PRIETENE FARA TITLU ((10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Vai Jani, ce spaima ai tras! Uite, mai demult Diana a cazut pe treptele ce duc spre dormitoare, eu cautam dupa ea prin casa, deodata am vazut usa de la trepte deschisa si mi s-a racit inima instant. AM STIUT. Dar cand m-a vazut abia, a inceput sa planga..
Trebuie sa-ti asiguri toate obiectele din casa, eu am un dulapior cu sertare la ea in camera, cum tragi mai multe sertare deodata, pica. Si e greu...asa ca l-am prins in bolturi.
Vai, ce sfioasa esti...nu te stiam asa rusinoasa de nu poti sa primesti un compliment... Si fara ochelari pariez ca arati la fel de bine.
Anda, moor dupa filmul ala. Si la Mark zici ca ii place? Truuust in meee...sau my ssssinusss...Diana cand danseaza Baloo si ea e in picioare si misca din funduletz. Si de king Louie ii place. Mie imi place tigrul.. Azi sterg filmul, e pe stick si ii pun Pisicile aristocrate. Mai schimbam putin. Filmul meu preferat era Doamna si vagabondul. Ce mai plangeam la el..si cand eram mare. Deh, asa-s io, mai sensibiloasa. Si ma intreb de ce plange Diana la filme.
Moni, esti ocupata cu impachetatul? Eu calc, am spus de cand. Cu lambliile lui Diana. Acum sper sa nu ii mai iasa la analize. Adica, sa nu mai aiba.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Anda nu s-a lovit, doar s-a speriat. Am lasat televizorul cum e, pe jos, sa tina minte ca nu trebuie sa tranteasca atunci cand are nervi. Mai avem de iesit doua masele de jos, vad ca plange cand se trezeste, poate de asta... foarte nervoasa, oricum. Sunt momente in care nu ma inteleg deloc cu ea.

Moni n-am ajuns la Ikea ca era un trafic infernal intre aviatorilor si baneasa. O lasam pe duminica, cu nasii Carlei, cu puradeii dupa noi, ca si ei au sa-si cumpere diverse. In schimb mi-am luat cercei si am admirat cizme de la Bata, 750 ron . Cerceii sunt foarte frumosi, imi cautam de mult timp. Si ieftini.

Cred ca am probleme cu stomacul... am simtit niste dureri azi gen cutite, musai trebuie sa merg la medic.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara

JG si a mea se trezeste plangand si nu stiu de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID,AM TERMINAT,ACUM MA CONVORBEAM CU URSULINA!
JANI aoleu acum am citit,sper ca nu s-a lovit prea tare Carla!!!

Ce chestie,Diana care nu se omoara deloc dupa desene animate se uita cu placere doar la Alba ca zapada si ... CARTEA JUNGLEI! Cu astea s-a obisnuit de mica.dar nu e asa de sensibilca caDiana de Ingrid,sau cel putin nu o arata (poate seamana pe ma-sa )

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Da, vreau sa scapam de suzeta. E a n'spea oara. Au trecut 3 zile. Am vazut deja cativa copii cu dintii deformati si nu vreau sa arate asa Diana. Chiar daca se pot reface. Bolta palatina iar se modifica...deci, mai bine previi decat sa tratezi.
Jani, si Diana mai are 2 masele. Poate de asta e nervoasa Carla. Chiar ar merita filmata odata Diana cand plange. Si nu se mai opreste. O sa albesc de timpuriu.
De ce te doare stomacul? Poate ai gastrita? Sau tii regim? Toamna si primavara ma apuca pe mine...semnele clasice.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID si io mor dupa muzica si dansurile din Cartea Junglei, e suuuper fain facut!
URSULINA mai da raportul de Raisa,ca nu ai apucat sa detaliezi,la ce tip de gradi o dai,ce program are acolo etc.
ANDA mor de ras,nu l-ati filmat? Hai filmeaza-l odata si trimite-mi filmul!!! Parca il si vad,ca si mai demult dansa Mark asa haios!!!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Cat despre gandaci este plin de ei.
Pana acum o sapt nu aveam niciunul, a crapat o baba deasupra si neau invadat pe toti, acum am reusit sa scap iar de ei ... dar greu...

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ursoaica

Buna seara

JG si a mea se trezeste plangand si nu stiu de ce.

Ursulina ma bucur sa te vad.
In general, cand te dor maselele sau si alte chestii in gura, durerea e mai mare cand te trezesti si folosesti gura, eu stiu din experienta. De-aia ma gandesc ca poate de la maselele pe care le mai are de produs...

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Ursu, buna seara si tie! Eu stiu ca, daca se trezesc copiii plangand, au visat urat. Se intampla. La Diana e cam des.
Moni, eu sunt sensibila si dulce si delicata ca o floare! Dar am niste colti...ascunsi in gura, ca la rechini.
Alba-ca-Zapada..ioi, mi s-a aplecat de cate ori i-am spus povestea. Deci, filmul poate peste vreo luna i-l pun. Acuma seara m-a informat: "vreau 3 povesti si dupa aceea ma culc! Ai vazuuut? Sunt smechera!" Si i-am citit 3 povesti si smechera a adormit. La ora 23.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Gradi de zi nu stiu programul, mama sa ocupat ... este treaba ei ... eu nu vreau sa o dau dar alti copii nu avem cu care sa se joace si sa mai interactioneze. Asa ca ... gradi scrie pe ea ... si cica este prea mica ... defapt este cea mai mica.

Anda ... mai mai frumos flacau ai, si incepe sa semene si cu tati.

Noi de suzi am scapat "papata de matrix" pt ca ea a roso pana a rupt-o (si lui matrix ii place mult suzeta roasa) si am taiat-o si apoi iam dat-o ... replica ei : "nu e buna e papata". A plans 2 nopti si apoi gata.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput