IASI - mandra cetate (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

sanatosi si fericiti, Matei.
Amironeanu, sa va traiasca flacaul!

Miki, multumesc de raspuns, noua ne plac castravetii mai putin otetiti, asa ca am pus mai putin otet; ma gandeam ca asta ar fi cauza tulburarii apei, .

d-na Miha curajoasa, care papa tot, incercati un raspuns la intrebarea mea? :)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

LA MULTI ANI MATEI!!!!!!!!!!!! Sa cresti mare si mami si tati sa fie mandri de tine, impreuna cu surioara, desigur.

Dau o cafea calda, infuzata si foarte dulce...cine mai doreste...

O zi frumoasa,
Gabriela si baietii

PS. Monu, te asteptam la Iasi. Hainute de calitate probabil vei gasi la
Iulius Mall si mai este magazinul fabricii Teba, lucrau pt export.Acesta din urma nu e intr-un centru comercial...asa ca...nu ma pronunt, n-am mai ajuns demult prin zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gabriela mii de multumiri pentru raspuns. Credeam ca nimeni nu imi va zice nimik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Matei (pui de Andreea si frate de Stefi) Sa cresti mare si sanatos si fericit! O copilarie fericita alaturi de cei dragi!
Andreea sa iti traiasca minunile din viata ta!

Monu, bine ai venir... Hainute de calitate gasesti la Carefoure, la magazinele ZZZ, FOX, Alabala si Louise... Avem si Miniblue tot acolo... Bani sa ai destui la tine!
La intersport au si incaltaminte sport de calitate... De asemenea la Iulius Mall in sectiunea de sport gasesti incaltaminte sport pt copii si in subsolul Mall-ului sunt numai magazine cu haine si incaltaminte pt copii. Sincer, da o raita la Mall singura si abia apoi coboara daca nu ai chef sa lasi copiii la locul de joaca - bine, nu stiu cat de mari sunt copiii tai! - pt ca daca esti presata de timp s-ar putea sa regreti altfel... Exista tentatii cu duiumul pentru ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI, MATEI!!!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani voiosi, Matei!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Sincer copiii mei sunt mici. cea mare are 3 ani si 3 luni si cea mica 1 an si imediat 7 luni. Le las acasa la Bucuresti.

O sa bantui prin mall. Sincer ma gandeam ca poate gasesc si altceva decat ce gasesc in Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mie imi plac hainutele de la fox si de la marks&spencer din felicia;
si la miniblu sint fainute, dar la bucuresti sigur sint mai multe sortimente;
de la z mi se par scumpe.

iasul nu prea mi se pare bun de shopping

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

La multi ani MATEI!! Sa cresti mare si frumos!

Cu parere de rau, Teba isi starnge lucrusoarele si pleaca Mai gasesti cate ceva inca, dar in principal de vara, si nu prea multe sortimente pentru ca au si reducerile de final de sezon.
Despre miniblu.. din cate am vazut eu hainutele de la ei sunt Orchestra, si treaba asta nu e buna. Am avut niste experiente neplacute cu Orchestra, - magazinul din mall, de langa Kid's Land - adica au iesit culorile la spalat - la 30 de grade!! - tricoturile s-au largit ingrozitor.. Poate ca am avut si eu ghinion, ce sa zic.

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

o, nu stiam ca se inchide teba...de ce oare?

cat despre cumparaturi din Iasi - cand vii din Bucuresti, nu cred ca e o idee prea buna.

eu pt Vlad am facut ultima achizitie de care sunt multumita de la Constanta - mall - zarra - > reduceri.
i-am luat o pereche de blugi super.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput