PRIETENE FARA TITLU ((10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Pai fata nu mai stiu ce sa fac
Si plus de asta IMI AFUM VECINII HA HA HA HA HA ca nu le place mirosul ca e parfumata tamaia ... dar asa cum fac ei cu tigarile caci cu mancarea arsa m-am obisnuit cu ideea ca simt idioate asa FAC SI EU dar cu tamaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Deea, Deea, ce scumpa esti tu! Daca ai intra sa ne saluti si sa zici de frumusetea cu ochi albastri, tare bine ar fi. Lasa dropurile si scrie aici.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Da ' mai Jani,ce mai vremuri ... Diana zice si acum ca are doi ani,tocmai o obisnuiesc sa zica ca are trei - mai trei luni doar pana atunci! Nu am obisnuit-o cu "jumatati".
INGRID stresate mai sunteti! Eu zic ca o fi ok si gata,o fi ... optimista de mine.
In general la orice,sau oricine vad (sau ma stradui sa vad) doar partea plina a paharului .
Uite ca si Ursulinca zicea ca nu crede ca va plange Raisa la gradi ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Ursu, nu sunt drac, parol, dar nu-mi place mirosul de tamaie. In casa. Dar in biserica e ok. Chiar ma simt bine. Dar de ce, totusi? Are cosmare dese?
Jani, eu stiu cat are fiica-mea, sic, sic! Nu stiam cat era mica..

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ursoaica dar analize a facut Tino? Eu am cosmaruri numai cand fac crize de insuficienta resp. in somn.
Cat despre pisica dupa cum ziceam tre sa fie speciala: motan, negru, picioare scurte, parul mai mare, smocuri in urechi, ochi galbeni si sa fie frumos. Nu pot sa-ti spun cum evaluez eu frumusetea la pisici dar deh... greu de gasit ce caut eu.

Moni lasa cavitul si pune mana pe gantere

Ingrid te-am si vazut pe gard desi nu mi se pare (dintr-o data) ceva extraordinar sa stai pe gard sa pazesti copilul. O luam razna...

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

De soacra, nu, ca este vie ... inca ... Si este asa de miorlaita ca o ignor.

Da si eu socotesc si mai si gresesc.

De Raisa nu stiu ce sa zic este inalta, unii zic bine altii zic slaba, face unele trasnai, ii este frica de copii, nu ii place sa se murdareasca, ude, daca este acasa se dezbraca instant si incepe sa tipe pantalonii mei sculti, daca se uita tasu la ea tipa este lusine, lusine. Nu vorbeste cu persoane straine DELOC.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Ingrid nu miroase a tamaie tocmai, are diferite parfumuri.
La fel de urat fac astia si cu betisoarele parfumate.

Ete analize pe asta tre sa il legi ca sa mearga la dr.

E greu cu pisicile...

Mergi la inceput

Ati plecat la nani?

Noapte buna celor ce au plecat!

Eu mai stau nitel pe aci.

Mergi la inceput

Pai asa e si Diana: rusinoasa, slaba (aici toti sunt de acord), nu-i place sa fie murdara. Unde nu e la fel: nu se dezbraca/imbraca, mor pana reusesc sa-i dau niste haine jos. E varsta, na.
Jani, daca voi fi pe gard, promit ca il pun pe sotz sa filmeze. Sa vezi si tu.
Ma duc la nani, sunt obosita. Pe maine, fetelor!
Noapte buna!

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Si eu merg la nani.
Stiu, am inteles ca nu e aici locul pt retete dar nah, pentru ca am luat multi struguri pe care din motive de stomac nu-i pot manca poate se milostiveste cineva sa-mi dea pe PM o reteta de compot?

Noapte buna!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput