PRIETENE FARA TITLU ((10)
Raspunsuri - Pagina 16
J G spune:
Ursu daca ai nevoie iti dau niste cl de substanta profesionala de dezinsectie, am luat-o acum cativa ani cand aveam invazie de de-aia rosii in bloc, e complet inofensiva pentru oameni. Brr... si-acum mi-aduc aminte... cum arunca Cristi galeti de apa cu substanta pe scarile blocului, ca vecinii erau prea scartari sa plateasca pe cineva sa faca dezinsectie.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
monica70 spune:
URSULINA si eu la visat urat ma gandesc prima oara,ca si Diana se mai trezeste plangand,sau certandu-se prin somn.Ea mai zice uneori si "ma doale piciolul" sau mai stiu eu ce ... Maselele le are pe toate de jumate de an,asa ca la ea nu e cazul.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Ingrid S spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ursoaica Cat despre gandaci este plin de ei. Pana acum o sapt nu aveam niciunul, a crapat o baba deasupra si neau invadat pe toti, acum am reusit sa scap iar de ei ... dar greu... ![]() ![]() ![]() ![]() www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006) |
Deci, nu mai pot de ras. Intra Ursu si vorbeste de gandaci. Spune de Raisa, ca nu mai stim nimic de ea. Povesteste si tu putin.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Ingrid S spune:
Aha, gata, am citit. Ce viteza aveti, fetelor!
Ingrid S si Diana
monica70 spune:
URSULINA gandaci
???
Nu mai poot,mai tineti minte visul ala a lui Tino???? 

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
pisoi3 spune:
URSULINA, cuscro, bine ai revenit, ce face nora mea? Vreau poze!
Multumim pentru aprecieri, pai si eu am o nora frumoasa.
Auzi, da' de ce au aparut gandaci dupa ce a murit baba?
MONI, hai ca o sa-ti trimit filmuletul, da, l-am filmat, e simpatic rau.
Distractie placuta la nunta, sa te distrezi si sa te relaxezi!
INGRID, asa e, ai dreptate cu suzi. Poate ii spui ca vrea Baloo sau ca vrea sarpele suzeta ei? Citeam undeva ca asa ii poti face sa renunte la suzi sau bibe, le spui ca le dai cadou personajelor de care le place lor.
JANI, bine ca nu a patit nimic, asa e, au perioada asta acum cu istericale, eu cred ca e varsta ca si pe al meu il apuca din cand in cand, mai ales cand e obosit sau il doare ceva.
Fetele, eu ies, ca mi-a venit sotiorul in seara asta si nu ne-am vazut de 5 zile.
Noapte buna, pe maine.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
Ingrid S spune:
Moni, ce vis? Ia detaliaza putin.
Ursu, ati scapat usor de suzi. Noroc cu motanul.
Ea inca mai plange dupa ea. Dar nu ma mai intorc din drum.
Ingrid S si Diana
Ursoaica spune:
Moni ma omori. Si acum mai tipa dar ii zic: TACI SI CULCA-TE

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ingrid S spune:
Anda, pune filmul in drop. Sa-l vaza si ochii mei pe frumos.
Nu merge cu datul suzetei. Merge cu pierdutul ei. Cica am tot cautat-o prin casa..eu am gasit-o dupa un timp, dar nu i-am mai servit. Ca mi-s satula de ea.
Ingrid S si Diana
monica70 spune:
INGRID,vai, pai a povestit odata Ursulina un cosmar de-al lui Tino,cum s-a trezit urlaaand tare de tot ca e plin de gandaci,sau asa ceva,Bine am retinut Ursulina?
A avut un stil de a povesti,de crapai de ras!!! Il si vizualizam pe Tino parca ![]()