PRIETENE FARA TITLU ((10)
Raspunsuri - Pagina 3
monica70 spune:
Io bantui p-aci cu Diana.
Nu stiu ce am,dar de cateva zile mananc ca un lup.Acum mi-e pofta de prajitura si nici n-a intrat husbandu' pe usa ca l-am trimis jos sa imi cumpere -el mi-a adus un bucatoi de baton (ciocolata de casa) proaspat cam in marimea unei foi A4 - caalm ca il mancam in familie,nu doar eu!
Diana a papat ciorbita de legume.Din ce citesc la multe se mananca la TV,la PC la filmuletze,numai cu mama etc. Noi o cam trantim in scaunul ei de masa si basta.Uneori cand mananc si eu si nu e ceva lichid gen ciorba/supa sta la masa mare cu mine.Daca nu mananc si eu n-am deloc rabdare sa stau langa ea,asa ca de multe ori mai ies din bucatarie sa fac una alta si cam papa singura.Azi la fel,dar cum a mancat doar nici jumatate din farfurioara de ciorbita m-am pus sa o trombonesc sa manance macar legumele.Ea de obicei cand zice ca nu mai vrea,nu mai ai cu cine discuta! Da' azi mi-a venit o idee de a mancat absolut toate legumele din ciorba - si nu erau putine ! Am facut "teatru de papusi" cu legumele,"strigau" de mama focului la ea sa le manance pe ele primele,fasolea verde ca ea vrea prima in stomac,mazarea vai ca ea vrea si tot asa cu morcovii,cartofii,varza - "nu ma lasati aici,vreau si eu la buricutz " "io ce-s oare,aa am fost o conopida,da's bucati,ia-ne si pe noooi!" Ce mai,n-a mai ramas una in farfurie desi radea Diana pe rupte,ma mir ca nu s-a inecat cu ele! V-am zis cum facui,poate va mai dau idei cu mofturiosii
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
INGRID sper ca nu ai facut niciun zgomot
Apropo de teatru,azi am zis ceva de teatru si Diana repede,ca mergem la teatru? Se referea la cel de papusi evident ...
Ma inebuneste ca ea ii da telefon lui buni si sa o invat unde sa apese pe telefon tastele Acum m-am gandit ca poate asa o sa fie interesata sa invete cifrele,sa vad daca am si cu cine ... ca a scos 'nspe feluri de jucarii pe jos sa se joace,nu doar puzzle-domino cu cifre.Deci suntem la refrenul zilnic "MAMIII HAI SA VEZI CE-AM FACUT EU AICEA !"
Acum a fugit la taica-su bodoganind "SPUN LA TATA CA MELG LA NUNTA SI DANSAM ACOLO CU COPIII" si apoi evident i-a strigat-o
Am zis ca fac conta,dar nici macr la citit romane nu ma pot concentra,deci mai bantui pe net pana va iesi pe-afara.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
J G spune:
eh m-am bucurat degeaba, Carla a trecut la diaree. Si e imposibil sa-i dau vreun medicament. Deocamdata se prezinta ok, e smiorcaita... mai rade, bea multa apa.
Eu nu am mancat absolut nimic azi, si eu si Cristi am lipsit de la munca, ne e rau.
Maine merg la pediatru.
Ingrid sa stii ca in nebunia mea si eu m-am bucurat ca m-am imbolnavit si slabesc.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
monica70 spune:
JANI dar nu bea deloc ceai sau suc? Ca atunci ai putea strecura ceva pliculetze de Smecta inauntru.La apa nu merge ca simte ... Tu cu slabitul ai un fix,ce naiba ca nu esti grasa!!!
Nu ii poti macar telefona pediatrului? A noastra raspunde la telefon zi-noapte,We-uri si vine chiar si acum acasa cand e chestie mai grava-febra mare sau mai stiu eu ce,evident contra cost ... dar nu mult,accepta cat ii dam.De aia nici nu am schimbat-o inca,desi are cabinetul in partea cealalta a orasului
monica70 spune:
Aaa si ca sa pun capac probelmelor,tocmai mi-am comandat PC nou-noutz Urmeaza reinstalat WINDOWS,reinstalat si actualizat programele de conta ... cine n-are de lucru isi face singur !
Ingrid S spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J G eh m-am bucurat degeaba, Carla a trecut la diaree. Si e imposibil sa-i dau vreun medicament. Deocamdata se prezinta ok, e smiorcaita... mai rade, bea multa apa. Eu nu am mancat absolut nimic azi, si eu si Cristi am lipsit de la munca, ne e rau. Maine merg la pediatru. Ingrid sa stii ca in nebunia mea si eu m-am bucurat ca m-am imbolnavit si slabesc. J si Carlita Carliontz (05.02.2006) |
N-ar trebui sa rad, dar io-te ca nu sunt singura cu idei tzaca..noroc ca sunt doar cateva momente si imi trec repede gandurile astea..
De ce nu poti sa-i dai medicamente Carlei? Nu le accepta? Ceai de menta nu bea deloc? Cu putin zahar (pt gust) ca mierea nu e indicata in diaree. Diana a avut mai demult diaree, de la 2 zile de menta s-a constipat rau, abia, abia am adus-o la normal.
Bine ca bea multa apa, se hidrateaza. Neaparat sa mergeti la medic maine, iti tinem pumnii.
Moni, am incercat cu legumele asa cum zici tu acum veo luna...n-o intereseaza ce spun "ele", le papa cam in sila. Jocurile astea merg foarte bine la "soldatei" (paine cu diverse), dar aia oricum ii mananca cu placere.
Eu mereu simt nevoia de dulce, cateodata imi fac ou frecat cu zahar, asta imi faceam des in copilarie (si tot anemica eram).
Sa o duci la teatru daca ii place, eu astept sa se deschida sezonul la Filarmonica...vom merge saptamanal. Apoi, de la 3-4 ani, la Opera cu ea. Sa vada si altceva.
M-am laudat si eu degeaba, s-a trezit ragusita si iar se ineca cu SN. Maine avem programare la exudate, numai bine voi vedea ce e acolo, in nas si gat.
Ma duc sa aspir, e un pic de praf pe jos, il urasc!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
Diana n-a mancat never "soldatzei" ,nu se omoara deloc,dar deloc dupa paine ... Eu ii puneam bucati de diverse pe farfurie si se servea cu ce avea ea chef.
Si eu maine ii iau exudatul.KK deja e la frigider ,a zis aia ca se poate pastra de azi pe maine ... si clar n-o sa faca kk maine la prima ora!
La teatru de papusi e mai greu, ca e doar duminica dimineata si io cu trezitul ... mai incetinel! Daca oi avea masina poate ma voi indemna .(sa vad cand imi mai programez urmatoarea tura de conducere,ca azi n-avusei chef ).Dar cred ca ii duc si cu gradinita la teatrul ala,sau vin aia la ei.
J G spune:
Nu fetelor.
Doar apa, apa, apa. A mancat azi o banana si un covrig brasovean. Am incercat sa-i bag smecta in iaurt si nu mananca. Ceai nu baga niciodata, suc nu vrea. Am vorbit cu pediatrul si mi-a zis sa-i dau smecta si hidrasec, si eu n-am cum. A zis ca oricum e normala diareea acum, asa se curata sist digestiv, important e sa fie hidratata. Este.
Moni felicitari pentru nou PC, sa-l muncesti sanatoasa! Si nu ma mai enerva, tu esti slaba si nu ma intelegi!!
Ingrid te pup.
Mie mi-e rau, sunt lesinata...
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
monica70 spune:
JANI cam nasol daca nu bea decat apa,dar cred ca asta e finalul.Se regleaza ea pana la urma si fara nimic.
Cat despre inteles si io-s prea slaba si nu ma intelege nimeni Cum naiba sa nu iti fie rau daca nu ai mancat nimic,baga macar niste covrigi in tine!!!Eu daca nu mananc nimic juma' de zi drept mor! Am patit odata asa pe la 20 de ani! M-a pus mami intr-o dupaamiaza sa spal o conopida si am vazut doi viermi mari si verzi,era cat pe ce sa pun mana pe ei ,m-a luat o greatza ca nu am mai mancat nimic in ziua aia (mancasem inainte si ceva si cu maioneza si cafea cu frisca pe deasupra),iar dimineata la serviciu la fel, n-am mancat de greatza ... Cand am mers la banca,mi-a venit rau,am ametit,am vazut negru,m-am lasat jos ca sa nu cad,am stat "pup" o vreme ... abia am ajuns la birou ,ca m-a mai apucat odata in tramvai.Si am mers cu o colega la doctoritza,a zis aia ca daca mai stateam mult dadeam in hipoglicemie.Deci ce sa tin io vreun post??? Si atunci aveam cca 56-58 kg ,nu 50-52 ca acum!!!!
monica70 spune:
Mai iar a apucat-o circul pe Diana,ne-a trebuit mai mult de jumatate de ora sa o echipam si sa o scoata mami la plimbare.
Ea voia doar sa se urce in dulapul mare din dormitor si asta si facea Cu chiu cu vai am imbracat-o,asta dupa o fugareala pe cinste.Dar la incaltzat a atins apogeul! Nici nu reusea ea ca lumea sa ii ia (ii e mai greu parca de cand cu talonetele alea),nici nu o lasa pe mami sa o inchida! Striga intruna la mami : "IMI DAI VOIE? IMI DAI VOIEEE? AAAAAAAAAA!!! IO VLEAAAU! IO SUNT INVATZATOALEA SI TE BAT PE TINE! IO AM O BATA MALE!!!' etc. La care am luat-o sa o pun iar la coltz,evident nu am avut pe cine.Rezultatul - iar urlete ca din gura de sarpe,tarat pe jos Pana la urma a incaltzat-o mami cu fortza si au plecat,inca se mai smiorcaia ...Are niste nervi, ceva de groaza!!!