PRIETENE FARA TITLU ((10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

MONI, bafta maine la noul loc de munca.
Cat despre aeroport, asa e, veniti direct, numai sa veniti, ca altfel:
M-am uitat la poze, ai de strans carti de pe jos, sporuri. Noi avem noroc ca avem biblioteca aici la mansarda (dar ne mutam oricum deci...), asa ca fi-miu nu si le poate imprastia decat pe ale lui.
INGRID, stai ca m-am prins, deci pentru gradinita sunt analizele, am inteles acum. Si da, ai dreptate, o sa se imunizeze, oricum mai devreme sau mai tarziu va lua bolile astea de colectivitate, deci mai bine acum decat mai tarziu. Eu ma uitam la al meu cand avea varicela, era vesel si se juca prin casa, eu zaceam de nici nu ma puteam da jos din pat, iar cand a facut si George, la doua saptamani dupa noi, am zis ca moare si asta de rau ce ii era. Deci cu cat sunt mai mici, cu atat mai bine, eu nu ma mai stresez demult daca se imbolnaveste.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Buna fetele,

Vreau sa va urez si eu un nou an scolar plin de realizari si succese!!!
Emma a inceput ieri Montessori, a venit incantata, a adormit mai greu, cica a si mincat binisor, dar a mincat acasa cum trebuie,oricum a atins si ea 1m si 16kg,deci sta bine-amindoi copiii au avut o mica raceala, din care se mai vad urme de SN-nu le-am dat deci imunobaby si picaturi de nas.Sper sa ii fac fata Emmei care ii merge gura non-stop in 2limbi,face conexiuni,ma corecteaza la masini-de maine incepe si franceza, are 2profe si 3 educatoare, una eopolonezasuper simpatica si cealalta e spanioloaica-super mi s-au parut,i-am comandat uniforma dar inca nu le-a primit.Au si un acvariu acolo cu unpestisor,emoarta dupa el, masinute inclusiv de politie de mers in curte,pe lingatopogane si leagane, plus ca au jocuri si muzica,etc-imi place ca ii pune sa se spele pe dintzi dupa ce papa.
Alex ma dispera,nu sta deloc,desi papa bine,cred ca are doar vreo 11,8-12kg,alearga nons-top,doarme cat Emma,e cu miinile vesnic labutoane, DVD,TV,etc,innebunit sa vada si el masini si cu cartzile acuma-cred ca dc faceam intai baiat cu el ramaneam-abiaasteptpe15 sept sa mearga si el la Geta.
AM fost la cabana,amfilmesi poze,dar sunt cam mari,sa vad dcpot incarca, ca sunt busy-merela borcan, mincare face mama sa congelam,vinete,ardei capia si acum vreau sa cumpar si muraturi sa punem
Va pupam pe totzi,sanatate si numai bine.

Denisa cu Emma Andrea 2,7 ani si Mark Alex 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA ai scos nasul dintre muraturi? Mie mi-a pus mami toate alea si mai are inca de pus ... Ma bucur ca ii place Emmei si la Montessori,ce bine ar fi sa fie si aici asa ceva si accesibil evident! Vad ca vrei sa te scapi repede si de Mark,e clar ce hiper activ e.Da' are "doar" vreo 12 kg ? Deci a si ajuns trupa noastra de mimoze de p-aci
Eu am uitat sa intreb ce activitati extra or sa faca la grupa mica,dar maine sper sa aflu,ca vreau sa mai dau o tura.Intentia mea e sa vad la ce educatoare e in grupa Diana si sa i-o prezint din timp.Sper sa reusesc maine dimineata,ca altfel nu mai am cand ...
ANDA pe bune sunt zboruri low cost de la Timisoara-Budapesta Bruxelles,ai grija ca odata te trezesti intr-un WE cu noi pe cap surprise Vai, ce dor mi-e de voi ! Mai aveti matizu' verde-brotacel,nu?
INGRID Diana ta a adormit? Doamne ca asa-s de curioasa cum s-or comporta amandoua matzele noastre prima zi la gradi!!!
JANIIII esti calare pe bitzigla ?

Pe mine m-a lovit amocul: am iesit cu husbandu' intr-o plimbare de seara si am mancat in oras.Cu ocazia asta am baut si ceva pepsi ,asa ca presimt ca o sa adorm greu,deci mai bine ma pun direct si citesc decat sa pierd vremea incercand sa adorm.Pana una alta nici Diana nu e inca in pat,dar si-a terminat bibele cu lapte asa ca merg la spalat pe dinti si la culcare cu ea.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ma tine ex-socrella de vorba pe mess

Moni da' ce scria in scrisorica aia de-ai sarit asa?

Mira da, eu sunt "calatoare". In general fara copil desi abia astept sa creasca s-o car dupa mine.

Denisa tot albinutza ai ramas... ma bucur ca-i merge bine Emmei la gradi. Ce mi-as dori si eu Montessori!

Anda sa stii ca eu te inteleg nici mie nu-mi place deloc-deloc Bruxelles. In general ma plimb prin satele din preajma sau dau fuga la Brugges sau Oostende. Dar ce ciocolata au frate! II iert de toate pacatele. Ai auzit Moni? ci-co-la-ta. Fantani arteziene cu cioco lichida, in care poti sa bagi un biscuite... miiaaami.

Ingrid n-am reusit; m-am programat azi la Medlife dar m-au sunat sa canceleze pentru ca le picase curentul in policlinica si a ramas pe maine la 3, sa vedem ce iese.

Acusi daca ma slabeste socroshenia ma urc pe bicla... radeti voi radeti... dar sa vedeti ce diva ma fac.
Am retinut Ingrid cu masajul, deja caut sa-mi fac. Asta cdaca nu-mi trimite Moni flacaul ei... sa facem un barter, el masaj, eu un sfat-doua despre... hmm...

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

JANI glumesc io ,dar te admir pentru cat te strofoci! Uite eu putoarea n-am mai luat ganterele alea ,ca-s singura mea sansa sa pun niscaiva muschi pe bratze. Si coarda am dar si aia zace ... Aia e buna sa nu mi se atrofieze de tot de atata stat pe scaun.Ar trebui sa facem noi o ora zilnic in colaborare ,uite asa prin net ... Tu cu iar eu cu si Dupa aia dam raportu'! Sa vezi atunci dive !
Cat despre scrisoare ... era scrisa de mine,vai de mine,nu vrei sa stii
Alea primite-s facute pachet,arhivate bine
Si pentru fantana de ciocolata na' Las' ca mi-a mai ramas niste lapte de pasare,bun si ala la ora asta ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Ah ma oftici cu laptele ala de pasare, sa fie 20 de ani de cand n-am mai mancat. Ia zi-i maica-tii sa-mi dea repede reteta. Serios vorbesc.
Cat despre ciocolata belgiana, fara cuvinte...

Hai ca acum ma urc pe bicla, pune mana pe gantera.
Da haaai.

Mergi la inceput

Pai am io reteta,io dupa aia fac ... O caut si o pun imediat.
Sa iau ganterele acum? Ca lesina de tot husbandu' daca ma mai vede si cu alea .Si asa a intrat la idei cum de am inceput sa dau cam des in ultima vreme pe la cosmetica,coafura,manichiura,pedichiura , sa-mi cumpar haine si incaltaminte ... pai acum am avut si eu timp!!! Da' merg sa mi le pregatesc totusi.Vin si cu reteta aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Citat:
citat din mesajul lui J G
Mira da, eu sunt "calatoare". In general fara copil desi abia astept sa creasca s-o car dupa mine.

....mda, nu degeaba esti nescuta intr-o zi cu sora-mea....doar ca ea i-si cara si fetele si barbatu dupa ea!!

maine ma duc iar la lucru. Parca imi pare rau ca m-am oferit. Ce daca imi taia 3 zile de salar. doar am avut liber

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

JANI uite:
" 1 l lapte , 1/2 baton vanilie (eu pun un plic) ,100 g zahar ,6 galbenusuri , 100 g zahar ,1 lingurita faina,1 lingura rom
Se pune intr-o cratita laptele cu vanilia pe foc mic sa fiarba.Se bat tare 6 albusuri,se adauga 100 g zahar si se bat in continuare pana ce spuma nu mai cade de pe tel (ha ha asta e de pe vremea cu telul ).Cand laptele incepe sa fiarba se face focul mai mic si cu lingura se iau cantitati mici din albus si li se da forma de ou,netezindu-le cu ajutorul cutitului.Se da drumul in lapte la cate 4-5 forme si se tin doua minute pe o parte,apoi se intorc si din nou se tin doua minute.Se scot cu lingura cu gauri si se pun pe o sita sa se scurga.Galbenusurile se freaca cu 100 g zahar si cu 1 lingurita faina.Se toarna laptele in care a fiert albusul cate putin,peste galbenusuri,amestecand pe foc mic,pana se ingroasa putin.Se ia amestecul de pe foc,se adauga o lingura cu rom,se lasa sa se raceasca.Se toarna intr-un vas si deasupra se pun formele de albus,apoi se serveste."
Eu dupa asta am facut intotdeauna,dar in general ma orientez dupa retete,deci nu e musai sa fie fix la milimetru cum scrie acolo. dar e super bun si poate baga si Carla in ea!
Merge cu bitzigla?

Ingrid noa acum suntem un subiect ca la carte,avem si retete

Mergi la inceput

Mira serios, e nascuta in aceeasi zi cu mine?
sa stii ca e congenitala chestia... de pilda frate-meu cand avea 3 ani isi facea "casa" (de pilda tragea fata de masa in asa fel incat sa se bage ferit sub masa cu jucariile...) eu la aceeasi varsta imi faceam "valiza", ieseam din dormitor, treceam pe langa ai mei, ei ma intrebau "unde te duci?" si eu ii dadeam ca la Paris si alte inventii.. ma duceam in bucatarie, apoi ma intorceam si povesteam ce-am facut la Paris.

Moni am terminat cu eliptica (fetelor mai mult de 10 min nu pot sa stau pe ea!!) si ma bag la gantera acum.
Astept reteta aia

Mergi la inceput