PRIETENE FARA TITLU ((10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Da asa este, si Tino sa blocat ca nu stia ce fac ...ca noi eram in toiul cautarii suzetei ca mereu era pierduta prin casa ... si saracul motan a mai mancat si bataie dupa ce l-am chinuit eu ... la batut gagica (Laika-matza) ca a indraznit sa miaune cand a fot in bucatarie cu mine ... este un motan sub papuc ... mereu il altoieste, se uita asta cand merge prin casa parca traverseaza strada, si in stanga si in dreapta ... ca sa nu si-o fure...

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA saracul motan,vai mor de ras,nici nu stii cat mi-au lipsit postarile tale

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Da fata la mare.
Mie mi-au zis cand m-am cazat ca nu e voie in fundul gol.

Ce bine ar fi daca ar avea camere on-line la gradi.

Mergi la inceput

Sincer cand intram, cei drept cam rar, nu prea imi gaseam locul, nu ma simteam in largul meu si in plus sa vorbesc de una singura nu imi sade bine.

Mergi la inceput

Unde ti-a zis ca nu e voie in fundul gol?? In Romania? Poate in Bulgaria,ca la noi majoritatea astia sub 3 ani erau in fundul gol pe plaja!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Unde nu e voie in fundul gol? In hotel? Eu pe plaja am tinut-o asa, in hotel era imbracata.
Pai cum mai, ai motan sub papuc? Am trait s-o aud si pe asta...
Sa stii ca sunt gradinite cu on-line, dar costa mai mult. In Timisoara n-am auzit, dar or fi.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Da Bulgaria.
Ma anuntat tata ca vrea sa ii faca cadou lui Raisa un sejur acum in Bulgaria ... dar sa vedem daca putem merge... ca Tino are examen pe 8.

Mergi la inceput

URSULINA ai dreptate,s-au mai schimbat din personaje,iar un ultimul an de putine ori s-au mai nimerit deodata pe DC cele de gasca,de la fostul "schimb 3" ,da' uite ca ne mai strangem p-aci cateodata ... Numai Denisa pune muraturi la ora asta in loc sa dea p-aci

Mergi la inceput

Ingrid ziceam si eu de gradi astea pt oameni normali nu cu aere, carora nu le stau bine banii in buzunare.

Nu, pe plaja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ursu, intra si tu la ore mai accesibile draga, la ora 1 noaptea cam doarme lumea. Ca norocul, eu de cateva zile n-am somn, dar sunt altele cand dorm de la 22. Mai rau ca Diana...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput