PRIETENE FARA TITLU ((10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hello,

Moni n-am facut lapte, eu in w-e am timp de figuri de-astea. Da-i inainte cu ganterele, eu am de 3kg, fac serii de 25 in fiecare pozitie .

Am fost la ORL, s-a uitat tanti aia in toate gaurile cica n-am nimic in urechi, ca mi s-a parut. Consultul a durat sa zicem 50 de secunde= 75 ron. Cool, ha?

Ingrid sa sa stii ca nici eu nu mai cumpar suzete... mai am 4, una e deja cam lipicioasa- o arunc.
Fetelor stiti cate suzete am gasit cand m-am mutat? Adica pitite de Carla prin casa? 13. Unele nefolosite, de-alea csre dispareau a doua zi. Oricum la Carla suzy e de fitza, adoarme cu ea in MANA.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

75ron un minut ??? Mai da-o incolo de treaba,mai bine te consultam io (imprumutam otoscopu' de la Ingrid ) si in acopeream cheltuielile cu o tura de cosmetica,manichiura,pedichiura,coafura
Si la Diana dispareau suzetele cand folosea.Le gaseam si noi ulterior prin sertarele de la birou,sau te miri pe unde ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,

DENISA, tu ca de obicei, harnicuta, eu n-am sa te uit cand erai graviduta cu Emma si erai ca o furnicuta. Bravo Emmei pentru limbile straine!
MONI, pai hai la noi, noi va asteptam cand vreti voi. Dar stati si voi mai mult, nu numai un week-end ca ala trece repede.
Da, avem in continuare Matizelul, nu ma indur sa ma despart de el. Desi in toamna asta o sa ne luam o masina mai mare, nu vreau sa il dau, il iubesc prea mult si nici nu am avut probleme cu el.
JANI, si mie imi place mult la Brugges, la fel si la Ostende, nu se compara cu Bruxelles. Si oraselul asta in care am stat noi e frumos foc si foarte curat. Iar la ciocolata, de acord cu tine, asa e, e delicioasa! Sa-l vezi pe fi-miu cum baga cand prinde (nu ii dam noi foarte des). La faza cu plecatul din Romania, te inteleg, si eu zic la fel ca tine, de aia am si plecat de altfel. Asa e, are dreptate Moni, e greu sa te desparti de familie, depinde de fiecare om in parte. Mie sincer nu mai imi este dor de nimeni din Romania, doar de tata, socri si prietenii mei pe care ii numar pe degetele de la o mana. Asta este, fiecare cu viata lui, eu una n-as mai putea sa traiesc in Romania. Cu binele te inveti repede.
Deci nu aveai vata in ureche?
Ca mi-am adus aminte, asa a patit socru-miu cand a venit la noi, a ajuns la orl si i-au scos vata. Asta uitase vata pe care si-o pusese in avion sa nu i se infunde urechile.
MIRA, cum a fost azi la lucru?
INGRID, multumim pentru aprecieri, la fel, si printesa ta e o frumoasa. Apropo de condus, cum prinde scaunul soferului liber, cum se urca acolo si spune mereu: comme maman (ca mami). Niciodata nu spune ca tati, desi si tati conduce, dar e adevarat ca nu asa de des ca mine. Iar despre stress, pai ce stres sa aiba? Se joaca toata ziua, la cresa se distreaza, e super fericit, si noi pe langa el cand il vedem asa de jucaus.
Iar poze cu motanii o sa pun curand, numai sa le descarc de pe camera, ca sunt o multime.
DANIELA, mi-l si imaginez pe Rares cum se agata de tine sa ii dai titi. Scumpul mic, asa era si fi-miu cand era de varsta lui. A devenit cu adevarat independent cand l-am dat la cresa. Pana sa-l dau la cresa era mereu agatat de mine sau de tati, Moni stie ce zic.
Iar Ioana sa se ia de mana cu fi-miu cu mancare, la fel e si asta, ar manca doar ce vrea el, mai ales chocolat.
Ma mai apuc sa impachetez, sunt prin zona.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

ANDA da mai fix asa era Mark,cum dispareati se smiorcaia.Dar ultima oara cand ati fost p-aci,nu mai era asa dependent de voi,deja baiat mare ce mai!
INGRID m-a pus Ghita sa te intreb daca Genu e la "revolutie"
Bai JANI cine se pune cu tine,auzi gantere de 3 kg si 25 in fiecare pozitie!!! Arnold ajungi! Io deja m-am impiedicat de ele de 2 ori numai acum seara Acum le-am pitit mai in lateral,dar asa uit de ele ...
Diana abia de 10 minute a sosit sus,i-am tras un dush rapid ca mirosea efectiv a transpiratie !!! Imi imaginez cat o fi fugit si sarit cu copiii! Acum e in pijama si striga dupa taica-su sa se grabeasca cu laptele.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Motivele mele de plecat din tara...

Praf, caini vagabonzi, tigani, blocuri gri, parcuri prafuite/putine, prejudecati, coruptie jenanta (si afara e coruptie da' parca e mai elegant, asa...), mitocanie, bagat in fata la cozi, ciupit tzatze pe strada, bataia copiilor la rang de educatie seculara, lipsa de siguranta (politie/justitie), spitalele si loteria daca te imbolnavesti/nasti, Carmen Paunescu 3 morti 2 ani cu suspendare/ Jiji superstar, sistemul de invatamant, nivelul de trai raportat la venituri (ex: eu platesc pt apartament neamenajat nemobilatin Buc 400 eur/luna, Cristi platea acum cateva luni pe aceiasi m2 600 amenajat mobilat, dar fara intretinere, deci cam ajungem la paritate si unde mai pui ca eu am avut un mare bulan sa gasesc chirie atat de mica !!! sau sa va zica Anda cat costa o sticla de 2l de ulei in Belgia, sau sa va zic ca toate hainele Carlei sunt din Belgia pt ca e mai ieftin, muult mai ieftin, sau sa vedeti pretul la borcanele etc...).
Ma deranjeaza diferentele enorme de pret intre un magazin Promod din Bucuresti si acelasi din Bruxelles. Ma calca pe nervi!!

Si ZGOMOTUL oameni buni! CLAXOANELE!! Pai afara daca auzi un claxon odata la 3 zile te sperii, si eu sunt isterica de la claxoane si motociclete.

Tara de 2 lei!

S-a terminat bugetul pt oncologie pe anul asta, pt ca Nicolaescu a luat 200.000 din bugetul de 550.000. Nu mai exista medicam. compensate pentru bolnavii de cancer. De ce? Asa de sanchi, ca doar nu se deranjeaza cineva sa-l intrebe! Ce-i asta? Tara lui Kafka direct.

Mergi la inceput

Jani da' mai ai dreptate,numai la faza cu claxoanele la noi nu prea e cazul,doar sambata cand sunt nunti ii apuca Poate in Bucuresti se claxoneaza la greu.Eu tot mai sper ca o fi bine.Uite la noi au inceput in oras renovarea cu credite + ceva fonduri europene .Si au luat fain frumos traseul principal de la intrarea dinspre Nadlac,pana la iesirea spre Timisoara.Tot ce se poate: canalizare,linii de tramvai,sosea,borduri,trotuare,alei dintre blocuri,locuri de joaca,spatiu verde.E de nerecunoscut cum arata acum si au lucrat de calitate si rapid.Incet incet o sa se miste treaba,dar din nefericire pestele de la cap se impute,grosul banilor sunt impinsi spre Bucuresti si ce fac aia pe-acolo,e jale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Jani, ce tirada...La noi in Timisoara nu e chiar asa de tragic. Eu una ma bucur ca nu stau in Bucuresti. Sa stii ca niste cunostinte, au plecat in America si s-au intors dupa 3 ani. N-au mai suportat singuratatea..ajunsi aici au si divortat. Le-a fost tare greu..Dar cred ca nu peste tot e la fel. Daca esti pregatita sa pleci si n-ai niciun regret, go ahead! Sunt convinsa ca iti va fi mai bine.
Mai, vb lui Moni: o groaza de bani la medic si de fapt, nu aveai nimik in ureche...
A adormit Diana cu greu, inca n-am gasit suzeta. Ea o tinea in gura, isi strica dantura, daca o manevra in mana n-aveam eu treaba cu ea.
Am ras asta-seara ca o nebuna. Mi-am amintit de ieri o faza. O pun seara pe scaunel la chiuveta sa se spele pe dinti, eu umpleam paharul cu apa pt clatit si odata o vad cum se clatina si ii pica scaunul in spate....ea ramasese agatata de chiuveta cu manutele, se tinea in disperare. Bine a facut, altfel pica si se lovea cu capul de gresie.
Dar atat am ras...nu pot sa uit cum se tinea...
Si acuma seara m-a pufnit rasul, ea se chinuia sa adoarma...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Anda, si Diana ar vrea sa stea in fatza, nici vorba! Cateodata o mai las, cand spala sotul masina, tare ii place, da drumul la muzica si se relaxeaza.
Si tu ii dai cioco la Mark? Eu doar ciocolata alba...mama ce ii place, ar manca non-stop.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Vai INGRID mi-o si imaginez pe Diana agatzata asa
JANI adevarul e ca decat sa locuiesc in Bucuresti (tot departe de ai mei) as prefera sa emigrez.Dar undeva mai aproape si mai relaxat,asortat mie,gen Italia

Mergi la inceput

Ingrid m-a umflat rasul citind, saraca Diana! Ai vazut ce instincte au?

Fetelor stiu, in Bucuresti e cel mai rau. La voi in vest e alta viata insa doar pentru o parte din plangerile mele.
Deocamdata e foarte greu sa plec fiind singura. Cand pleaca o familie e altceva, eu trebuie sa mai astept sa mai creasca iubita mea.

Cat despre singuratate, noi in Buc suntem oarecum obisnuiti, foarte rar ai timp sa vezi prietenii... Pentru ca in general la timpul de stat la serviciu se mai adauga de cele mai multe ori 2h naveta dus-intors la munca. Cu familia n-as avea regrete, din contra.

Eh, pana una alta... www.flickr.com/photos/11798701@N04/2828149459/" target="_blank">va pup

Incerc maine sa mai pun poze cu Carlita, acum am vazut ca ultimele sunt de prin mai!!

Mergi la inceput