PRIETENE FARA TITLU ((10)
Raspunsuri - Pagina 11
marchplayer spune:
Noi inca mai mergem la plaja, am fost si ieri. Din pacate putem doar dupa amiaza, adica pe la 17 deci nici pomeneala de baie ori bronzat dar ne jucam foate frumos acolo la nisip. asa mai am si eu putina pace ca nu mai stau chiar asa dupa rares sa nu se mai bage in toate strachinile. Alerg cu Ioana pe malul marii, este super, facem castele care in secunda doi sunt daramate de copii...
La capitolul mancat noi stam destul de bine. la Ioana problema nu este ca nu mananca, ci ca mananaca doar ce vrea ea! Ar manca doar bmboane si ate prostii cand vine vorba de ciorba sau supa brusc ii pere foamea si stunci trebuie sa incepem vrajeala de bagat trei linguri in gura.
Citeam odata ca si alti copiise mai plang de dureri de picioare. Ioana cam odata pe luna in vara asta s-a plans de dureri, chiar schiopata, dura cam o ora chestia asta. La doctor mi-a spus ca ar fi dureri de crestere si ca sa-i dau calciu 10 zile pe luna si atunci cand se plange de dureri sa-i dau nurofen. eu nu sunt rea convinsa si am sa merg si la un ortoped. Adevarul este ca ea a crescut si foarte mult. Cred ca este una dintre cele mai inalte fetite din cate cunosc eu. S-o mai masor ca n-am mai masurat-o de la inceputul verii.
vad ca toata lumea se da pe bicicleta, si Ioana merge cam de prin mai dar nu este fun. facem si noi vreo cateva sute de metri pe zi. Ea are bicicleta asta de cand avea 1 an. Atunci i-a cumparat-o soacra-mea
Moni..scrisori de dragoste:))))))))
Denisa tu esti ocupata ca intotdeauna. Felicitari Emmei pentru limbile straine. Sa stii ca te invidiez penru gradinita aia. Tare mlt mi-ar fi placut si mie s-o dau pe Ioana la montessori. Am vazut ceva poze cu voi intr-un aqua parc cred ca erati. Balene...delfini...o minune. N-o sa vedem noia sa ceva prea curand.
Ma duc sa le repar micul dejun la copii
Pupicei
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
Buna dimineata si io-s la o cafea cu biscuitzi alaturi ...
Diana a inceput show-ul matinal ca voia sa toarne sampon in WC - INGRID chiar cred acum ca vrea sa imi curetete baia
.Daca a vazut ca nu o lasam,a mers in camara si a venit cu matura mica si o lopata.Dar n-a fost bine! S-a dus iar si a venit cu matura mare ... iar circ,nu voia sa o lase dar dadea cu coada in mobile.Pana la urma s-a calmat cu bibele cu lapte.In schimb vad ca l-a apucat pe husband harnicia,deja aspira in dormitor in timp ce la mine ochii-s inca lipiti de somn.
JANI sper sa iti iasa tot ce doresti,dar nici afara nu-s intotdeauana cainii cu colaci in coada.Eu una n-as putea sa plec asa departe de familie si prieteni.Tu esti altfel,mai independenta si oricum esti departe de ai tai,asa ca poate ti-o fi mai bine.
INGRID mie de multe ori mi-e mila de aia ce umbla din usa in usa nebagati in seama,dar ma si enerveaza ca te fac sa pierzi timpul,mai si suna la usa ba cand doarme fata ... si avem interfon,dar degeaba.Eu le zic doar ca nu ma intreseaza, ca am alta religie si basta.Da' m-am trezit si eu ca se uita Diana pe o carticica din aia "Turnul de veghe" - o fi primit-o mami si a adus-o de acolo ...
DANIELA a stat mai da Diana cu gura deschisa,i-a luat ceva pana a invatat sa o deschida mai tare,important e ca a cooperat! Zici ca Rares a dat atacul la castroane si WC ? Uite ca Diana e mare si tot prostii face in jurul WC-ului ... Apropo de desene! Am citit cu stupoare aici pe DC ca la unele gradinite ii tin pe copii la TV la desene!!! Acum nu stiu,or fi de stat,private? Pai cum naiba vine asta,de aia ii ducem la gradi????
Na, ma pun sa ne echipam si cobor cu ea pana la gradi,poate dau de educatoarea aia ... I-am si zis Dianei ca mergem sa o cunoastem pe "doamna". Eu am zis ca o voi lasa direct acolo si nu vom veni dupa ea decat la ora 15,30 dupa ce se trezeste,ca asa se adapteaza cel mai usor.Mai distractiv e ca o va duce mami dimineata si mi-e ca daca incepe cumva sa planga Diana,mami lasa dupa ea
Mi-a zis si ingrijitoarea aia cu care am vorbit data trecuta,ca atat timp se smiorcaie copiii pana-s parintii acolo,sau se holbeaza pe la usi-ferestre.Cum dispar,cum nu mai plang copiii deloc si se joaca si coopereaza bine mersi.Ea zicea ca parinti-s de vina ca plang copiii,ca tot bantuie pe acolo si nu se dau dusi ![]()
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Daniela, daca ei se plang de ceva, inseamna ca ii doare. Un copil la 2-3 ani, nu plange aiurea. Mai mult ca sigur sunt ori dureri de crestere (am vazut-o pe Ioana in poze e inalta si foarte frumoasa
), ori ceva probleme la picior. Mie ortopedul mi-a spus ca o sa se planga de dureri, din cauza ca nu calca bine. Si asa a fost.
Moni, harnicutza Diana ca o furnica! Las-o acuma, ca pe la 13 ani o sa fuga oricum de matura ![]()
Eu nu concep sa-i tina la desene acolo, la gradi. Pai pt ce o duc?
E stupid, zau...
Acusi vine sa pape, am lasat-o in curte la socrella.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
M-am intors,am stat vreo ora eu cu ea afara,acum e cu Ghita.Noa sa va zic.Educatoarele de la grupa mica nu vin decat din 15 septembrie,dar am aflat de la directoare numele celei la care e Diana si am vizitat sala in care va fi.E la parter,cealalta e la etaj.O grija in minus ca nu are de urcat/coborat scari! Directoarea ne-a lasat deci sa vizitam pe-acolo.Arata dragutz si ingrijit,dar surprise era si un televizor pe-acolo !!! Deci aveau dreptate fetele de pe DC,poate le mai pun alea si desene sa se scape de ei! Acum erau toti copiii afara in parc,la hinte,sau printre tufisurile de-acolo.Imi place ca e multa iarba,multi copaci,deci e si umbra multa ... De cum am intrat au sarit vreo 3 copii pe Diana si au intrebat-o cum o cheama
Mai revin,dar acum am treaba ,m-a sunat un fost coleg ca ii trebuie neaparat o adeverinta,acum restaurez bazele de date de la firma in programul meu sa ii fac adeverinta aia ... ce sa fac si cu el?
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
marchplayer spune:
Ingrid, nu stiu ce sa zic ma, ca acum si ea sare si alearga si se catzara si nu sunt non stop langa ea sa vad cum calca sau daca se loveste. Adevarul este ca toata ziulica isi arunca pantofii din picioare si ori umbla desculta ori umbla cu papuci(care nu sunt tocmai ok pentru varsta asta). la naiba. Oricum merg la ortoped imediat ce vine din concediu.
la gradinita daca aflu ca-i lasa sa se uite la desene as retrageo imediat!!!!!!!!!!
Pai asa sta acasa si se uita cat pofteste si este gratis! Eu tocmai din acest motiv vreau sa mearga la gradi, sa socializeze, sa interactioneze cu copii de varsta ei nu sa caste chii in televizor!!!!!!
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
Diana nici la ora asta nu a adormit si se pare ca nici nu are de gand!!! Degeaba ii tot zic sa treaca la loc in pat,nu ma asculta de nicio culoare.Ba a venit acum cu pisica de plus si imi zice: " DAU CU PISICA LA TINE IN MOACA!"
Peste o ora vine mami sa stea cu ea ca eu trebuie sa plec.Dar in loc sa fiu relaxata pana plec,cred ca oi fi un pachet de nervi cu fata asta 
DANIELA eu o sa le intreb ce-i cu Tv-ul ala acolo,sau o pun pe mami ca probabil ea o va duce dimineata.Ma gandesc ca il mai folosesc iarna,cand stau mai mult inauntru.Diana mea se plange frecvent ca o dor picioarle,asta seara la culcare.
Apropo de interactionat cu copiii .. Am fost la un loc de joaca si era un baiat de 4 ani jumate,care tot ruga pe rand copiii sa se joace cu el si aia nimic.A venit la Diana si ea imediat s-a dat jos din hinta si l-a lasat sa o ia de mana,i-a zis si cum o cheama ... S-au dat pe tobogan,au facut "trenuletzul" ca asa voia Diana .El voia cu mingea,dar nu prea le-a iesit ca el voia cu piciorul si Diana o tot arunca cu mana - cica asa trebuie (asa a invatat-o buni ...).Oricum au fost haiosi rau,cum incerca Diana sa evadeze sa mearga la alti copii (erau multi mai mici) ,hop ala o lua de mana sa ramana cu el
Maica-sa statea la distanta,fuma pe o banca,nu s-a apropiat deloc de noi ... Intr-un final tot a evadat Diana la ceilalti copii si ala si-a luat mingea si au si plecat de-acolo,cred ca era dezamagit rau ...
Of ce ma fac,acum e la jucarii Diana,merg sa ii zic ceva povesti,poate se culca totusi.
monica70 spune:
Mda,iar s-a contramandat intalnirea,a intarzaiat avionul,m-a sunat aia din Timisoara ca nu mai ajunge azi,o sa ma sune maine dimineata sa vedem la ce ora ne intalnim.Deci raman la facut hartzoage azi ca am destuule.Eram curioasa tare cum ne organizam,dar se pare ca trebuie sa astept pana maine ... Asta vrea sa imi "tocmeasca" niste cursuri ca sa invat programele lor de salarii si contabilitate ,de zici ca ar fi mare scofala.La penultimul loc de munca am avut un program de salarii nou si intr-o zi i-am dat de capat singura.Asta pe care lucrez tot singura l-am invatat,la fel cand l-au schimbat de la DOS la Windows,sau au trecut la salariile la tip SQL ...
A venit si mami,acum se chinuie ea sa o adoarma pe Diana,care nici la ora asta nu doarme. Nici cu bibele de lapte! Zici ca are motoras in fund azi
!!!
Ingrid S spune:
Daniela, papucii de casa i-am aruncat. Nu au voie cat e piciorul in formare. Tu mergi la un ortoped si basta, poate n-are nimica fata. Dar e bine de stiut.
Moni, uite ca mi-ai adus aminte de ceva: era acum cateva zile Diana singura in parc cu un baietel de 3 ani, mai grasutz. Si ala sociabil, hai sa e jucam etc. Diana era sfioasa si nu vroia sa se joace, ei ii e frica de baieti. La care ala micu' merge la tata-su si zice: "de ce nu se joaca nimeni cu mine, tati, de ce?" Vaai, ca mi s-a rupt inima, jur. Cine stie cum era marginalizat la jocuri...
As mai fi stat, dar pe Diana a apucat-o nevoia de kka, asa ca am plecat acasa. Poate ca pana la urma s-ar fi imprietenit..
Azi si-a pierdut suzi, am cautat dupa ea de nebuna, in fine a adormit greu fara ea, pe la 14,40..sa vedem seara cum e. O mai caut, dar daca n-o gasesc, alta nu mai cumpar, aia e fix.
A ta a dormit totusi au ba?
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
Saluti,INGRID da ,a adormit pana la urma pe la 15,45! La 18 a fost sus.Eu acum am aterizat ,ca fusei la manichiura-pedichiura,vai ce nu imi place ,ma gadala ca frasu'. Mi-am colorat unghiile cu oja transparenta presarata cu sclipici argintiu si rosu.E prea kitch? Nu ies prea tare in evidenta,de la distanta par roz deschis.Noa oricum e nunta la tzara,sa vedeti sclipici pe-acolo!
Ca mi-ai amintit de suzeta ,pe-aia data disparuta la Busteni ati mai gasit-o? Stiu ca m-a intrebat si Deea dupa aia si n-am stiut ce sa-i zic ...
Nasol cu copiii marginalizati,asta era chiar frumos foc,solid si bine legat si cu niste ochi
Dar poate intimideaza prin stilul asta de "hai cu mine" .Pe mine m-a distrat ca el a sfarsit prin a se juca cum voia Diana
ba chiar parea incantat de jocul de-a trenuletzul pe tobogan.Faceau cu schimbul,cand era unul locomotiva si celalalt vagonul,cand invers.A mai venit pe urma in "trenuletz" un baietel cam de varsta Dianei - tocmai se pisase pe el saracu' si bunica-sa se vaita de zor
Diana are si ea momente de timiditate,de exemplu la alt grup de hinte ,se dadeau doar ea si o fetita.Si a venit un baiat ceva mai marisor cu taica-su.Baiatul a venit direct la hinta la Diana si a intrebat-o daca nu vrea bomboane - avea o cutiuta in mana.Si Diana a ramas ca o moafla,se uita doar si nu zicea nimic.Pe urma a marait ea ceva ca nu vrea ... nu stiu ce-a avut,auzi sa refuze ea bomboanele! Da' si ala figura ,ce galant de la varsta asta
Mai, mie mi-ar place la nebunie sa fiu educatoare la astia mici,pe cuvant.Ma distrez de minune sa ii ascult si sa ii urmaresc cum se comporta!
Aaaa apropo de papuci,Dianei i-a intrat in cap ca ea va merge la nunta cu papucii cu tocuri,cu poseta si telefonul! Aoleu mama daca imi face pe-acolo scandal ca vrea papuci cu tocuri o sa se mire toata nunta pe noi! Da' cred ca o sa ii pun in bagaje,la o adica decat sa urle ea, mai bine sa rada nuntasii cu lacrimi daca isi face Diana aparitia incaltzata asa 
Cred ca m-ar manca mami cu fulgi cu tot 
monica70 spune:
JANI mi-am amintit de tine si am luat ganterele in primire,sunt de 2 kg una totusi ... Am facut deocamdata de proba 3 serii de cate 10 in trei pozitii diferite.Cand le ridic in lateral deja le simt bine,poate nu mai pot dansa la nunta de febra musculara>
Tu cum stai,te ti de treaba cu bicicleta? Laptele ala ti-a iesit?
Merg sa mai bag repede trei ture si ma pun pe urma sa citesc ceva pana apare Diana sus.Cred ca numai ea e pe-afara la joaca la ora 22 seara ...