PRIETENE FARA TITLU ((10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Cum Ursulina Tino inca are cosmaruri? Nasol. Eh lasa, zi merci ca nu te trezesti si gasesti sotul in convulsii, acolo sa vezi amuzament.
Of abia astept sa-mi iau pisica... deja caut, dar trebuie sa fie speciala si musai neagra!

Ingrid te inteleg sa stii. Numai ce vorbeam cu nasul Carlei ca trebuie sa cautam gradi pentru astia mici, ca vrem sa-i dam in acelasi loc si ma apucasera racorile...

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA da' ar fi super sa puna camere de luat vederi in gradinitele de stat! Dar s-ar simti alea discrminate ... desi in multe firme private sunt camere de luat vederi.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Pe mine nici daca ma bati nu ma bagi in pat la 22.
Intru si ziua, cand sunt prezenta pe mess mai intru si pe dc dar rar.

Vorba lui Moni schimbul 3.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

JANI si io mor dupa pisicile negre1 Imi plac la nebunie maidanezele negre cu ochi verzi!!!
URSULINA si eu greu ma culc inainte de 12 noaptea ... desi mai sanatos ar fi de la 22.dar am observat ca, cu cat ma culc mai devreme cu atat mai greu ma trezesc dimineata!!!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Cosmaruri a avut intotdeauna ... de cand "i l-am luat" masii.
Am schimbat aranjamentul patului, tamaiez de 2 ori pe sapt ... mai am sa dau foc la pat si sa fac altul poate in ala facut de mine doarme si el ... implicit si eu, noroc ca nu se trezeste fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Jani, suntem 3 prietene in zona cu 3 copii de varste apropiate, pai grozav de protectoare am devenit. Cred ca vom sta toate cu parul valvoi agatate de gard...ca merg la aceeasi gradinita.
Ursu, pe plaja n-are voie in fundul gol? Mai, cine stie de lege au pe acolo...
Ba, eu pot sa dorm...sa dorm...sa dorm...daca mai zic mult ma bag in pat. Mai trag un pahar de suc si ma duc...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Mai sper ca nu crap - sunt la a patra bucatica de Cavit,nu ma pot abtine ...
URSULINA tamaiezi???

Mergi la inceput

J G si in tot bucurestiul asta nu gasesti tu o mata neagra.
La noi aici este plin de pui negri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

the night-shift...
Fetelor ma gandeam... mai stiti vremurile cand stiam exact ce varsta au copii, 3 luni jumate, 10 luni si 3 zile... si acum cand ma intreab lumea ce varsta are Carla stau sa socotesc!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ursoaica

Cosmaruri a avut intotdeauna ... de cand "i l-am luat" masii.
Am schimbat aranjamentul patului, tamaiez de 2 ori pe sapt ... mai am sa dau foc la pat si sa fac altul poate in ala facut de mine doarme si el ... implicit si eu, noroc ca nu se trezeste fata.

Hahaha...cu tamaiatul m-ai dat gata. Dar ce, aveti spirite pe acolo? Sau sa zic..spiritul de soacra?

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput