PRIETENE FARA TITLU ((10)
Raspunsuri - Pagina 13
monica70 spune:
UAU JANI ce fain iti sta cu parul lung! Si vrei sa slabesti,auzi la ea! Eu vad ca arati super bine! Astept si alte poze cu Carla ! E o scumpa, acum cum are parul mai lung de-atat?
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
J G spune:
Nu Moni... pe caldurile astea, as chinui copilul. Tocmai ce-am tuns-o in seara asta ca era latzoasa.
Merci, si mie imi place cum imi sta dar il fac blond la loc...
Bai n-am chef de nimic azi, nici de bicla, mi-e lene si sa ma demachiez... mai ales ca am mai vazut niste fire albe noi... de ce albesc in crestet, de ceeeeeee? Vreau in parti!
Maine am program de mutat mobila si apoi mers la Ikea... vreau sa-i iau Carlei masuta si scaunel
si un dulapior de baie pentru toate acareturile mele. Si masa de calcat... intelegeti, la mutare am aruncat tot ce nu-mi mai convenea.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
monica70 spune:
JANI spor la cumparaturi! De ce te faci mai, blonda? Ca iti sta f.f. bine asa! Spor si la demachiat,vezi ce bine de mine ca nu ma machiez never? N-am treaba
.Eu am ceva fire albe in fatza,dar nu le prea bag in seama,o sa ma mai dau odata cu sampon colorant la nuantza parului,colo prin noiembrie poate ...
Aaaa ... si lasa lenea,treci pe bicicleta aia
daca tot ai dat banii pe ea!!!
Merg sa ma culc si eu,noapte buna !
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
marchplayer spune:
Neata fetele, eu la o cafeluta rapida ca acu ma ajung kinderii din urma. Deocamdata stau in casa cu trei adulti, robert, matusa si mamaia. S-au sculat mai tarziu in dimineata asta. Ioana ca asa s-ar scula ea de obicei daca ar fi liniste iar Rares a avut program artistic, s-a trezit pe la 2.30 si nu mai avea chef sa adoarma neam. M-am chinuit cu el pana la 4 dimineata.
Jani, ai dreptate in totalitate si as mai completa si eu putin lista aia. Felicitari pentru bicla, trebuie sa ai multa vointa sa faci ceva sport la domiciliu cand sunt atatea alte tentatii, gen calc, tv, pat...Pupici Carlitei. Nu stiu unde sa vad si eu poze cu voi.
Anda, nici cu voi n-am gasit poze. Deci Mark era la fel de mamos? Zici ca o sa scapam ceva mai tarziu de nebuneala asta?La Rares doamne fereste sa nu-i faci pe voie ca imediat de enerveaza si incepe a urla. Chiar daca incercam dupa aceea sa-i indeplinim voia ca nu mai vrea si face si mai urat. Se pune cu curu in sus si cu capul in jos si da-i plansete. Nici nu mai stiu cum sa procedez. Stiu ca trebuie sa fiu calma si rabdatoare. O face asa din gelozie? O fi frustrat?
Ingrid, m-am amuzat si eu de gimnastica Dianei. Bine ca nu a cazut.
Eu pentru chiuveta de la baie le-am facut un fel de ladita de lemn lata, fara picioare sa avit astfel alunecarea de pe scaunelul de plastic. Chestia asta este foarte stabila. Ioana deja nu prea mai are nevoie de ea ca ajunge si fara.
Moni, tu esti in pregatiri de nunta, plecati in seara asta sau maine? Lasa ca si copii mei stau pe starda pana tarziu. Eu cum ii bag in casa cum facem baie si apoi culcarea.
Sa va povestesc o faza...Ioana a descoperit de multa vreme ca Rares are un sex diferit de al ei, deci baietei au putulina iar fetele pasina. Intr-un timp vroia si ea o putulina. Intr-o seara la dus Ioana isi scotea nisipul din pasica si dintr-o data imi spune: Mami, eu am in pasina o limbutza si Rares nu are?!!!!!! Am ramas afis?!
Ma duc sa-m imbrac si sa-mi hranesc copii. Au inceput sa se tireze adultii
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Bee spune:
Buna fetele.
Bag si eu nasul odata si cand colo ce vad? Activitate febrila la tastat de zor. Pe mine cui ma lasati? Ma mananca de tot astia mici (si-mi plaaaaace).
Daniela, era cat pe ce sa ne intalnim zilele astea. Aseara facusem planul sa plec la mare cu Ana. Si inca n-a cazut de tot planul pentru candva luna asta, cat mai e cald. Voiam sa vin cu cortul sa merg in Vama veche, sa stam pe nisip si sa facem baie (inca e apa buna, nu?). Dar.........sa zicem ca m-am cam impacat cu barbatul si avem in plan un targ de mobila pe ziua de azi, iar maine.......? Copii.
Ufff si pe mine ma calareste Razvan la greu, zi si noapte. Urlacios nevoie mare, daca nu il iau in brate. Noaptea e rautz, plangacios si agitat (m-am obisnuit ca asa a facut de cand s-a nascut), ziua parca se joaca mai mult decat Ana, plus ca a inceput sa se joace cu Ana. Asta noapte a fost show. Pe la 1 trezirea (de parca ash fi dormit ceva), lapte (de la bibe, doar doar m-o lasa sa dorm), il pun in pat, la discutii cu sotzul, etc si odata-l vad in picioare, pe varfuri, isi itzea capul peste tablia patutului sa ne vada! SI cand ne-a vazut, racnete, ia-l pune-l langa noi, mai un supt, mai ridicat in fund, pus la loc, toata noaptea. Mi-e si frica cu el. Se ridica in fund si se uita la noi (intre noi fiind). Noroc ca dorm usor si-l simt.
Ana face parte din categoria "copiii agresiv de sociabili". Merge in parc la copiii: "Vrei sa te joci cu mine?" Daca subiectul tace sau incuviinteaza, urmeaza "Unde ne jucam?"
Pai copiii se joaca, nu discuta pe acest subiect. Si a si inceput sa realizeze chestia asta. Zilele trecute, noi toti 3 in parc, fara galetusa, lopatele, maaaare gresala. "Mami pot sa ma duc si eu la nisip?" "Dar n-am galetusa si lopatele" "cui sa-i cer voie sa ma joc?" "Nu-i ceri tu voie baietelului" O incurajez eu sa se duca, mai apare o fetita pe care o stiam ca fiind agresiva si rautacioasa si fii-mea pune mana fix pe jucaria fetitei.
Aia zbang, sare la Ana, trage jucaria, Ana zbiara, etc. Mila mi-a fooost de a mea. Ea e asa de generoasa in general si nu poate sa inteleaga comportamente de genul asta (pe care si ea le are in prima faza, uneori). Am plecat de acolo si-mi spune "De ce e fetita aia asa egoita?"
Musai tb s-o dau la gradi sa aiba copii cu care sa se joace in mod constant. Ii lipseste asta cred.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
miraklucker spune:
Janina, dupa cate imi amintesc esti si tu in 16 martie nascuta, nu??...si sora-mea. Ea face drumul Tm-Bordeaux si Bordeaux-Tm de cateva ori pe an, cu o zi oprire la mine.....asa ii mai vad si eu. A inceput cu o bursa de master de cateva luni, apoi s-a maritat si l-a luat si pe barbatu-su.S-au inscris amandoi la doctorat, apoi au venit fetele, nascute acolo, a avut 4 ani maternitate, asa si-a pastrat postul de asistenta pe catedra de info la facultate, barbatu a bagat 3 ani intrerupere pentru studii...a lungit-o cu doctoratul pana la infinit, fetele au fost si acolo si in -ro la gradi. De niste ani tot spune ca e gata, ultima oara si uite ca tot gaseste cate ceva sa o mai lungeasca. Si-au costruit casa in Ro, in sfarsit e gata, acum vrea sa o vanda, ca mai au un teren pe strada alaturata care cica e mai mare si cu spatiu verde in fata, si sa-si faca alta. .....e totala, acum sunt in Fr au inceput fetele scoala si gradinita, asa o mai lungesc un an, daca sunt inscrise acolo, dar se intorc peste cateva saptamani acasa...............Eu una ametesc numai cand povestesc
, ea n-are treaba.
Anda lasa ca te vei obisnui si in oras mare. Bine ca ai obtinut transfer si poti lucra in continuare. Asa e, eu mi-am schimbat serviciul tot pentru sot, ca el nu se putea impaca cu ideea de a ne stabili aici unde suntem si cu atat mai mult mai inspre serviciul meu. Acum voi lucra mai aproape (30min), si sper ca pana vara viitoare sa ne luam o casuta acolo. Nu e chiar idealul pentru sot, el vroia si mai aproape de unde vine el, dar este in directia dorita, plus ca am mai locuit acolo, eu in primul an cand am venit aici iar el peste 10 ani., si pot oricand sa vin in vizita aici (am prietene, e lacul...)
...nu citii nimic dar recuperez![]()
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
miraklucker spune:
Oauu, Janina, nu te-am mi vazut de mult, mie imi palce cum iti sta si cu parul lung si inchis la culoare. Si Carla ce mare s-a facut.si ce dulce e.....stii ce le-am promis ca le aduc la ai mei data viitoare cand merg acasa??? ulei, orez din ala care nu lipeste(bunica-mea a ramas impresionata cand a fost aici de orezul asta) si faina neagra, amestecata, de secara ca sa faca paine (mama si-a luat o masina de facut paine si face singura, dar nu se gaseste decat faina alba).Toti imi spuneau cat de scump e uleiul in Ro. Taiem ciocolatile, dulciurile de pe lista...ca si asa ingrasa. Si de sistemul sanitar nu mai vorbii. Am lucrat in Ro si lurez si aici si nu pot sa nu ma gandesc la bietii oameni necajiti si sa vad aici cum au de toate, cum fac risipa cum arunca medicamentele pe care oricum le au la discretie. Normal ca se si plateste mult asigurarea medicala dar si serviciile sunt pe masura.
Anda a fost bine.... La noi de luni si pana miercuri e mai mult de lucru, apoi e mai putin, vineri mai ca somam,....acum nu ca aprope ne-am injumatatit, nu stiu ce vor face dupa ce plec si eu ca inca nu au nici un candidat. Cei drept si eu ma gandesc cu putin regret la ce las aici, ca e bine, si nu stiu ce ma asteapta....sigur mai mult lucru ca voi lucra singura sau cea mai mare parte din timp singura
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
monica70 spune:
Ceau fetele,incerc si eu sa va citesc,cu Diana chinuindu-ma cu intrebari alaturi.M-a pus naiba sa ii iau calcator ... cu baterie. Si scump si galagios ca naiba,daca stiaaam
Acum ma tot intreaba de ce nu face ... spume
Si ca "UITE MAMA CA NU ALDE!" ![]()
Eu am fost la intalnire cu italianca,a venit si patronul.Fix cum ma gandeam.Saptamana viitoare sunt inca relativ libera,doar cursuri de pregatire joi si vineri si probabil marti ,ma suna azi sau luni sa imi zica la ce ora sa merg.Conta pe august o face tipul care pleaca (motivat f. bine financiar ca sa plece) si pe 15-16 imi preda actele la zi.Deci ce pot zice decat ... uraaaa!
Drept urmare am venit acasa,am luat srumfa si am coborat la cumparaturi.Mi-a scos ficatzii,ca la cabinele de proba tot tragea perdeaua
plus ca vorbea tare si alerga in nestire.Dar mi-am luat la reducere doua rochite dragutze si decente pentru mers la serviciu.Doua la pret de una,tare-s incantata,mai ales ca-s fluide, usoare si nu trebuie calcate! Si ieftine - 90 lei amandoua.
http://www.dropshots.com/dia4#date/2008-09-05/12:58:20
Merg si eu sa mananc cu Diana ,pe urma dupa ce o pun la culcare,revin sa va mai raspund.
monica70 spune:
Gata,Diana e in pat cu bibele cu iaurtzel,a mancat inainte si o farfurioara plina cu ciorba cu multe legume.
BEE ma bucur ca mai dai un semn de viata.Chiar ma gandeam pe unde bantui,ati mai stat mult la socrii la Ploiesti? Ana e tare figura cu stilul ei! Diana mea daca vrea jucariile altor copii necunoscuti,de multe ori nu se prea baga sa le ia,ci tot imi zice mie sa le cer
Chiar ca trebuie sa ies zilele astea cat mai am timp cu ea la joaca,dar carand niscaiva jucarii dupa noi,sa vad cum se mai comporta.Sper sa reusiti sa ajungeti la mare! Si daca ajungeti n-o rata pe Daniela,s-ar distra de minune Anutza cu Ioana,sunt sigura!
DANIELA pai sunt in pregatiri in sensul ca n-am pregatit inca absolut nimic
.Plecam maine pe la amiaza. Diseara mai merg la pensat,inainte de aia pana la dentist.Si maine dimineata la 9 la una sa ne faca ceva freza si mie si lui mami.Cea la care umblu eu are plin de mirese,doar daca as fi mers in seara asta sa imi faca.Da' nu ma vad dormind cu fixativ si agrafe in par
Nunta va incepe oficial doar la ora 18,ca ei sunt deja cununati si la primarie si la biserica,ba au si un bebe de 6 luni deja
Au mai facut o nunta saptamana trecuta in localitatea de unde e mireasa ... Aiureala,dar asta e.E mai greu de carat puhoi de neamuri si prieteni la distante mari.
MIRA vaaaai cum sa taiem ciocolatile de pe lista??? 
![]()
DANIELA am uitat: ce spirit de observatie are Ioana!!!! ![]()
pisoi3 spune:
Buna fetele,
INGRID, mi-o inchipui pe Diana cum se tinea!
Bine ca n-a cazut si nu s-a lovit.
Da, si eu ii mai dau ciocolata lui Mark, alba si normala, insa am observat ca atunci cand ii dau ciocolata normala are o energie ceva de speriat! Nu mai punem mana pe el, alearga de parca e turbat!
Cat despre diferentele de pret dintre Romania si Belgia, asa e, are dreptate JANI, nici nu se compara. Sunt niste preturi in Romania de te omoara, eu nici acum nu am sa uit cat de mirati am fost cand am ajuns aici, in 2006, si am vazut cat costa borcanelele si hainutele. Mi-aduc aminte ca am cumparat toate hainutele pentru 9 luni, ca nu am cumparat din Romania pentru ca ni se spusese ca aici sunt mai ieftine. Si ne-am mirat ce putin am dat pe ele, in timp ce in Romania am fi platit clar mult mai mult. Sau la laptele de crestere, la fel, in Romania e super scump, chiar imi spunea ieri prietena mea cat costa si ma miram pentru ca e aproape dublu fata de aici. Si tot asa, eu nu inteleg diferentele astea de pret, mai ales la ce salarii mici sunt in Romania, pentru oamenii obisnuiti vreau sa zic.
JANI, de ce nu iti cauti tu ceva de lucru in institutiile europene? Te-ai descurca super bine cu salariul si ai putea sa o iei si pe Carla cu tine. Daca vrei mai multe detalii, intreba-ma.
A, si am vazut poza, esti o frumoasa, iti sta super bine cu parul lung, la fel si culoarea e frumoasa foc.
DANIELA, uite aici link cu pozele lui Mark: http://picasaweb.google.fr/Pisoiasmic
Da, si Mark era mamos, plus ca avea o perioada cand nu suporta sa il lasam singur in camera. O sa-i treaca si lui Rares, plus ca el o fi saracutul si gelos, el e micut, tu mai trebuie sa te ocupi si de Ioana, cine stie ce o fi in capusorul lui.
Iar despre Ioana, super tare faza, imi imaginez faza![]()
BEE, sporuri la gasit mobila. Saracuta Ana, ce surprinsa o fi fost ea cand a vazut ca ii ia fetita jucaria. Asa e si al meu, din cand in cand isi mai ia bataie (el si prietenul lui cel mai bun) la cresa de la copiii mai mari si mai agresivi, si pe urma imi ziceau educatoarele ca se duce si le intreaba de ce i-a facut baietelul respectiv bobo (adica buba).
MIRA, bine ca nu e distanta mare intre casa ta si locul de munca, cat despre sot, lasa ca se obisnuieste el.
Distanta mare ma termina si pe mine si noi faceam naveta pana la Luxemburg si pierdeam mult timp pe autostrada, mai ales cand prindeam ambuteiajele cele mari.
Bine ca a fost bine la serviciu, asa e, e greu cand iti schimbi locul de munca, dar te obisnuiesti cu noul loc de munca, totul e sa fie totul ok si atmosfera placuta.
Iar cu asigurarile medicale ai dreptate, si noi platim dar cel putin suntem acoperiti si medicii sunt super, la cea mai mica chestie iti fac o multime de analize, plus ca, daca ai o problema mai serioasa si ai stat in spital, dupa externare, te suna o asistenta sa te intrebe cum te simti, daca totul e in regula etc. Eu am ramas cu gura cascata cand am ajuns prima oara intr-un spital aici, venisem cu asta mic la medic ca avea varicela. Jucarii, desene pe pereti, asistente serviabile, medici la fel, toata lumea draguta, ce mai, occident, vorba unei colege.
MONI, bine ca este totul in regula la noul loc de munca. Frumoase foc rochitele, iti vin foarteeeeeeeeeeeeeeeee bine, sa nu fie de deochi. Sa le porti sanatoasa!
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com