IASI - mandra cetate (77)
Raspunsuri - Pagina 7
iulia-stefy spune:
Monu, bine ai venit!
La intrebare, vad ca ti-au raspuns fetele.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki68 Ieri am intrebat de cuconiada, dar n-a raspuns nimeni. Nu's de ce am impresia ca daca scriu eu pe topic, fuge toata lumea. Oare am simptome de "mania persecutiei"? |
Eu as veni cu mare drag...
dar din cauze de oaresce factori disturbatori si limitatori de distractie Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui mephala30 d-na Miha curajoasa, care papa tot, incercati un raspuns la intrebarea mea? :) |
Aici spun "pas"...
Imi pare rau...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Si nu in ultimul rand...
LA MULTI ANI MATEI! Sa cresti mare si voios! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
carmenp spune:
neh, ai uitat`o pe veve
la multi ani, veve! la multi ani, matei!
| citat din mesajul lui mephala30 am scos din lista mare pe cei care-si aniverseaza ziua de nastere in septembrie, sa ne fie mai usor: - Matei (Amironeanu), 4 septembrie- Oanabandol (Oana), 05 septembrie - Alexia2007 (Mirela), 6 septembrie - Teodor (Mephala), 6 septembrie - - Stefan Andrei (Lullabay), 9 septembrie - Adriana_78 (Adriana), 10 septembrie - Sebastian (Mexxa), 10 septembrie - Iolanda77 (Iolanda), 10 septembrie - Andrei (Ionika), 14 septembrie - Tudor (Gabiarama), 20 septembrie - Lgireada (Liliana), 22 septembrie - Vlad-Mihai (Herra), 23 septembrie - Mihnea Bogdan (Palmirah), 24 septembrie - Kisstherain999 (Loredana), 28 septembrie www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2 |
GabrielaG spune:
Carmen....asta voiam eu sa zic...azi e ziua lui Veve...dar stii, cred ca multe fete de aici nu stiu cine e Veve.

Deci Veve, la multi ani si petrecere frumoasa si musai asteptam poze cu veve mic si croco....ehehhe....ce-a mai trecut timpul. Sunteti bine?
Ce mai faceti?
Pupici,
Gabriela si baietii

mephala30 spune:
da, mi-a scapat...
sanatosi si fericiti, Veve! 
Miha, am inteles,
.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI VEVE si de la noi! Multi,sanatosi si buni!