
INGRID cum sa ma scol mai in fiecare noapte???? Ce, am capiat??? Pai atunci o lasam bine mersi cu pampersul pe ea!!! Doar de-aia am intarzaiat operatiunea scos pampers,de teama sa nu ma scoale ea noaptea si atunci sa ma scol io? Niet! Io am avut noroc ca pana acum a dat rateuri doar de maxim 4 ori si nu pe mine ,ca nu dorm cu ea Uneori,dar rar, se mai trezeste ea singura sa se ceara ... Eu zic sa ii dai pace,asa numai o obisnuiesti tu sa faca pishu' fix la ora aia Lasi doar aleza,mai da un rateu-doua-trei si pe urma o fi ok!
MIRA vai, ce mai mancacioase avem n-am apucat sa vad pozele ca fusei sa vorbesc cu fratelo de masina.
Acum teoretic trebuie sa aleg intre o masina mai mare dar mai veche (gen WV PASSAT ) si una ceva mai mica (gen VW GOLF),dar mai noua ,ca sa se incadreze in pretul ce-l vreau.Teoretic e asta - ca practic, ce-or gasi ! Io am facut lista preferatelor: VW,SKODA,Opel,Ford,Renault,Citroen - cu doua coloane,variante mari si ceva mai mici,dar nu de tot (de ex nu VW POLO)
Voiam sa mai zic ceva,dar a aparut Ghita cu prajitura aia buna din frigider,revin dupa Apropo am papat si gombotzi cu prune azi, facuti de tanti Ani,prietena lui mami.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
MIRA superbe florile alea ,dar si florile tale de copii! Ce i-a mai crescut parul Dariei! Mi se pare ca fetele seamana pe tine! Zici ca a facut circ si David? Ca el pare cumintel ...
Cat despre cat papa Selin si Diana a mai avut zile din astea.
INGRID nu vreau sa intru in amanunt,dar am auzit-o zilele trecute pe Diana injurand de nervi - nu pe cineva anume,doar ce nu-i iesea ei - cu P...A MA-TA! Asa ca amenintarea aia cu batutul e,nimic Stai sa vezi cu ce-o veni de pe la gradi ca e receptiva la nou ceva de groaza!
Ce piure de fructe cu biscuiti ii dati voi? Noi nu i-am mai dat asa ceva de dinainte de un an jumate cred ... sau si mai devreme.Din fructe sau musca ea direct,sau ii taie bucati pe o farfurioara si se serveste.Azi a ciugulit boabe de struguri,adusi din via lui socru-meu.
Ce-ai vazut cu otoscopul? Cred ca n-are nimic fata,te agiti tu degeaba !
JANI sper sa auzim vesti mai bune la dimineatza! Cu pampersul in ce stadiu sunteti,ca nu mai retin ? Ati scapat?
Mersi de urarile cu PC-ul,abia zilele urmatoare merge dupa el la Timisoara la depozit,apoi pana imi instaleaza pe el ce trebuie ... si cum in WE nu-s acasa,probabil il voi inaugura saptamana viitoare doar.
Dimineata merg pana la birou,ca vreau sa fac declaratiile pe august la PC de-acolo sa ma scap de ele,programul meu de salarii e bulit,acolo in jumate ora termin. Si asa mai am o trebusoara prin zona.
Na ca a inceput sa vorbeasca Diana prin somn: "veau pe bobo!" (papusa-bebe)
Azi victorie,a adormit fara bibe.Dupa ce s-a spalat pe dinti,am stat langa ea si mai soptea ca vrea laptic (adica bibele cu laptic...) dar pana la urma a mers,ii tot repetam ca acum dormim ca la gradinita,fara bibe Cum i-am tot povestit de gradinita si somnul de-acolo,tot zice ca patul ei e "ACOLO, LA MALGINE" Dupa cum am vazut ca asculta de coafeze sau de dentista,cred ca le va asculta si pe educatoare/ingrijitoare.Si pe Ingrid o asculta mai iute decat pe mine
Vai cat am scris azi,mi-am facut planul pe o luna !
Noapte buna
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Ingrid S spune:
Buna dimineatza!
Am fost sa-i fac exudatele, la cel faringian a fost problema, nu vroia sa deschida gura, stateam ca vampirii in jurul ei si o tocam la cap...hai deschide, te rog, nu mai poti sa mergi la gradi..fix in cot o durea, pana la urma a deschis gura dar n-a reusit sa-i ia chiar perfect, asta e!
Sa vedem cu copro cum stam, azi pana la 20 e deschis laboratorul si maine pana la 11, musai sa faca, ii dau miere si ceai de musetel toata ziua...
Tot mai e ragusita, i-am cumparat Panadol si i-am dat acum la 9. Sunt tare curioasa ce o sa-i iasa la exudatul nazal, nu i-am facut niciodata si trebuia demult, la recomandarea ORL-istului.
Moni, pai eu ma gandeam sa nu las sa faca pe ea, se culca pe la 22 maxim si pana dimineatza la 7-8, imposibil sa nu o scape. Are si un somn adanc. Ma rog, incerc sa o las doar cu aleza, fara s-o mai trezesc.
M-am uitat azi-noapte in ureche, e usor inflamata, de aceea i-am si dat Panadol. Off..Dupa atatia muci, era de asteptat.
Acum beleste okii la Craiasa Zapezii, pot sa-mi beau cafeluta..
Ingrid S si Diana
Ingrid S spune:
A, sa nu uit. Ieri, cand am programat-o la telefon, am vorbit cu laboranta, cica sa nu se spele pe dinti, sa nu bea nimik, dupa aia revine: "dar oricum n-o spalati pe dinti, ca e mica!" Nu mai spune?!! Deci, la 2 ani jumate n-ar trebui sa-i spalam pe dinti pe copii...au unii niste idei de cazi pe spate!
Ingrid S si Diana
J G spune:
Neatza
As zice ca suntem mai bine dar cum ieri mi-am luat tzeapa astept primul scaun al Carlei. Pe mine m-au lasat greturile dar am trecut la faza 2 . Dar parca nu mai sunt asa lesinata, si Carla e mai vioaie, deja ne-am certat de doua ori
Mira ma bucur ca iesiti chiar daca a facut David nebunii. De pilda Carla in acest moment vrea musai sa se atarne cu totul de bratul meu si nu-i iese si face crize.
Moni cu pampersul... in timpul zilei (n-am incercat noaptea, doar la somnul de pranz) sta fara pampers. Cand ii vine ceva iti aduce un scutec sa i-l pui. La olita, wc? nici taiata si va jur ca n-am stresat-o niciodata. Dar este extrem de capoasa. Cred ca in curand vine si la noi o gradi part-time, sper sa o ajute cu vorbitul. De mancat mananca singura cu lingurita/furculita, se spala, se si semi-imbraca, se exprima excelent prin semne, daca vrea sa manance se duce la dulap, ia o farfurie, deschide frigi, isi ia un snitel, il pune pe farfurie, te doare capul. Dar nu vorbesteeeeee
Ingrid bafta cu analizele... deci sa nu ma mai chinui s-o spal pe dinti?
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
monica70 spune:
Helau,eu sunt la birou,am terminat TOT si acum astept sa termine o tipa ceva p-aci, sa ma duca ea cu masina pana undeva mai la lumina din fundatura asta - de fapt merg sa scot banii de la bancomat pt PC.Cu declaratiile pe la cozi o sa il trimit pe husband
INGRID nici eu n-am facut nimic cu recoltatul azi,ca pe cand am iesit din baie ,Ghita ii daduse deja bibele cu lapte Dianei Noua ne-a dat ustensila sa ii recoltez eu singura din gat ... Vad ca e ok,acum,nu mai ii haraie nasul.
JANI am mai auzit de faza cu facutul asa in scutec ,noa capoase rau fetele astea,fiecare are cate o fitza
Ar fi super sa reusesti sa o duci asa la gradi,dar cred ca tot cand va avea ea chef o sa vorbeasca mai mult! Chiar vorbeam cu Ana de Tibi:cu toate ca e la gradi de mult,vorbeste ceva mai mult acum dar nu exagerat.Zice numai cuvintele pe care le are el chef - unele destul de greu de pronuntat (zice si R-ul) si stie cateva si in engleza ! In schimb are gagica frantzuzoaica pe-acolo,cu care se pupa toata ziua! Cica e si cam bataus,iar dupa ce face prostii merge singur la locul de pedeapsa Asta la gradi,ca acasaaa ... Daca vreti sa il mai vedeti,a pus poze in drop,dar sunt de cateva luni ca ii e stricat aparatul.
Vad ca nu mai termina asta,sa plecam odata ...
irinatunza spune:
Buna dimineata!
Jani, cred ca e ceva viral si aveti toti. Ca si mie mi-a zis ieri asistenta pediatrei ca e ceva in perioada asta, viral ca multi au venit cu copilasi cu varsaturi si diaree. Dar sa vedem partea plina a paharului, daca e viral eu stiu ca e mai de bine decit daca e vorba de-o bacterie la mijloc. Diareea o rezolvi cu calciu carbonic; e foarte eficient si n-are nici un gust. Pui putin in apa ca am inteles ca Clarita bea apa. Si-i dai asa un pliculet pe zi. Si nu stiu daca e bine sa-i dai iaurt; mie mi-a zis ca nu pt. ca are lactoza si fermenteaza plus ca la episoade din astea cu diaree si cu varsaturi intestinul nu mai produce pe moment enzima ce proceseaza lactoza. N-ar strica s-o vada si un doctor. Multa sanatate!
Ma gindesc ca si Sabina a avut tot viral si de aia nu-i iesea nik la analize; si au bagat aia in spital antibiotice aiurea in ea.
Moni, si noi vrem masina, dar pe la anul prin vara cred. Tot la un Golf ne gindim si noi, ceva 3,4 sau 5. Sa ne zici si nou ce a gasit fratelo pe-acolo si cam ce preturi sunt. Te rog! Ca noi avem pe nasii nostri in Germania si am vrea sa luam tot direct de-acolo.
Crizele de isterie pe care le are Diana.... vai cit de bine le regasesc si la Sabina! Asa patesc si cind merg intr-un magazin si nu mai vrea sa plece , fie ca a gasit o casuta si vrea sa mai stea fie ca a vazut pesti in acvariu. Stau 10-15 minute sa se uite, dar mai am si eu treburi . Si o iau de-acolo pe sus , tipind si urlind ca mai vrea sa stea, dind din picioare, zvircolindu-se in bratele mele de-mi vine sa dau cu ea de pamint. Apoi urmeaza urlete in masina pina acasa. Nu reusesc sa-i distrag atentia cu nimik, e fixata pe ceea ce vrea. Si nu stiu cum sa procedez cu ea in situatiile astea. Uneori insa imi ies din pepeni si o cert , mai tip la ea si stiu ca nu e bine.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
monica70 spune:
INGRID asa gandeam si eu cu scapatul,dar surprise,frecvent doarme de pe la 23 pana pe la 9 si nu se scapa pe ea,desi bea seara un bibe de lapte plin! Aia ma enerveaza,ca seara se cere din jumate in jumate de ora la baie - dar e fitza,ca o face sa ma cheme pe mine cu ea de fapt - pe motiv sa ii aprind lumina.Ieri,fix inainte de a urca in tramvai se vaita ca face pisu',dar am insistat ca va face acasa.Am mers special sus cu ea inainte de a merge pe la gradi,dar si uitase de pishu' ... Cand am pus-o totusi pe WC, a facut.Dar,se poate tine mult si bine!!!