PRIETENE FARA TITLU ((10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

In Romania poate vezi gandacii pe pereti Fetele din Ro voi nu vedeti ca deja se abereaza? Nu mai citesc pe aici ca deja m-am enervat!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki

In Romania poate vezi gandacii pe pereti Fetele din Ro voi nu vedeti ca deja se abereaza? Nu mai citesc pe aici ca deja m-am enervat!

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

MARAKI, daca te refereai la ce am scris eu, nu am decat atat sa iti spun: pai daca iti pare asa de rau de Romania, du-te inapoi.
Eu nu critic, ci doar spun. Nu ma plang de Romania, e o tara frumoasa, pacat de ce se intampla acolo.
Si, apropo, pe cine crezi ca intereseaza ca nu mai citesti aici?

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Poate nu ai fost niciodata la dr pediatru in Ro, eu cand aveam 5 ani mergeam la Stirbei Voda la dentist si erau personaje din povesti desenate pe pereti. Ca sa vezi ce ineptii poti sa scrii....mi-e mila de tine

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Nu voi m.ati vrut pe lista voastra?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Poate nu ai fost niciodata la dr pediatru in Ro, eu cand aveam 5 ani mergeam la Stirbei Voda la dentist si erau personaje din povesti desenate pe pereti. Ca sa vezi ce ineptii poti sa scrii....mi-e mila de tine

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Da, desenele erau acum 20 de ani sau mai mult, in cazul in care nu stii s-au mai schimbat lucrurile de atunci. Iar la pediatrul la care am mers eu cu Mark in Romania nu era absolut nici un desen, ci erau asistente scarboase, spagare si medici plictisiti si la fel de spagari. Si cu asta am incheiat.
Cat despre rautatea si intoleranta ta, no comment! Mila sa iti fie de tine insati si nu de mine, ca nu ai motiv. Deja nu mai am nimic de spus si nici nu iti mai raspund! Taticul meu m-a invatat ceva: al mai destept cedeaza!
Fetele nu sunt obligate sa citeasca ineptiile tale.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Noa saluti,da' ce-i p-aci??? Initial am crezut ca a postat din greseala Maraki aici un raspuns la alt subiect,da' vad ca nu.Oricum nu pricep nimic,probabil mi-a scapat ceva si cum mi-e greatza de gandaci , prefer sa vorbim de-ale noastre.Maraki draga, destul ai facut-o pe Deea sa nu mai scrie aici,presupun ca asta urmaresti si acum cu Anda,altfel chiar nu pricep ce vrei de la noi??? Daca ai de spus ceva normal spune,dar scuteste-ne de artzag si nu ne mai acuza ca aberam si de-astea.Nu te obliga nimeni sa citesti aici,cu atat mai putin sa fi de acord cu ce discutam.Sunt pe DC suficiente subiecte unde te poti certa si contrazice in voie.Io una m-am saturat de asa ceva!

Am fost la pensat cu Diana dupa mine,dar a cerut sa fie si ea tunsa,asa ca i-a mai aranjat varfurile.S-a pus pe inspectat si intrebat ce-i asta,ce-i aia ... noroc ca a durat putin pensatul si n-a ajuns aia sa isi piarda rabdarea.Ba a cam ramas afis cand Diana a tras si inchis usa plianta zicand : "SA NU NE TLAGA CULENTUL" - grijulie foc fata mea!
ANDA pai io zic ca diferentele alea de pret intra in buzunarele importatorilor si probabil se tin toti de manutza sa nu scada nimic,doar vor sa traiasca numai ei bine,nu? Pai frate-meu s-a intzolit numai din Germania,Austria si pe unde a mai bantuit in ultimii ani - acolo a gasit lucruri de firma sau nu ,mult mai ieftine.A mersi de complimente,da' mai am de lucrat muult si bine ... la muschii de la bratze JANI cum stai?
Cumparasi ce voiai?
INGRID tu pe unde bantui?
Of, ma car la calcat si facut bagajele,am timp doar vreo ora jumate cat o tine mami pe Diana ... N-am cheeef,urasc sa calc!!!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Haideti mai fetelor, ce va suparati?
Maraki a uitat sa se spele pe maini si e nervoasa acum. (asta e de la alt subiect, nah).
Noi trecem iar printr-o perioada grea, sincer nu stiu cum s-o gestionez, plange Diana de sare camasa pe ea, din cauza ca si-a pierdut suzeta. Asa ca, n-as vrea sa va amarasc si pe voi cu asta, ca toata ziua imi toaca nervii.
Anda, parol ca eu zilnic ii dau o bucatica de cioco Dianei, alba pt ca nu o agita asa de tare. Ce sa fac mai, pediatra mi-a zis ca e ok o bucatica mica zilnic. Stiu ca sunt mari diferentele de pret intre Romania si afara, eu am o prietena buna in Germania, cand vine aici ii comand hainutze pt Diana si imi iese mult mai ieftin.
Jani, sa nu-ti schimbi culoarea, ca iti vine foarte bine. Acum, eu cand am vazut poza am crezut ca e altcineva...foarte misto arati! Ceva poze cu frumoasa ai?
Moni, uite acum bantui si scriu, ca dupa aia merg langa fata mea cea crizata. Azi a adormit la 15,40 si s-a trezit la 18,40. Ce ceas are! Se culca tot mai tarziu, sunt tare necajita, stiu ca somnul bun pt copilasi e de la 21-23. Nu credeam ca voi ajunge la asta...Se uita la Cartea junglei, ii place de numai, si tipa cand vine Kaa, pitonul sa-l manance pe Mowgli...are emotii!
Mira, cum s-au adaptat fetele la gradinita? Eu tot intreb si intreb, ca acusi vine "groaznicul" (cum spun eu) peste noi. De ce sa tai dulciurile? Tu vrei regim sau ce? Ca asa slaba cum esti tu ar vrea multe fete..sau ca Moni. Eu tot vreau sa mai dau jos, nu pot si pace! Dar si bag in mine seara, prajituri, clatite etc. Si ma mai mir...
Bee, ce fetitza sociabila ai tu! Toata admiratia pt ea. Pai Diana nu intreaba pe nimeni, iar daca vrea ceva, ma roaga sa vb eu cu copilul respectiv. Of, ce va face la gradi, habar nu am! Lasa ca creste si Razvan si nu va mai fi atat de greu. Si Diana se ridica si se holba la noi peste marginea patutului ...cum erau vremurile alea..frumoase, dar n-as mai putea sa o fac inca o data.
Daniela, mergi cu copila la ortoped? Sa ne zici si noua..sau poate ai fost deja? Nu mai stiu ce ai scris, ca tu ai inceput-o de dimineatza, oricum tare aiurita sunt azi.
Io-te ca deja zbiara dupa mine, pai da, ca mult a stat cu tata-su. Si nici n-a servit multa mancare azi..

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

'Naseara,

Gagici, oricine arata bine cu ochelari de soare si buzele tzuguiate. Oricum Ingrid ai fost totala ca ai crezut ca e altcineva . Ce faci cu Diana, ii dai suzeta inapoi?

Cred ca a fost ceva in aer azi ca si Carlita a fost istericoasa. Inclusiv de nervi a dat jos un tv de pe masuta, eu nu eram in camera cu ea, doar am auzit, zdrooong si apoi pe ea tipand foarte ciudat (sufocat asa) si am crezut ca a cazut servanta pe ea... pana am vazut-o, ma fetelor mi s-au racit picioarele! Nu mi s-a mai intamplat... maine o sa asigur servanta in bolturi.

revin, pauza de tigare.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

MONI, lasa ca arati super bine, esti o frumusica si o slabuta. Super Diana la faza cu trasul de curent. Pai vezi, are grija de mamica ei.
Nici mie nu imi place sa calc, il las pe George cu placerea asta.
Si da, ai dreptate, cred ca diferentele de pret sunt provocate de importatori, dar ar trebui o lege ceva, sa le dea la cap, ca prea profita.
INGRID, imi pare rau ca plange Diana dupa suzi. Vrei sa o dezveti de ea?
Cat despre Cartea Junglei, te inteleg, si al meu e la fel, e innebunit dupa ea, mai nou face ca sarpele ala, stii cand se uita la Mowgli si ii spune: 'Trust in me!' A, si merge ca elefantii, stii, cum merge Mowgli dupa elefanti, cu funduletul in sus, cum vede ca apar elefantii anunta: elefant si incepe sa mearga la fel ca ei.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Aoleu, JANI, si nu a patit nimic, da?
Nu s-a lovit rau, nu?
Of, saracuta, iti dai seama ce s-o fi speriat.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput